Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.255
Καλή Κυριακή από τ αμαρτωλό ασανσέρ..
Ποσό κομψή και καυλιαρα είναι αυτή η γυναίκα. Πότε θα το κάνουμε μωρο μου στο ασανσέρ;Καλή Κυριακή από τ αμαρτωλό ασανσέρ..
Στο επόμενο ραντεβού μας πιπα στ ασανσέρ...Ποσό κομψή και καυλιαρα είναι αυτή η γυναίκα. Πότε θα το κάνουμε μωρο μου στο ασανσέρ;
Πάντα υπέροχα ντυμένη αν και δεν τα προσέχω καθώς ανυπομονώ να τα βγάλεις χαχαχΚαλή Κυριακή από τ αμαρτωλό ασανσέρ..
Ω ναι το γνωρίζω καλά...!!Πάντα υπέροχα ντυμένη αν και δεν τα προσέχω καθώς ανυπομονώ να τα βγάλεις χαχαχ
Πρόσεχε τι λες μετά θα θέλουμε όλοι αχχαχΣτο επόμενο ραντεβού μας πιπα στ ασανσέρ...
Προβλέπω για το μήνα Οκτώβριο να μονοπωλούν μόνο τέτοια βίντεο με πολλούς από εμάς και εσένα...Λοιπόν, έχω πρόκληση...θέλω ένα τολμηρό αγόρι από σας (όλους σας ξέρω, και σας βλέπω συχνά εξάλλου) όταν θα έχουμε ραντεβού για Μάντισον ,να βγάλουμε βίντεο τσακ μπαμ πιπα στ ασανσέρ!
Το ζητά ο λαός, κι η Τζο δεν χαλα χατίρια!
Κοιτάξτε να κλείσετε δωμάτιο στον 5 όροφο να έχουμε χρόνο χαχαχαχα!!!
Χαρά μου καυλιαρη μου..το ξέρεις από πρώτο χερι!Προβλέπω για το μήνα Οκτώβριο να μονοπωλούν μόνο τέτοια βίντεο με πολλούς από εμάς και εσένα...
.....και δερμα και μαυρο!!!!!!Καλή Κυριακή από τ αμαρτωλό ασανσέρ..
Ρε συ δεν μαμαει αυτή η δερμάτινη ζιπ κιλοτ?!Την έχω ερωτευτεί!!!.....και δερμα και μαυρο!!!!!!
...εχω ερωτα με γυναικες ντυμενες στα μαυρα με δερματινα ή βινυλιαΡε συ δεν μαμαει αυτή η δερμάτινη ζιπ κιλοτ?!Την έχω ερωτευτεί!!!
Όχι απλά όμορφη , τέλεια !Καλή Κυριακή από τ αμαρτωλό ασανσέρ..
Ευχαριστώ πολύ κύριε μου..!!Όχι απλά όμορφη , τέλεια !
Είπαμε είναι το ιδανικό μοντέλο για ολους τους γλύπτες !
Κ μαζί με αυτούς κ εμείς να περιμένουμε την σειρά μας.
Καλή Κυριακή από τ αμαρτωλό ασανσέρ..
Αγαπημένε μου εσύ...Πώς στέκει στη θέση του αυτό το ασανσέρ; Θα 'πρεπε κι αυτό το άψυχο από την τόση κάβλα να 'χει λιώσει.
Καλώς το ..τ άτακτο καυλιαρικο..Η καλύτερη με διαφορά!!!!
Είσαι καύλα όπως πάντα.. καλύτερο στοματικό δεν υπάρχειΚαλώς το ..τ άτακτο καυλιαρικο..