'Αει γαμίδης
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2021
- Like
- 326
- Πόντοι
- 21
Και τί τέλειο βυζί!!!Καλησπέρα στ αγόρια μου με τα όμορφα τους που γράφουν !
Και τί τέλειο βυζί!!!Καλησπέρα στ αγόρια μου με τα όμορφα τους που γράφουν !
....βρε τι τραβαμε!!!!!Καλησπέρα στ αγόρια μου με τα όμορφα τους που γράφουν !
Γάμησέ τα!....βρε τι τραβαμε!!!!!
Τι γυναικαρα εισαι εσυ??Ωραίο μαλλί!!!
Ουκ ολίγες φορές τις έχετε απολαύσει κύριε μου...Τι ποδάρες είν' αυτές απίστευτη γυναικάρα Jo?
Επίσης μωρο!Ένα άμορφο Σαββατοκύριακο να εχεις γλυκιά μου κουμπάρα και μια υπέροχη μέρα για σήμερα...
..τέτοια είμαι χαχαχα!!....βρε τι τραβαμε!!!!!
Ευχαριστώ..Τι γυναικαρα εισαι εσυ??
...τετχοια κ χειροτερη..τέτοια είμαι χαχαχα!!
Ευχαριστώ..
Απίθανη!!!Δεν προλαβα να πω καλημέρα λόγω δουλειάς αλλά θα πω καλησπέρα στ αγόρια μου, με φρέσκια φώτο από το αμαρτωλό ασανσέρ !
Όταν ο Αρχηδιαβολος γειά γούσταρε αμαρτωλόυς μαζί του έστειλε την Αγία Αμαρτία JO να μην μπορεί κανείς να μην κάνει αμαρτία φιλιά πολλά από ΙσπανίαΑγόρια μου διαθέσιμη από Πέμπτη και μετά!
Σας φιλώ γλυκα!
Και στην κόλαση μαζί σου ρε καυλιαρη!!Όταν ο Αρχηδιαβολος γειά γούσταρε αμαρτωλόυς μαζί του έστειλε την Αγία Αμαρτία JO να μην μπορεί κανείς να μην κάνει αμαρτία φιλιά πολλά από Ισπανία
2+1 παρατηρήσεις:Δεν προλαβα να πω καλημέρα λόγω δουλειάς αλλά θα πω καλησπέρα στ αγόρια μου, με φρέσκια φώτο από το αμαρτωλό ασανσέρ !
Ευχαριστώ μωρό μου.. η αλήθεια είναι ότι έχω δικό μου στυλ...δεν μ αρέσει η υπερβολή σε τπτ..Απίθανη!!!
Μέσα στην καύλα, η ρώγα κάγκελο και το ντύσιμο κλασάτο.
Ποιός θα είναι ο τυχερός να πατήσει το στοπ και να γίνει μάχη εκεί μέσα...
Την οποία ηλικία μου δεν εκρυψα ποτέ..!Αρα λίγο άτοπο το σχόλιο σας..2+1 παρατηρήσεις:
1) Μην βγάζεις στην φωτο τα χερια. Προδιδουν την ηλικια.
2) Τι σου έφταιξε το ασανσέρ;
3) Όντως κομψό ντύσιμο.
Κάθε γυναίκα, αν είναι αληθινή γυναίκα, κρύβει την ηλικία της....Την οποία ηλικία μου δεν εκρυψα ποτέ!!
Να είστε καλά, αλλά έτσι βγαζω φώτο πάντα !
...εγώ καμαρώνω για κάθε χρόνο που "περνά ",αυτο με κάνει λιγότερο αληθινή γυναίκα..?!Είστε νομιζω λιγο άτακτοςΚάθε γυναίκα, αν είναι αληθινή γυναίκα, κρύβει την ηλικία της....
Προσπαθώ......εγώ καμαρώνω για κάθε χρόνο που "περνά ",αυτο με κάνει λιγότερο αληθινή γυναίκα..?!Είστε νομιζω λιγο άτακτος
Αντιπαθώ τον πληθυντικό, ειδικά όταν μου απευθύνονται γυναίκες...εγώ καμαρώνω για κάθε χρόνο που "περνά ",αυτο με κάνει λιγότερο αληθινή γυναίκα..?!Είστε νομιζω λιγο άτακτος
Και να κλειστεί κάποιος μαζί σου στο ασανσέρ και να μη θέλει να απεγκλωβιστεί με τίποτα.Δεν προλαβα να πω καλημέρα λόγω δουλειάς αλλά θα πω καλησπέρα στ αγόρια μου, με φρέσκια φώτο από το αμαρτωλό ασανσέρ !
...μωρο μου εδώ 2 ώρες στο δωματιο δεν μας έφτασαν...τι να μας κάνει το ασανσέρ?!!Και να κλειστεί κάποιος μαζί σου στο ασανσέρ και να μη θέλει να απεγκλωβιστεί με τίποτα.
...μωρο εδώ 2 ώρες δεν μας έφτασαν...τι μας κάνει το ασανσέρ?!!
Γειά σου ρε κουκλί!!
Χαχαχαχαχαχα!!!!Είσαι πειραχτήρι !!!
Πλακα πλακα, με εφτιαξε η ιδεα...Χαχαχαχαχαχα!!!!Είσαι πειραχτήρι !!!