Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.471
Μια πονηρή καλημέρα σε όλους..
Τελευταία τροποποίηση:
Να βάλω και κάτι πικάντικο..καινούργιο..
Μια πονηρή καλημέρα σε όλους..
Αν δεν μας την πεις την πονηρή σου καλημέρα δεν πάει καλά το υπόλοιπο της ημέραςΜια πονηρή καλημέρα σε όλους..
Φυσικά ..με ξέρεις καλά baby..Αν δεν μας την πεις την πονηρή σου καλημέρα δεν πάει καλά το υπόλοιπο της ημέρας
Εισαι ΓΥΝΑΙΚΑ με ολα τα γραμματα κεφαλαια, απο τις πρωτες σελιδες του νηματος (τοτε που ησουν λιγο ατιθασο κοριτσι) μεχρι τη στιγμη που μπηκες στο νοημα του σαιτ εδειξες οτι εχεις και το μυαλο (παρα το ξανθο μαλλι ) και την ευφυια και προσαρμοστικοτητα αλλα και τον τροπο να αποκτησεις το φανατικο κοινο σου οπως λιγες εδω μεσα.Εισαι χρόνια απο τ αγαπημένα αγόρια μου στο σάιτ,και το ξέρεις..οταν καταφέραμε και βρεθήκαμε κι από κοντά ,διαπίστωσα οτι εισαι και καυλιαρης..!!Σ ευχαριστώ !
.. ήμουν στην αρχή τσαούσα, ηταν και κάποια αγορια ατακτα(με την κακή έννοια,γιατι αυτά με την καλή έννοια, τ αγαπώ)Εισαι ΓΥΝΑΙΚΑ με ολα τα γραμματα κεφαλαια, απο τις πρωτες σελιδες του νηματος (τοτε που ησουν λιγο ατιθασο κοριτσι) μεχρι τη στιγμη που μπηκες στο νοημα του σαιτ εδειξες οτι εχεις και το μυαλο (παρα το ξανθο μαλλι ) και την ευφυια και προσαρμοστικοτητα αλλα και τον τροπο να αποκτησεις το φανατικο κοινο σου οπως λιγες εδω μεσα.
Οσο για την καυλα, αυτο ειναι εμφυτο αλλα οταν εχεις μια γυναικα σαν και σενα διπλα σου που μεταμορφωνεται απο γατουλα σε πορνοσταρ τοτε δεν εχεις επιλογη, ακολουθεις τους ρυθμους και προσαρμοζεσαι για να το απολαυσεις!!
Σ ευχαριστώ πολύ μάτια μου,με τιμά στην κατηγορία μου να είμαι στην 5αδα!Από τις καλύτερες η Τζοανα.Στην τοπ πεντάδα θα έλεγα
Μοναδική. Χωρίς πολλά πολλά λόγια.. ήμουν στην αρχή τσαούσα, ηταν και κάποια αγορια ατακτα(με την κακή έννοια,γιατι αυτά με την καλή έννοια, τ αγαπώ)
Φυσικα έκανα τα λάθη μου(καθοτι πρωτάρα), στην πορεία τα διόρθωσα κι επέλεξα να συνεχίσω με την αλήθεια μου,η οποία εκτιμάται ακόμη και τώρα.
Μπορεί να έχω ενα" νορμαλ" επάγγελμα,αλλά ούτε μια φορά δεν φέρθηκαν αντί επαγγελματικά στη "βίζιτα",δείχνω τον ίδιο ζήλο &συνεπεια όλα αυτά τα χρόνια.
Ωριμάζω και στην ηλικία , και στα μυαλά γλυκό μου αγόρι..άρα η Τζο όπως συνηθίζω να λέω, είναι γι αθεράπευτους μιλφακηδες & μόνο (γι αυτό περνάμε και σουπερ μεταξύ μας)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σ ευχαριστώ πολύ μάτια μου,με τιμά στην κατηγορία μου να είμαι στην 5αδα!
Από τις καλύτερες η Τζοανα.Στην τοπ πεντάδα θα έλεγα
Ναι κορμάρα και ωραία βυζιά
Αυτό το κορμί πάει αβλεπί για ΧΡΥΣΟ μετάλλιο.
Νατα πάλι τα στήτα νεανικά βυζάκια να μας κοιτάνε λάγνα....Μια πονηρή καλημέρα σε όλους..
...ευχαριστώ μωρό μου ..!
Αυτό το κορμί πάει αβλεπί για ΧΡΥΣΟ μετάλλιο.
Σήμερα όλα τ αγαπημένα αγόρια μου δίνουν το παρων στο νήμα!!Νατα πάλι τα στήτα νεανικά βυζάκια να μας κοιτάνε λάγνα....
Πονηρές καλησπέρες και από εμένα πονηρό θηλυκό - κατεργάρα γυναίκα...
Είσαι η ποιο σέξι γυναίκα,με όμορφα και απλά λόγια.Μια πονηρή καλημέρα σε όλους..
Ευχαριστώ πολυ..αυτό κάνω μωράκι..Είσαι η ποιο σέξι γυναίκα,με όμορφα και απλά λόγια.
Χαίρε το κορμί σου και την ζωή σου... λατρεία μου
Σε φιλώ, σύντομα θα τα πούμε.
Πωπω..με πήγες τόσο πίσω νοερά βρε μάτια μου..πραγματικά όμως, γιατί τ άφησα εντελώς πίσω ολα αυτα ,εξάλλου είμαι μάχιμη & εχω πειθαρχία ,γνωστο σε ολους όσους με ξέρετε..Η σημερινή μέρα έχει μια σημασία συμβολική και δεν θα ’τανε σωστό να περάσει απαρατήρητη. Σήμερα, 25 Σεπτεμβρίου, συμπληρώνονται τρία χρόνια από τότε που η Τζο μπήκε στο φόρουμ —για δεύτερη φορά, κι αυτή τη φορά με εντελώς άλλους όρους απ’ ό,τι όταν μπήκε αρχικά. Αλλά, όπως ξέρει όποιος έχει ρίξει έστω και μια βιαστική ματιά στις (πολλές) αρχικές σελίδες του νήματος, και τις δύο φορές η Τζοάννα δέχτηκε συντονισμένη και χυδαία επίθεση. Ήταν μια επίθεση ανελέητη, καθαρά ανθρωποφαγική, που έφτασε στα όρια της ταπείνωσης. Κι όμως η Τζοάννα στάθηκε όρθια. Mε δύναμη ψυχής και με όπλο της την αλήθεια —αυτήν που εφαρμόζει σαν αξία ζωής στο επάγγελμα που διάλεξε—, έχοντας αντοχή και ψυχολογία πρωταθλήτριας, βγήκε από το καμίνι θριαμβεύτρια.
Και μόνο γι’ αυτό θα άξιζε το χρυσό μετάλλιο. Αλλά, θα συμφωνήσουμε πιστεύω, πως το προσόν της δεν είναι μόνο αυτό· είναι και το σώμα της είναι και ο χαρακτήρας της είναι και οι εμπειρίες της.
Όλα αυτά που της δίνουν δικαιωματικά τον τίτλο της Βασίλισσας.
Είναι ένας τίτλος που γράφεται στην ψυχή, όχι μόνο στο δέρμα.
Ίσα ίσα..ενώ μπορούσα να ζητήσω διαγραφή αρχικών σελίδων,τις άφησα..Είχα μια επιφύλαξη μήπως δεν ήθελες να σου θυμίσουν τα παλιά και στενάχωρα.
Μ' αρέσει που δεν έχεις αντίρρηση, μια που τα έχεις αφήσει όλα αυτά πίσω.