Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 176.780
Να σαι καλά μάτια μου,χαρά μου να σας καυλώνω!!Υπέροχη !! ευχαριστούμε για το υλικό. Ίσως καμία μέρα καταφέρω να σε συναντήσω
Τελευταία τροποποίηση:
Να σαι καλά μάτια μου,χαρά μου να σας καυλώνω!!Υπέροχη !! ευχαριστούμε για το υλικό. Ίσως καμία μέρα καταφέρω να σε συναντήσω
Δεν προλαβα να πω καλημέρα λόγω δουλειάςαλλά θα πω καλησπέρα στ αγόρια μου, με φρέσκια φώτο από το αμαρτωλό ασανσέρ !
![]()
Έρωτα μου εσύ...Σαν λουλούδι της αυγής την ώρα που χαράζει...
ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ ΕΣΥ
MY
![]()
Ωραία τουλίπαΣαν λουλούδι της αυγής την ώρα που χαράζει...
ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ ΕΣΥ
MY
![]()
Θεία, μόλις μου κατέστρεψες την εβδομάδα.Καλή Κυριακή στ αγόρια μου!
![]()
....αχ αχ άτακτο νιάτο μου εσύ..Θεία, μόλις μου κατέστρεψες την εβδομάδα.
Έχω διαπιστώσει ότι όπως πάνε οι δύο πρώτες μέρες στη δουλειά, έτσι συνεχίζουν και οι επόμενες. Εγώ τις δύο αυτές μέρες θα σκέφτομαι αυτό και σιγά μη δουλέψω. Μήπως να πάρω άδεια, μην πηγαίνω τσάμπα;
Ναι, οκ. Το πάω για παραίτηση από τη δουλειά και διαρκείας μαζί σου για όλη τη σεζόν!....αχ αχ άτακτο νιάτο μου εσύ..
Την επόμενη φορα θα σε περιμένω έτσι. ..και με τα τακούνια μου ..τπτ άλλο!
Αγαπη μου εσύ!!Ναι, οκ. Το πάω για παραίτηση από τη δουλειά και διαρκείας μαζί σου για όλη τη σεζόν!
Υπέροχο σύνολο!!!Μια χάρη παρακαλώ..ωραίος ο χαβαλές ,ωραία η πλάκα ,χρόνια έτσι κι αλλιώς συμμετέχω ,αλλα μην καταντήσουμε γραφικοί...νομίζω δεν υπάρχει λόγος το νήμα ν ασχολείται τόσοοοο πολύ με κουμπαριές ,χάνει την φάση του όταν κάτι πολύ φοριέται..
Σας ευχαριστώ αγόρια μου!
Ας επαναφέρω το νήμα στις καύλες του..κωλαράκι μου μετά από αναλ !
![]()
Οι αληθινές γυναίκες δεν έχουν ηλικία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!...εγώ καμαρώνω για κάθε χρόνο που "περνά ",αυτο με κάνει λιγότερο αληθινή γυναίκα..?!Είστε νομιζω λιγο άτακτος![]()
Ακριβώς μάτια μου..αριθμοί είναι (έδωσα τρανό παράδειγμα πριν)Οι αληθινές γυναίκες δεν έχουν ηλικία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όπως το λες, χαρά σου να μας καυλωνεις, αλλά και να μας 《ξαλαφλώνεις 》Να σαι καλά μάτια μου,χαρά μου να σας καυλώνω!!
Το ξέρεις και το ζεις χρόνια μαζί μου καυλιαρη μου όμορφε!Όπως το λες, χαρά σου να μας καυλωνεις, αλλά και να μας 《ξαλαφλώνεις 》![]()
Δεν φαντάζεσαι πως περιμένω να με βγάλεις κι εμένα πάλι off όπως όλες τις προηγούμενες φορές.Να γράψω κάτι να γελάσουμε και παω να ξεκουραστώ,λοιπόν τελευταία γίνεται χαμός από πιπίνια,εχω φάει & τρωω πολλά" αρνάκια γάλακτος"..Σήμερα τα 3 από τα 5 ραντεβού μου ήταν νεα αγορια,ο ένας μου λέει :Τζο προσεχε γιατί θα σε ξεθεωσω έχω πολύ ενέργεια σήμερα!Του λέω μια χαρά,και αντέχω και γουστάρω,με ξέρεις!
Το αποτέλεσμα ήταν ούτε στο 15λεπτο ο μικρός να ξεφυσαει να ζητά διάλειμμα ,κι εγώ να συνεχίζω ακάθεκτη χαχαχαχαχαχα!!
Λοιπόν την καληνύχτα μου και στα νεουδια και στα ώριμα αγόρια μου.. καθότι όπως έχω δηλώσει λατρεύω τους άνδρες όλων των ηλικιών !
..χμ εσένα δεν σε κάνω και εύκολα καλα "μάχιμο αγόρι" χαχαχα!!Δεν φαντάζεσαι πως περιμένω να με βγάλεις κι εμένα πάλι off όπως όλες τις προηγούμενες φορές.
Έτσι!! Θα συμπληρώσω και με μπόλικο σεξακι ...!!Καλημερα γλυκιά μου κουμπάρα .....Μια όμορφη μέρα να εχεις και μια ήρεμη (όσο γίνετε) εβδομάδα...![]()
Καλή Κυριακή στ αγόρια μου!
![]()
![]()
![]()