Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 130
- Like
- 23.348
- Πόντοι
- 29.667
Πάντα περνάω καλά με το γυναικάκι μου!!!...αχ ..με ξεθεωσες τις προαλλες..πάλι..![]()
Βγάζουμε ωραία γούστα!!!
Πάντα περνάω καλά με το γυναικάκι μου!!!...αχ ..με ξεθεωσες τις προαλλες..πάλι..![]()
....χρόνια βρισκόμαστε κι ομως κάθε φορά είναι σαν την 1η μας φορά.. ένταση & πάθος στο φουλ!Πάντα περνάω καλά με το γυναικάκι μου!!!
Βγάζουμε ωραία γούστα!!!
...αγόρι μου γλυκό,είμαι όντος του πιο έντονου σεξ κι όχι του τόσο του gfe(εχω και φοβερές αντοχές ..!) αλλά στα τόσα χρόνια έχω αγαπημένους πελάτες που γουστάρουν τρυφερά, και με κάνουν ν απολαμβάνω κι εγώ με τον τρόπο τους την συνεύρεση μας..άρα είμαι δεκτική και σ αυτό κάποιες φορές( ΝΑΙ φιλάκια & χαδακια ,ΟΧΙ δαχτυλάκια.)να υποθεσω οτι ειστε περισσοτερο αγριογατα απο τρυφερουλα , σωστα ? την φανελα την ιδρωνετε και αυτο δεν αμφισβητειται .το θεμα ειναι τι κανετε με τους τρυφερουληδες του gfe ?φιλακια , χαδακια εχει ή ξενερωνετε ?
Εγώ άμα θες σου ρίχνω και έναν γρήγορο πουτσο στα όρθια !Λοιπόν, έχω πρόκληση...θέλω ένα τολμηρό αγόρι από σας (όλους σας ξέρω, και σας βλέπω συχνά εξάλλου) όταν θα έχουμε ραντεβού για Μάντισον ,να βγάλουμε βίντεο τσακ μπαμ πιπα στ ασανσέρ!
Το ζητά ο λαός, κι η Τζο δεν χαλα χατίρια!
Κοιτάξτε να κλείσετε δωμάτιο στον 5 όροφο να έχουμε χρόνο χαχαχαχα!!!
..καυλιαρικο μου εσύ ...εδώ δεν μας έφτασε μια ώρα τις προάλλες,τι να μας κάνει το γρήγορο?!Εγώ άμα θες σου ρίχνω και έναν γρήγορο πουτσο στα όρθια !
Καλησπέρα μωροΤην πιο γλυκιά μου καλημέρα κουμπαρούλα μουυυυ....![]()
Καλησπερα στο κοριτσι με τ ανοιχτα ποδια.Καλησπέρα στ αγόρια μου!
![]()
ΝσγαΝα βάλω και κάτι πικάντικο..καινούργιο..
![]()
Άργησα να μπω αλλά.. 2πλη καυλα..όλα ανοιχτά baby χεχεχεχε!Καλησπερα στο κοριτσι με τ ανοιχτα ποδια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νσγα
Τι νεα βρε jo,Άργησα να μπω αλλά.. 2πλη καυλα..όλα ανοιχτά baby χεχεχεχε!
Φουλ δουλειά σε όλα τα επίπεδα αγόρι..Τι νεα βρε jo,
Χαθηκαμε
Μεσα. Εχθες στο 5ον ειμουν.Εγώ άμα θες σου ρίχνω και έναν γρήγορο πουτσο στα όρθια !
Στο αμαρτωλό χοτελ/ασανσέρΜεσα. Εχθες στο 5ον ειμουν.
Παντα.. ηλπιζα να σε συναντησω μεσσ..Στο αμαρτωλό χοτελ/ασανσέρ![]()
Αχ αυτή η κωλαρα…Να βάλω και κάτι πικάντικο..καινούργιο..
![]()
...διαθέσιμη για τ άτακτα αγόρια..Αχ αυτή η κωλαρα…
Αγόρι;Φουλ δουλειά σε όλα τα επίπεδα αγόρι..