'Αει γαμίδης
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2021
- Like
- 326
- Πόντοι
- 21
Είσαι πολύ όμορφη Ιωάννα. Σε μερικές φωτό σου μένω απλώς άναυδος...Καλή Κυριακή από τ αμαρτωλό ασανσέρ..
Είσαι πολύ όμορφη Ιωάννα. Σε μερικές φωτό σου μένω απλώς άναυδος...Καλή Κυριακή από τ αμαρτωλό ασανσέρ..
..στο έχω πει (αλλα και δειξει)όσες φορές έχουμε βρεθεί ,ποσο σ εκτιμώ .. πέραν τις καυλιαρικες στιγμές που έχουμε κάθε φορά!Είσαι πολύ όμορφη Ιωάννα. Σε μερικές φωτό σου μένω απλώς άναυδος...
προβλεπω το επομενο ραντεβου να ειναι στον πυργο των αθηνων. μεχρι τον 28 ο οροφο ...Στο επόμενο ραντεβού μας πιπα στ ασανσέρ...
Με έχεις κάνει να φαντασιωνομαι καθρέφτες ασανσέρ,κουμπιά ορόφων να ανάβουν και συρόμενες πόρτες να κλείνουνΚαλή Κυριακή από τ αμαρτωλό ασανσέρ..
Υπέροχο σώμα και αρκετά νεανικό!Καλησπέρα στ άτακτα αγόρια μου..
...λογικά θα πάμε Χονγκ Κονγκ να βρούμε ουρανοξύστη..προβλεπω το επομενο ραντεβου να ειναι στον πυργο των αθηνων. μεχρι τον 28 ο οροφο ...
Ευχαριστώ πολύ αγορι!Υπέροχο σώμα και αρκετά νεανικό!
Χαχαχαχα οι ατάκες σου οι θεϊκές!!Με έχεις κάνει να φαντασιωνομαι καθρέφτες ασανσέρ,κουμπιά ορόφων να ανάβουν και συρόμενες πόρτες να κλείνουν
ΩΝΣΓΚαλησπέρα στ αγόρια...
Γειά σου αστέρι!αυτη η κολαρανα ειναι σαν καρδιααααααααα.
καλη εβδομαδα μοντελο μας
Γεια σου θεία Τζόαν καυλιαρα μας!Καλησπέρα στ αγόρια...
Γειά σου αγοράκι!!Γεια σου θεία Τζόαν καυλιαρα μας!
Πάντα elegant και sexy η γυναίκα μου!!!Καλή Κυριακή από τ αμαρτωλό ασανσέρ..
...αχ ..με ξεθεωσες τις προαλλες..πάλι..Πάντα elegant και sexy η γυναίκα μου!!!
Πάντα περνάω καλά με το γυναικάκι μου!!!...αχ ..με ξεθεωσες τις προαλλες..πάλι..
....χρόνια βρισκόμαστε κι ομως κάθε φορά είναι σαν την 1η μας φορά.. ένταση & πάθος στο φουλ!Πάντα περνάω καλά με το γυναικάκι μου!!!
Βγάζουμε ωραία γούστα!!!
...αγόρι μου γλυκό,είμαι όντος του πιο έντονου σεξ κι όχι του τόσο του gfe(εχω και φοβερές αντοχές ..!) αλλά στα τόσα χρόνια έχω αγαπημένους πελάτες που γουστάρουν τρυφερά, και με κάνουν ν απολαμβάνω κι εγώ με τον τρόπο τους την συνεύρεση μας..άρα είμαι δεκτική και σ αυτό κάποιες φορές( ΝΑΙ φιλάκια & χαδακια ,ΟΧΙ δαχτυλάκια.)να υποθεσω οτι ειστε περισσοτερο αγριογατα απο τρυφερουλα , σωστα ? την φανελα την ιδρωνετε και αυτο δεν αμφισβητειται .το θεμα ειναι τι κανετε με τους τρυφερουληδες του gfe ?φιλακια , χαδακια εχει ή ξενερωνετε ?
Εγώ άμα θες σου ρίχνω και έναν γρήγορο πουτσο στα όρθια !Λοιπόν, έχω πρόκληση...θέλω ένα τολμηρό αγόρι από σας (όλους σας ξέρω, και σας βλέπω συχνά εξάλλου) όταν θα έχουμε ραντεβού για Μάντισον ,να βγάλουμε βίντεο τσακ μπαμ πιπα στ ασανσέρ!
Το ζητά ο λαός, κι η Τζο δεν χαλα χατίρια!
Κοιτάξτε να κλείσετε δωμάτιο στον 5 όροφο να έχουμε χρόνο χαχαχαχα!!!