Νέα

Tzouli Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TZOYLI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
μακαρι να επισκεφτονται τη κερκυρα , τρανς - δυστυχως δεν το προτιμανε.
σας περιμενουμε φιλια
η πιο κλασατη πολη στη Ελλαδα...Πατρα-Κερκυρα-Γιαννινα:soyper tour κ μετα 3 μερες Ρωμη για relax ;)

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
για ποτε το υπολογιζεις? εχεις καποιες ημερομηνιες στο προγραμμα?
δεν υπολογιζω κατι συγκεκριμενα,μου περασε σαν σκεψη αλλα πιστευω πως με τα ταξιδια οπως κ με πολλα αλλα ειναι να μην κανεις την αρχη...μετα θα με βαρεθειτε κ θα με διωχνετε...ευχαριστω για το ενδιαφερον σου αγορινα,να εισαι καλα ;)

cvbilly

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
4
Πόντοι
0
δεν υπολογιζω κατι συγκεκριμενα,μου περασε σαν σκεψη αλλα πιστευω πως με τα ταξιδια οπως κ με πολλα αλλα ειναι να μην κανεις την αρχη...μετα θα με βαρεθειτε κ θα με διωχνετε...ευχαριστω για το ενδιαφερον σου αγορινα,να εισαι καλα ;)

γενικοτερα θα επρεπε να μπαινει στο προγραμμα απο πολλες κοπελες η κερκυρα - γνωριζω αρκετες που εχουν εξαλλου κ καταγωγη απο εδω- ειναι κριμα
εσυ που εχεις επαφες , πες κ ενα καλο λογο ωστε να το αποφασισετε

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
γενικοτερα θα επρεπε να μπαινει στο προγραμμα απο πολλες κοπελες η κερκυρα - γνωριζω αρκετες που εχουν εξαλλου κ καταγωγη απο εδω- ειναι κριμα
εσυ που εχεις επαφες , πες κ ενα καλο λογο ωστε να το αποφασισετε
τον ειπα τον λογο μου,περιμενε,υπομονη,ταξιδι ειναι αυτο δεν ειναι βολτα στις Κουκουβαουνες

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
καλησπερα και καλη βδομαδα,για ψυχρες ακουσα,φθινοπωριαζει ομορφα..

αναζητω κρεοπωλη και ψαρα η μαγαζατορα που παιρνει τα καλα ψαρια η κρεατα για τη σεβαστη του πελατεια και παω εγω στη Βαρβακειο και με περιμενει η σαπιλα,οπως και τωρα απο τη Λαικη...

οι ενδιαφερομενοι μπορουν να στειλουν την αιτηση τους με πμ καθως και πληρη και αναλυτικο καταλογο γουστων για να δω κι εγω αν μπορω ν ανταποκριθω στο αντιτιμο μου..Ολες οι αιτησεις θα εξαταστουν και θα απαντηθουν.Οι τελικοι συνεργατες θα επιλεγουν κατοπιν δοκιμαστικου.

Ευχαριστω αγαπες μου,καλη βδομαδα και παλι :-*

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
χεχεχε καλοοοοοο
καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!
επισης..μα χρυση μου,εχω τραπεζι σ ενα φιλικο ζευγαρι.Που θα παω;Βαρβακειο..βλεπω κατι γαριδαρες κατω απ τη λαμπα φρεσκολουσμενες και παιρνω...επισυναπτω:14 το κιλο,και παω σπιτι κι ειναι σε αποσυνθεση...ε κατσε χρυση μου,κ μεις δουλευουμε δεν τα κλεβουμε...ενα ψαρι θελω να φαω,οποτε Μαρκελλα μου,το τερπνο μετα του ωφελιμου κ σου ρχεται και οικονομικα...εμ σαμπου,εμ κοντισιονερ

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
επισης..μα χρυση μου,εχω τραπεζι σ ενα φιλικο ζευγαρι.Που θα παω;Βαρβακειο..βλεπω κατι γαριδαρες κατω απ τη λαμπα φρεσκολουσμενες και παιρνω...επισυναπτω:14 το κιλο,και παω σπιτι κι ειναι σε αποσυνθεση...ε κατσε χρυση μου,κ μεις δουλευουμε δεν τα κλεβουμε...ενα ψαρι θελω να φαω,οποτε Μαρκελλα μου,το τερπνο μετα του ωφελιμου κ σου ρχεται και οικονομικα...εμ σαμπου,εμ κοντισιονερ
εγω ειμαι μαζι σου δεν το συζητω
χεχεχε

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
ακροιβη η αθηνα λεω να κατσω εδω που ειμαι....

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
ακροιβη η αθηνα λεω να κατσω εδω που ειμαι....
σε χανουμε κ σενα; αμαν!! κοριτσια ενας ενεγητικος λιγοτερος απο φετος κι ερχεται Χειμωνας
Οπου κ νασαι να περνας καλα μουτρο. :-* :-*

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Καλο μηνα σε ολους

δεν ξερω πως τον καλωσορισατε αλλα εμας μας ηρθε με πρωτοβροχι.Αντε να βγαινουν τα χειμωνιατικα σιγα σιγα απ την ντουλαπα και επ ωμου...ευχομαι σε ολους μια υπεροχη μερα :cheesy: :-*

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Ευχομαι μια καταπληκτικη μερα σ ολη την παρεα.Στην Αθηνα εχουμε ενα λαμπερο πρωινο,ας το απολαυσουμε!!

Παρόμοια θέματα

Δ
Απαντήσεις
6
Εμφανίσεις
12K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom