Ypogeio reuma
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 43
- Like
- 2.686
- Πόντοι
- 5.271
Που αλλού;Μόνο ΤζοάνναΣαν τα πουλάκια, πετάνε κι έρχονται στην Τζο τα μικρά μου..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που αλλού;Μόνο ΤζοάνναΣαν τα πουλάκια, πετάνε κι έρχονται στην Τζο τα μικρά μου..
...οι νεαροί συνήθως ερωτικα αποζητούν τις ώριμες κυρίες. ..εγώ γκρινιάρα δεν είμαι,κωλο δίνω, το δωράκι σταθερό,τι να κάνουν κι αυτα,τρέχουν στην κα Τζο να τους" μαλώσει γλυκά "οταν κάνουν αταξίεςΠου αλλού;Μόνο Τζοάννα
Σωστή σε βρίσκω...οι νεαροί συνήθως ερωτικα αποζητούν τις ώριμες κυρίες. ..εγώ γκρινιάρα δεν είμαι,κωλο δίνω, το δωράκι σταθερό,τι να κάνουν κι αυτα,τρέχουν στην κα Τζο να τους" μαλώσει γλυκά "οταν κάνουν αταξίες
Να τρέξω να μπω χαχαχ
Να το και τ άλλο το πιπίνι...εννοείται ελα να σε ξανά φάω!!Να τρέξω να μπω χαχαχ
Εντάξει έχω πατήσει τα πρώτα αντα δεν είμαι κ τόσο χαχαΝα το και τ άλλο το πιπίνι...εννοείται ελα να σε ξανά φάω!!
Η Αληθεια Ειναι Οτι Ναι !!! Ειναι Καλη Η Μερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλημέρα στ αγόρια μου τα καυλιαρικα!
Ωραια αυτή η φώτο μου τώρα που την ξαναβλέπω baby!Η Αληθεια Ειναι Οτι Ναι !!! Ειναι Καλη Η Μερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μουναρα μου, με τα όμορφα στηθακια σου!!!Καλησπέρα στ αγόρια μου!
.....αχουτα μωρεεεεεε!!!!!Σαν τα πουλάκια, πετάνε κι έρχονται στην Τζο τα μικρά μου..
Αχ θεε μου?Καλησπέρα στ αγόρια μου!
Σήμερα πήγε να πέσει η θερμοκρασία άστη και εσύ τι την ανεβάζεις πάλιΚαλησπέρα στ αγόρια μου!
Αστέρι μου εσύ!Μουναρα μου, με τα όμορφα στηθακια σου!!!
Τέτοια είμαι...Σήμερα πήγε να πέσει η θερμοκρασία άστη και εσύ τι την ανεβάζεις πάλι
Επόμενη φορά στους 16 το air condition με εσένα που έχουμε μπλέξει χαχαχαΑστέρι μου εσύ!
Τέτοια είμαι...