AmbadeenOff
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2017
- Like
- 442
- Πόντοι
- 20
Ίσα ίσα..ενώ μπορούσα να ζητήσω διαγραφή αρχικών σελίδων,τις άφησα..
Καληνύχτα βασίλισσά μου.
Ίσα ίσα..ενώ μπορούσα να ζητήσω διαγραφή αρχικών σελίδων,τις άφησα..
το λατρευω αυτο το string και το περιεχομενο του φυσικα !!!χααχΚαλο βράδυ στ αγόρια μου,που σήμερα γέμισαν με τόσο όμορφα και τιμητικα ποστ το νήμα μου..πέραν της χρηματικής,υπάρχει και η ηθική ανταμοιβή
....από την τελευταία φορά που βρεθήκαμε έχω πάρει αλλά 4το λατρευω αυτο το string και το περιεχομενο του φυσικα !!!χααχ
τελεια 4 φορες θα το κανουμε !!! χαχχαχα....από την τελευταία φορά που βρεθήκαμε έχω πάρει αλλά 4
Φάτσα μου..!!
Στο έσιαξα λίγο μανΚαλημερα γλυκιά μου Jo ...Μιαδημιουργικήκαι όμορφη μέρα να εχεις σήμερα ...
Την καλημέρα μου και σε σένα καλέ μου φίλε dimigoall:Στο έσιαξα λίγο μαν
Την καλημέρα μου και από εμένα στην αγαπημένη jo
Αρκετοί ήμασταν εκεί και πήγαμε κόντρα στο ρεύμα της ανθρωποφαγίας.Η σημερινή μέρα έχει μια σημασία συμβολική και δεν θα ’τανε σωστό να περάσει απαρατήρητη. Σήμερα, 25 Σεπτεμβρίου, συμπληρώνονται τρία χρόνια από τότε που η Τζο μπήκε στο φόρουμ —για δεύτερη φορά, κι αυτή τη φορά με εντελώς άλλους όρους απ’ ό,τι όταν μπήκε αρχικά. Αλλά, όπως ξέρει όποιος έχει ρίξει έστω και μια βιαστική ματιά στις (πολλές) αρχικές σελίδες του νήματος, και τις δύο φορές η Τζοάννα δέχτηκε συντονισμένη και χυδαία επίθεση. Ήταν μια επίθεση ανελέητη, καθαρά ανθρωποφαγική, που έφτασε στα όρια της ταπείνωσης. Κι όμως η Τζοάννα στάθηκε όρθια. Mε δύναμη ψυχής και με όπλο της την αλήθεια —αυτήν που εφαρμόζει σαν αξία ζωής στο επάγγελμα που διάλεξε—, έχοντας αντοχή και ψυχολογία πρωταθλήτριας, βγήκε από το καμίνι θριαμβεύτρια.
Και μόνο γι’ αυτό θα άξιζε το χρυσό μετάλλιο. Αλλά, θα συμφωνήσουμε πιστεύω, πως το προσόν της δεν είναι μόνο αυτό· είναι και το σώμα της είναι και ο χαρακτήρας της είναι και οι εμπειρίες της.
Όλα αυτά που της δίνουν δικαιωματικά τον τίτλο της Βασίλισσας.
Είναι ένας τίτλος που γράφεται στην ψυχή, όχι μόνο στο δέρμα.
Γεμάτη σεξ και πιπες αγαπη χαχαχαχα!!!Καλημερα γλυκιά μου Jo ...Μια δημιουργική και όμορφη μέρα να εχεις σήμερα ...
Αγαπημένε μου εσύ.. επίσης!Στο έσιαξα λίγο μαν
Την καλημέρα μου και από εμένα στην αγαπημένη jo
Τουλάχιστον 260 θα την παίξουν για την πάρτη σου. Αυτό το κορμί το περιμένουμε στην Θεσσαλονίκη.Αγάπες τώρα μόλις μπήκα και βλέπω...270 άτομα στο νήμα?!Κι ακόμα δεν έχω βάλει τσόντα χαχαχαχ!!
Καλημέρα στα καυλιαρικα μου!
Καλημέρες στην ιερή αμαρτίαΑγάπες τώρα μόλις μπήκα και βλέπω...270 άτομα στο νήμα?!Κι ακόμα δεν έχω βάλει τσόντα
Κολασμένο αγόρι μου...Καλημέρες στην ιερή αμαρτία
Και άμεσα έχει υπερβολικές απουσίες και βλέπω να με δέχονται εύκολα στη κόλαση και δεν το θέλωΚολασμένο αγόρι μου...
Είσαι σαν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων κουκλαρα μου.!!!Αγάπες τώρα μόλις μπήκα και βλέπω...270 άτομα στο νήμα?!Κι ακόμα δεν έχω βάλει τσόντα
Αγάπες τώρα μόλις μπήκα και βλέπω...270 άτομα στο νήμα?!Κι ακόμα δεν έχω βάλει τσόντα
Αγαπη μου εσύ!!!Είσαι σαν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων κουκλαρα μου.!!!
Μπαίνουμε να ενημερωθούμε για να πάει καλά η μέρα μας
Λες ρε φάτσα?!336 επισκέπτες ψάχνουν το πώς φτιάχνεις προφίλ επειδή δε φαίνεται το τηλέφωνο
Ο κόσμος καταλαβαίνει τα πάντα ματάκια..επειδή έχω κι άλλη επαγγελματική ιδιότητα,γνωρίζω καλα ότι ο πελάτης εκτιμά συνέπεια/τιμιότητα/σεβασμό.Αυτα δίνω αυτά παίρνω εγω,απλά & ξεκάθαρα333 τώρα... Απίστευτο... Καταλαβαίνει κανείς πόσο σε αγαπάει ο κόσμος...