AmbadeenOff
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2017
- Like
- 730
- Πόντοι
- 81
Καλή Κυριακή από τ αμαρτωλό ασανσέρ..
![]()
Πώς στέκει στη θέση του αυτό το ασανσέρ; Θα 'πρεπε κι αυτό το άψυχο από την τόση κάβλα να 'χει λιώσει.
Καλή Κυριακή από τ αμαρτωλό ασανσέρ..
![]()
Αγαπημένε μου εσύ...Πώς στέκει στη θέση του αυτό το ασανσέρ; Θα 'πρεπε κι αυτό το άψυχο από την τόση κάβλα να 'χει λιώσει.
Καλώς το ..τ άτακτο καυλιαρικο..Η καλύτερη με διαφορά!!!!
Είσαι καύλα όπως πάντα.. καλύτερο στοματικό δεν υπάρχειΚαλώς το ..τ άτακτο καυλιαρικο..
Είσαι πολύ όμορφη Ιωάννα. Σε μερικές φωτό σου μένω απλώς άναυδος...Καλή Κυριακή από τ αμαρτωλό ασανσέρ..
![]()
..στο έχω πει (αλλα και δειξει)όσες φορές έχουμε βρεθεί ,ποσο σ εκτιμώ .. πέραν τις καυλιαρικες στιγμές που έχουμε κάθε φορά!Είσαι πολύ όμορφη Ιωάννα. Σε μερικές φωτό σου μένω απλώς άναυδος...
προβλεπω το επομενο ραντεβου να ειναι στον πυργο των αθηνων. μεχρι τον 28 ο οροφο ...Στο επόμενο ραντεβού μας πιπα στ ασανσέρ...
Με έχεις κάνει να φαντασιωνομαι καθρέφτες ασανσέρ,κουμπιά ορόφων να ανάβουν και συρόμενες πόρτες να κλείνουνΚαλή Κυριακή από τ αμαρτωλό ασανσέρ..
![]()
Υπέροχο σώμα και αρκετά νεανικό!Καλησπέρα στ άτακτα αγόρια μου..
![]()
![]()
...λογικά θα πάμε Χονγκ Κονγκ να βρούμε ουρανοξύστη..προβλεπω το επομενο ραντεβου να ειναι στον πυργο των αθηνων. μεχρι τον 28 ο οροφο ...
Ευχαριστώ πολύ αγορι!Υπέροχο σώμα και αρκετά νεανικό!
Χαχαχαχα οι ατάκες σου οι θεϊκές!!Με έχεις κάνει να φαντασιωνομαι καθρέφτες ασανσέρ,κουμπιά ορόφων να ανάβουν και συρόμενες πόρτες να κλείνουν
ΩΝΣΓΚαλησπέρα στ αγόρια...
![]()
Γειά σου αστέρι!αυτη η κολαρανα ειναι σαν καρδιααααααααα.
καλη εβδομαδα μοντελο μας
Γεια σου θεία Τζόαν καυλιαρα μας!Καλησπέρα στ αγόρια...
![]()
Γειά σου αγοράκι!!Γεια σου θεία Τζόαν καυλιαρα μας!
Πάντα elegant και sexy η γυναίκα μου!!!Καλή Κυριακή από τ αμαρτωλό ασανσέρ..
![]()
...αχ ..με ξεθεωσες τις προαλλες..πάλι..Πάντα elegant και sexy η γυναίκα μου!!!