Ο ήλιος έχει γείρει πίσω απ’ τον ορίζοντα και οι όγκοι γύρω μου σκουραίνουν. Βρίσκομαι στην ταράτσα του πεντάστερου ξενοδοχείου, στην πισίνα, στη ρηχή της πλευρά, χαλαρώνοντας μέσα στο νερό, Aκουμπισμένος με την πλάτη στο τοιχάκι ρεμβάζω. Μικρά φώτα που έχουν ανάψει περιμετρικά στην πισίνα χαρίζουν μια υποβλητική νότα στην ατμόσφαιρα. Τυπικά η πισίνα έχει κλείσει και το προσωπικό είναι απασχολημένο στις υπόλοιπες δουλειές του. Κανένας δεν μ’ έχει προσέξει.
Όπως και κανένας δεν προσέχει ένα χρυσό κεφάλι που κάνει μακροβούτι στην απέναντι πλευρά και με πλησιάζει. Το αναγνωρίζω. Ξέρω σε ποιαν ανήκει.
— Πάλι με κάλεσες και ήρθα.
— Ναι, σε κάλεσα. Με τη σκέψη, με τον πόθο μου. Με τρώει η ανυπομονησία. Το επόμενό μας ραντεβού αργεί και δίψα της αναμονής με λιώνει.
Την αγκαλιάζω και τη γυρίζω με την πλάτη προς εμένα. Τη θέλω σαν τρελός.
Εκείνη χασκογελάει σαν κοριτσάκι.
— Μα τι κάνεις εκεί; Μη!
Τι κάνω; Αρπάζω το μαγιό από τις άκρες και το κατεβάζω.
Κάνει πως στριφογυρίζει, δήθεν πως αντιστέκεται.
Τα χέρια μου πλανιόνται χαϊδεύοντας γλουτούς και πόδια. Χιλιάδες μικρές στάλες πάνω στο δέρμα της αντανακλούν τα φώτα της πισίνας και φαντάζουν πιο λαμπερά κι από τ’ αστέρια στον ουρανό του δειλινού.
Φέρνω το πρόσωπο πιο χαμηλά και μένω άναυδος καθώς ο κώλος της μου αποκαλύπτεται σε όλη του μεγαλοπρέπεια, ακόμα πιο λαχταριστός κάθε φορά που τον αγγίζω.
Δέρμα στιλπνό, αλαβάστρινο —κι εκείνα τα σημάδια του κορμιού, εκεί που δεν έχει μαυρίσει, τα tan lines, να με διαολίζουν.
Βγάζω αστραπιαία το δικό μου μαγιό και κολλάω επάνω της. Το καβλί μου έχει γίνει πέτρα.
Απλώνω το χέρι στη σχισμή ανάμεσα στα δύο κωλομάγουλα κι οι τρύπες της με καλοδέχονται.
Η κωλοτρυπίδα της αποζητάει τη γλώσσα μου. Το μουνάκι της ανοιγοκλείνει τα πέταλά του και με αναζητά. Κολλάω τον πούτσο μου ανάμεσα στα χειλάκια του μουνιού της. Αρχίζω μια ελαφριά κίνηση μπρος πίσω κι εκείνη σε απάντηση αναστενάζει. Μη αντέχοντας άλλο, μπαίνω απαλά μέσα της.
Το νερό της πισίνας φτιάχνει γύρω μας κυκλικούς κυματισμούς, καθώς κουνιόμαστε κι οι δυο σε μια παθιασμένη παλινδρόμηση. Με κάθε εισχώρησή μου νιώθω το μουνί της να με ρουφάει. Χείλη και μήτρα εφαρμόζουν σφιχτά γύρω από την ψωλή μου. Η κάβλα έχει φτάσει στο κατακόρυφο. Πότε θα έρθει η στιγμή να χύσω;
Εκείνη ακριβώς τη στιγμή ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου ξεπροβάλλει από μια συρόμενη πόρτα και αντιλαμβάνεται τους δυο ίσκιους μας —νομίζει πως κολυμπάμε στην πισίνα.
Πότε θα έρθει η στιγμή να χύσω; Έρχεται; Τώρα;
— Η πισίνα έχει κλείσει. Τελειώνετε, παρακαλώ.
Να χύσω; Τώρα;
— Τελειώνετε, παρακαλώ.
Ήρθε η στιγμή; Ναι, ήρθε. Τώρα.
— Τελειώνουμε.
— Ναι, τελειώνουμε, συμφωνώ.
Ναι, τελειώνουμε. Τελειώνουμε και οι δύο, σπαρταρώντας σε ένα μεγαλειώδες χύσιμο.
— Μην ανησυχείτε, τελειώσαμε.