adesmeftostypos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2024
- Like
- 115
- Πόντοι
- 0
Το σκληραινεις το παιχνιδι βλεπω ! χα χα χαΚαλησπέρα στ άτακτα αγόρια μου..
Το σκληραινεις το παιχνιδι βλεπω ! χα χα χαΚαλησπέρα στ άτακτα αγόρια μου..
Για άλλη μια φορά υποκλίνομαι στην γοητεία σου !!!Καλησπέρα στ αγόρια μου!
Τι να πεις για αυτό το ροζ μουνακι ...το μόνο που κάνει κανείς είναι απλά να το γευτεί !!!Καλησπέρα στ άτακτα αγόρια μου..
Να το γλύφεις μέχρι να παίξουν οι σάλπιγγες τον εθνικό ύμνοΚαλησπέρα στ άτακτα αγόρια μου..
Γλυκέ μου εσύΓια άλλη μια φορά υποκλίνομαι στην γοητεία σου !!!
Ποιητικό χαχαχαχα!!Να το γλύφεις μέχρι να παίξουν οι σάλπιγγες τον εθνικό ύμνο
Άνδρας που θυμάται τ αγαπημένα σου εσώρουχα,είναι για γάμο, τέλος χαχαχαχαχαχα!!!
Αγόρι, τώρα είδα μήνυμα σου.Καλησπέρα παίδες, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να έρθω σε επαφή με την Τζο με τηλέφωνο? Πρωτάρης στον χώρο.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Απ τις πιο καυλιαρικες ποζες σου
Ευχαριστώ ρε αστέρι μου!!Απ τις πιο καυλιαρικες ποζες σου
Εγώ βγάζω γενικά πόζες αυθόρμητες,της στιγμής
Κάποιο αγόρι από εδώ...έκανε ντουζ κι εγώ τραβούσα βίντεο ...Κι αυτές ακριβώς εκτιμούμε.
Αυτό, ας πούμε, το θέαμα είναι ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ.
Τι φάση όλες σας με αυτό το τραγούδι;Λοιπόν..σήμερα 6 ραντεβού (τα έβγαλα σουπερ & ακόμα αντέχω, αλλα οκ ωρα για χαλάρωση..)αύριο έχω κλεισμένο μέχρι κ το τελευταίο το βράδυνο(2ωρο)βλεπω αγορια μου τελικά οτι έχουμε σουξέ οι μιλφαρες,όπως μου είπε ένας πελάτης σήμερα "διαχρονική αξια οι μιλφ & κουγκαρ "
Ακούς Κωστάκη?!
*Να πω καληνύχτα μ ενα τραγούδι ..εύχομαι ομως όμορφα όνειρα κι όχι bad dreams που λέει ο τίτλος.
...ο τύπος δεν μ αρέσει σαν στυλ,αλλά τα σπάει φωνή - μουσική- στίχος(αρκετά)Τι φάση όλες σας με αυτό το τραγούδι;
Απλά μου κανει εντυπωση που πολλές τελευταια το αφιερωνετε... και αναρωτιεμαι πως προωθηθηκε ξαφνικα και εγινε γνωστο....ο τύπος δεν μ αρέσει σαν στυλ,αλλά τα σπάει φωνή - μουσική- στίχος!
Θα είναι κάνα κρυφό κίνημα από καψουρο- μιλφαρεςΑπλά μου κανει εντυπωση που πολλές τελευταια το αφιερωνετε... και αναρωτιεμαι πως προωθηθηκε ξαφνικα και εγινε γνωστο.
Κοιτα, αν σου αρεζε σαν στυλ θα σε χωριζα στη στιγμη!...ο τύπος δεν μ αρέσει σαν στυλ,αλλά τα σπάει φωνή - μουσική- στίχος(αρκετά)
Καψουρομιλφαρες....Θα είναι κάνα κρυφό κίνημα από καψουρο μιλφαρες
Όχι όλες τα "καλά" κ δοτικα κορίτσια πάντα δίνουν πόνο !!Λοιπόν..σήμερα 6 ραντεβού (τα έβγαλα σουπερ & ακόμα αντέχω, αλλα οκ ωρα για χαλάρωση..)αύριο έχω κλεισμένο μέχρι κ το τελευταίο το βράδυνο(2ωρο)βλεπω αγορια μου τελικά οτι έχουμε σουξέ οι μιλφαρες,όπως μου είπε ένας πελάτης σήμερα "διαχρονική αξια οι μιλφ & κουγκαρ "
Ακούς Κωστάκη?!
*Να πω καληνύχτα μ ενα τραγούδι ..εύχομαι ομως όμορφα όνειρα κι όχι bad dreams που λέει ο τίτλος.