gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.837
- Πόντοι
- 4.696
ειμαι ετοιμος να καβαλησω την οθονη χαχαχαΑγάπες τώρα μόλις μπήκα και βλέπω...270 άτομα στο νήμα?!Κι ακόμα δεν έχω βάλει τσόντα
Καλημέρα στα καυλιαρικα μου!
ειμαι ετοιμος να καβαλησω την οθονη χαχαχαΑγάπες τώρα μόλις μπήκα και βλέπω...270 άτομα στο νήμα?!Κι ακόμα δεν έχω βάλει τσόντα
Πάρε φορά καυλιαρη κι έλα!!!ειμαι ετοιμος να καβαλησω την οθονη χαχαχα
Γυναικάρα...ότι πιο ξεχωριστό κ όμορφοΚαλο βράδυ στ αγόρια μου,που σήμερα γέμισαν με τόσο όμορφα και τιμητικα ποστ το νήμα μου..πέραν της χρηματικής,υπάρχει και η ηθική ανταμοιβή
Αμοιβαία η εκτίμηση καυλιαρη μου..Γυναικάρα...ότι πιο ξεχωριστό κ όμορφο
Βλέποντας την φωτό διάφορες σκέψεις έρχονται στο μυαλό μου..μια από αυτές είναι τι θα μπορούσα να κάνω αν ήμουν εκεί ανάμεσα…Αγάπες τώρα μόλις μπήκα και βλέπω...270 άτομα στο νήμα?!Κι ακόμα δεν έχω βάλει τσόντα
Βλέποντας την φωτό διάφορες σκέψεις έρχονται στο μυαλό μου..μια από αυτές είναι τι θα μπορούσα να κάνω αν ήμουν εκεί ανάμεσα…
να δουμε εμεις ποτε θα μπουμε μεσα σουΑγάπες τώρα μόλις μπήκα και βλέπω...270 άτομα στο νήμα?!Κι ακόμα δεν έχω βάλει τσόντα
...αχ ,σε ξέρω τόσο καιρό και μετά από τόσα ραντεβού είναι σαν να συναντώ κι έναν καλό φίλο(καυλιαρη μου εσυ,3 γύρους βγάλαμε,μωρε μπράβο μας!!)JO σε ευχαριστώ πρώτον για το 3πλο μετ εμποδίων αυτός ο κόλος είναι εκτός από καθαρός μελιιιιιιιι αχχχχ πάντα η ίδια απόλυτη καυλα μαγεία μαζι σου...
Και δεύτερον σε ευχαριστώ πολύ για το κόπο και την εμπιστοσύνη, να έρθεις στο φλοισβο που είναι το κότερο
Είδες έχω και κότερο γι αυτό είχαμε τραμουντανα στη μεγάλη σουίτα...
Cocktail BELLINI για χαλάρωση στην πρύμη με χαμηλό φωτισμό
Μόλις γυρίσω Ελλάδα πάλι χειμώνα θα έχουμε αλλού ραντεβού από ξενοδοχείο κάτι θα σκεφτώ
Ετσι το επόμενο ακόμα ποιο διαφορετικό μωρό μου τρελό μια 5ημερη κρουαζιέρα γι αυτό με την πρώτη ευκαιρία είπα θέλω να σε δω στην επόμενη φορά 4 μαζί σου...αχ ,σε ξέρω τόσο καιρό και μετά από τόσα ραντεβού είναι σαν να συναντώ κι έναν καλό φίλο(καυλιαρη μου εσυ,3 γύρους βγάλαμε,μωρε μπράβο μας!!)
Ήταν ένα όμορφο διάλειμμα για μένα από τα συνηθισμένα το ραντεβού στο κότερο..σ ευχαριστώ πολύ για όλα μωρο μου
Έχετε παράπονο κύριε μου?!Συχνά πυκνά μπαίνετε..να δουμε εμεις ποτε θα μπουμε μεσα σου
θελουμε ολη μερα καθε μερα ειμαστε πλεονεκτεςΈχετε παράπονο κύριε μου?!Συχνά πυκνά μπαίνετε..
Φοράς κάποια περιττά πραγματακια νομίζω. ΧαχαΚαλησπέρα στ αγόρια μου!
Ουάου εμφάνιση... ΘεάΚαλησπέρα στ αγόρια μου!
Ευχαριστώ αγόρι!!Ουάου εμφάνιση... Θεά
Επίσης αγαπη!!Μια όμορφη παρασκευή να εχεις γλυκιά μου κουμπαρούλα...Τα φιλιά μου ...
Όταν βρω χρόνο και διάθεση φυσικά..!Όπως είσαι βγάλε και μια χωρίς αυτά. Χαχαζα
Τα φιλιά μου τζοΚαλησπέρα στ αγόρια μου!
Εχει ταλεντο ο Προεδρος..Όπως είσαι βγάλε και μια χωρίς αυτά. Χαχαζα