TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
σεμιναριο στα κωλοσκαμπιλα ;)Καλησπέρα Τζουλη καυλιαρα δασκάλα !!
Για εμάς που θελουμε υπενθύμιση της ύλης.. τι τμήμα έχεις;;
σεμιναριο στα κωλοσκαμπιλα ;)Καλησπέρα Τζουλη καυλιαρα δασκάλα !!
Για εμάς που θελουμε υπενθύμιση της ύλης.. τι τμήμα έχεις;;
βεβαιως,οι εγγραφες συνεχιζονται ολο το χρονο κ τα πακετα προσφορων ανανεωνονται συνεχως...αχ ρημαδα ανεργια!!! :'(Χαχαχα.. χμ.. ενδιαφέρον σεμινάριο δείχνει!!
Αργοπορημενους μαθητές που δεν έχουν επιστρέψει ακομα δέχεστε;;
Οι έμπειρες δασκάλες δε χάνονται ποτέ!βεβαιως,οι εγγραφες συνεχιζονται ολο το χρονο κ τα πακετα προσφορων ανανεωνονται συνεχως...αχ ρημαδα ανεργια!!! :'(
απο προσφορες αλλο τιποτα...να χορτασει η εργατια! οι πλουσιοι ας πανε στα μονδελαΕλπίζω να πετύχω καλο πακέτο προσφοράς Τζουλη μου!!
:-* :-*Καλησπέρα στην δασκάλα την καυλιαρα
:-* :-*
γεια σου καυλιαρα μου,καλο χειμωνα κ καλα γαμησια σου ευχομαι....Την Τζούλυ δεν θα τολμήσουν να την βγάλουν σε διαθεσιμότητα, ώστε το μάθημα του σεξ να μην καταργηθεί.
γεια σου καυλιαρα μου,καλο χειμωνα κ καλα γαμησια σου ευχομαι....
δεν ανηκω στο δημοσιο καλε,εχω φροντιστηριο...πιπα-κωλο-κωλοσκαμπιλα
και λιγα λεω,δεν μου επιτρεπεται να πω περισσοτερα...Α ρε Τζουλη πως τα λες ετσι..!!
...και να παραμενουμε νεες και λαμπερες :-*Σε ευχαριστω Κουκλαρα Τζούλυ,σου εύχομαι Καλό Χειμώνα με ατέλειωτο σεξ για να αντιμετωπίσουμε το πολυ κρύο.
τα εν οικω μη εν δημω,εννοειται...αλλα το καλο να λεγεται και να κυκλοφορει!!!Πολυ καλα κανεις.. είπαμε διακριτικότητα, για να μη μιλήσω για την εχεμυθεια..
ναιελευταια ανακαλυψα τη σαγηνη του κωλοσκαμπιλου κι αυτοι ηταν μαστορες ;)Συμφωνώ για εν οίκων.. Τωρα για το αλλο σίγουρα έχεις καλύτερη κ´ σαφεστερη άποψη απο εμένα..