Νέα

Tzouli Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TZOYLI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
ο τελευταιος μου ερωτας στο τραγουδι :-*

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
καλο ΣΒΚΟ και πολλα φιλια σε ολους,καλα να περασετε.. :-* :-*

tolisv

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
tzouli alithevei oti eisai cross? an nai gt to xeis trans? kai gt perneis 50 europoula? ta cd pernoun ligotera einai adiko na perneis osa kanonikes trans me stithos!

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
tzouli alithevei oti eisai cross? an nai gt to xeis trans? kai gt perneis 50 europoula? ta cd pernoun ligotera einai adiko na perneis osa kanonikes trans me stithos!

γιατι σε υποχρεωνει κανεις να τα δωσεις...και που ξερεις αν σε υπηρεσιες και σαν ατομο ριχνει χιλιομετρα σε τρανς με 3αρια και 4αρια βυζια???
so much go on τυπε...δουλεια μας και δουλεια της τζουλαρας...
φιλια τζουλ!!

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Έχεις συναντήσει την Τζούλι αδερφέ?Διότι αυτό το έχεις ακούσει δεν μου λέει τίποτα.Εγώ δεν την έχω συναντήσει ακόμα αλλά αν διαβάσεις όλα τα παιδιά που γράφουν εδώ όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα και για εμφάνιση και κυρίως για συμπεριφορά.Και όσες φωτο της έχω δει μόνο cross δεν την λες.Δεν είμαι δικηγόρος κανενός αλλά το ξεκάρφωτο μνμ σου είναι τουλάχιστον αφελές

tolisv

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Έχεις συναντήσει την Τζούλι αδερφέ?Διότι αυτό το έχεις ακούσει δεν μου λέει τίποτα.Εγώ δεν την έχω συναντήσει ακόμα αλλά αν διαβάσεις όλα τα παιδιά που γράφουν εδώ όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα και για εμφάνιση και κυρίως για συμπεριφορά.Και όσες φωτο της έχω δει μόνο cross δεν την λες.Δεν είμαι δικηγόρος κανενός αλλά το ξεκάρφωτο μνμ σου είναι τουλάχιστον αφελές
den einai ti exw akousei . apla rwtisa an einai trans i adras me peroukini!

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Το καλύτερο λοιπόν που έχεις να κάνεις είναι να την επισκεφτείς και μετά να μας πεις τη γνώμη σου

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
ρε φιλε τι σημασια εχει το βυζι ? κιαν εχει , εχει τοση πολυ ωστε να προτιμας μια με ...βυζια που να γαμιεται και να κοιμαται ή μια που να σε γαμαει με ..πεσμενο πουτσο ? η Τζουλη ειναι το ακριβως αντιθετο ..

Παρόμοια θέματα

Δ
Απαντήσεις
6
Εμφανίσεις
12K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom