Giorg_Apos002
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2020
- Like
- 268
- Πόντοι
- 21
H Τζο εινιαι ο λογος για καποιον απο επαρχια να επισκεφτει την Αθηνα, οποιος παει και δεν ευχαριστηθει, του καλυπτω εγω τα εξοδα
Μου επιτρέπεις να χυσω πανω στο κινητό ;
Η Τζο μωρο είναι ΜΌΝΟ για λίγους και καλούς..είσαι ένας απ αυτούς (στους τοπ στην λιστα μου..)H Τζο εινιαι ο λογος για καποιον απο επαρχια να επισκεφτει την Αθηνα, οποιος παει και δεν ευχαριστηθει, του καλυπτω εγω τα εξοδα
Ανετότατα baby..Μου επιτρέπεις να χυσω πανω στο κινητό ;
Ενα σκουιρτινκ χρειαζοταν.να πλημμυριζε ο ντουνιάς
Καλυτερα οχι με τρένοH Τζο εινιαι ο λογος για καποιον απο επαρχια να επισκεφτει την Αθηνα, οποιος παει και δεν ευχαριστηθει, του καλυπτω εγω τα εξοδα
Με Learjet...Καλυτερα οχι με τρένο
Για μια ακόμη φορά μας εχεις ανάψει μας έχεις φουντώσει.... Με λιγα λόγια μας έχεις καυλώσει άσχημα...μέχρι να τα πούμε από κοντά και λιώσουμε..... λατρεία μου.Goodnight boys..
..χωρίς καύλες μωρο, δεν κάνουμε τπτ..έτσι πρέπει!Για μια ακόμη φορά μας εχεις ανάψει μας έχεις φουντώσει.... Με λιγα λόγια μας έχεις καυλώσει άσχημα...μέχρι να τα πούμε από κοντά και λιώσουμε..... λατρεία μου.
Καλημέρα αστέρι μου!Τη πιο γλυκιά μου καλημέρα στη πιο σεξουαλική γυναίκα που σας έχει πάρει τα μυαλά,, και όχι μόνο....Καλημερα JOOOOOOOOOOOOOOO....
Αγόρια μου θα μπαίνω λίγο "σκαστα" γιατί εχω υποχρεώσεις και στην εργασία μου την κανονική,αλλα και με τα ραντεβού μου , ο χρόνος με πιέζει πλέον..
Αρα πολλά ποστ/μηνύματα μπορεί να τα δω αργά η και να ξεχάσω ν απαντήσω ..!
Να έχετε ένα όμορφο βράδυ!
Επικοινωνία για ραντεβού μόνο τηλεφωνικά!! όσο μεγαλώνει λ δεν χαλάει
...και πόσο μ αρέσει ..το ξέρεις κατ ιδίαν!!Απαπαπα να αυτα ανεβάζεις και μετά γινόμαστε milfακίδες
Ευχαριστώ καυλιαρη!Η εικόνα προφίλ της Τζο είναι πραγματικά για να την προσκυνάς με τέτοιον πάτο!!
Ωχ, μας γύρισε την πλάτη, κατι κάναμε και δεν το καταλάβαμε μάλλον
Καλησπέρα αγάπη μου!Επίσης!Καλημερα κοπεεεελαααρα μου ...Μια όμορφη μέρα να εχεις σήμερα ....
...σας κρατώ μούτρα χαχαχα!Ωχ, μας γύρισε την πλάτη, κατι κάναμε και δεν το καταλάβαμε μάλλον
μας εχεις κανει να σε ερωτευτουμε και να την κανουμε σφεντονα -)Καλησπέρα αγάπη!Επίσης!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...σας κρατώ μούτρα χαχαχα!
μας εχεις κανει να σε ερωτευτουμε και να την κανουμε σφεντονα -)