Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 176.756
...ο τύπος δεν μ αρέσει σαν στυλ,αλλά τα σπάει φωνή - μουσική- στίχος(αρκετά)Τι φάση όλες σας με αυτό το τραγούδι;
...ο τύπος δεν μ αρέσει σαν στυλ,αλλά τα σπάει φωνή - μουσική- στίχος(αρκετά)Τι φάση όλες σας με αυτό το τραγούδι;
Απλά μου κανει εντυπωση που πολλές τελευταια το αφιερωνετε... και αναρωτιεμαι πως προωθηθηκε ξαφνικα και εγινε γνωστο....ο τύπος δεν μ αρέσει σαν στυλ,αλλά τα σπάει φωνή - μουσική- στίχος!
Θα είναι κάνα κρυφό κίνημα από καψουρο- μιλφαρεςΑπλά μου κανει εντυπωση που πολλές τελευταια το αφιερωνετε... και αναρωτιεμαι πως προωθηθηκε ξαφνικα και εγινε γνωστο.
Κοιτα, αν σου αρεζε σαν στυλ θα σε χωριζα στη στιγμη!...ο τύπος δεν μ αρέσει σαν στυλ,αλλά τα σπάει φωνή - μουσική- στίχος(αρκετά)
Καψουρομιλφαρες....Θα είναι κάνα κρυφό κίνημα από καψουρο μιλφαρες![]()
Όχι όλες τα "καλά" κ δοτικα κορίτσια πάντα δίνουν πόνο !!Λοιπόν..σήμερα 6 ραντεβού (τα έβγαλα σουπερ & ακόμα αντέχω, αλλα οκ ωρα για χαλάρωση..)αύριο έχω κλεισμένο μέχρι κ το τελευταίο το βράδυνο(2ωρο)βλεπω αγορια μου τελικά οτι έχουμε σουξέ οι μιλφαρες,όπως μου είπε ένας πελάτης σήμερα "διαχρονική αξια οι μιλφ & κουγκαρ"
Ακούς Κωστάκη?!
*Να πω καληνύχτα μ ενα τραγούδι ..εύχομαι ομως όμορφα όνειρα κι όχι bad dreams που λέει ο τίτλος.
εμενα φωναξατε ?Λοιπόν..σήμερα 6 ραντεβού (τα έβγαλα σουπερ & ακόμα αντέχω, αλλα οκ ωρα για χαλάρωση..)αύριο έχω κλεισμένο μέχρι κ το τελευταίο το βράδυνο(2ωρο)βλεπω αγορια μου τελικά οτι έχουμε σουξέ οι μιλφαρες,όπως μου είπε ένας πελάτης σήμερα "διαχρονική αξια οι μιλφ & κουγκαρ"
Ακούς Κωστάκη?!
*Να πω καληνύχτα μ ενα τραγούδι ..εύχομαι ομως όμορφα όνειρα κι όχι bad dreams που λέει ο τίτλος.
Αχ εσύ αδυναμία μου..!!Όχι όλες τα "καλά" κ δοτικα κορίτσια πάντα δίνουν πόνο !!
Όχι ακριβώς...αλλά αν σας αρέσουν τα μιλφ ,ελάτε!εμενα φωναξατε ?
Επίσης αγαπη!Καλημερα ...Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο να εχεις κουμπαρούλα...![]()
Ευχαριστώ πολύ!!!Yπέροχη
Καλό Σαββατόβραδο joΚαλησπέρα στ αγόρια μου..να περάσετε ένα όμορφο Σαββατόβραδο!
![]()
Ποιος σε άφησε μονή σου στο κρεβάτι να τον μαλώσωΚαλησπέρα στ αγόρια μου..να περάσετε ένα όμορφο Σαββατόβραδο!
![]()
Επίσης καυλιαρη μου..!Καλό Σαββατόβραδο jo![]()
Όταν πηγε για ντουζ βρήκα ευκαιρία Χαχαχαχα!!Ποιος σε άφησε μονή σου στο κρεβάτι να τον μαλώσω
Λέω και εγώ.. Τέτοιο μουνι και να το αφήσεις έτσι να περιμένειΌταν πηγε για ντουζ βρήκα ευκαιρία Χαχαχαχα!!
Κορμάρα ακόμα περιμένουμε το τουρ που έχεις πριν καιρό μιλφαρα τις καρδιάς μαςΚαλησπέρα στ αγόρια μου..να περάσετε ένα όμορφο Σαββατόβραδο!
![]()
Αχχχ μωρο μου μας έχεις τρελάνει όλους.@Petros dixos telos
Άλλο ένα 2ωρο ραντεβού μ αυτό τ αγορι που είχε γραψει τις προαλλες για το 1ο ραντεβού μας ...σ αυτό όμως,εχω και ντοκουμέντα
Ευχαριστώ baby για ολα one more time..
![]()
Πότε πέρασε το δυωρο χαμπάρι δε πήρα. Βέβαια δε με άφησες και δε σε άφησα λεπτό.@Petros dixos telos
Άλλο ένα 2ωρο ραντεβού μ αυτό τ αγορι που είχε γραψει τις προαλλες για το 1ο ραντεβού μας ...σ αυτό όμως,εχω και ντοκουμέντα
Ευχαριστώ baby για ολα one more time..
![]()
Αχ εσύ....καυλιαρη!!!Πότε πέρασε το δυωρο χαμπάρι δε πήρα. Βέβαια δε με άφησες και δε σε άφησα λεπτό.