Διαγραμμένο μέλος 222301
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.243
- Πόντοι
- 2.836
Να δω πως θα αντέξεις δύο μέρες με τις καύλες που εχειςΑυριο & μεθαύριο δεν θα είμαι διαθέσιμη
Φιλακια!
![]()

Να δω πως θα αντέξεις δύο μέρες με τις καύλες που εχειςΑυριο & μεθαύριο δεν θα είμαι διαθέσιμη
Φιλακια!
![]()
Χααχαχα πρόκληση για μένα!!Να δω πως θα αντέξεις δύο μέρες με τις καύλες που εχεις![]()
Και για τον πρώτο που θα σε κλείσει θα είναι ....αλλά μετά θα φύγει αυτός στα 4Χααχαχα πρόκληση για μένα!!
Υπέροχη !!!Αυριο & μεθαύριο δεν θα είμαι διαθέσιμη
Φιλακια!
![]()
Ευχαριστώ αγορακι!Λογικά θα μου άφησες WhatsApp για πληροφορίες και απάντησα με φωνητικό ,γραπτά μηνύματα δεν έχω χρόνο ν αφήνω!καλησπέρα σας,
έχει και πολύ καυλωτική φωνή η Ιωάννα, όσοι σας στείλει φωνητικό το γνωρίζετε
Θέλεις να την καβαλήσεις μόνο και μόνο ακούγοντας τη φωνή της
...μου θυμίζει την ταινία " Ο κύκλος των χαμένων ποιητών"!!Ας αφήσω κι εγώ το μήνυμα μου μπας και σιγά σιγά αρχίσω να μπαίνω στον κύκλο των "γνωστών"
Ευχαριστώ αγάπη!Υπέροχη !!!
Καλησπερα Κοριτσαρα!...μου θυμίζει την ταινία " Ο κύκλος των χαμένων ποιητών"!!
Ά γειά σου!!!Έτσι ακριβώς!! Μονίμως καυλωμενη εγω μονίμως καυλωμενα τ αγόρια μου χαχαχαχα!!Καλησπερα Κοριτσαρα!
Εγω θα το ελεγα ο "κυκλος των καυλωμενων ιπποτων"
Tα αγορια ειναι πολλα,αλλα δν βλεπω την Πριγκιπισσα να μνμπορει να την κανει καποιος καλα!Ά γειά σου!!!Έτσι ακριβώς!! Μονίμως καυλωμενη εγω μονίμως καυλωμενα τ αγόρια μου χαχαχαχα!!
Ελπίζω να περάσεις όμορφα και να ξεκουραστείς αυτές τις 2 μέρες πανέμορφη γυναικάρα μαςΑυριο & μεθαύριο δεν θα είμαι διαθέσιμη
Φιλακια!
![]()
Να σαι καλά κουκλι μου!Ελπίζω να περάσεις όμορφα και να ξεκουραστείς αυτές τις 2 μέρες πανέμορφη γυναικάρα μας![]()
Μόνο και μόνο που μου γράφεις κάτι τέτοιο εσύ ανάβω χεχεΝα σαι καλά κουκλι μου!
Καλημεεερρρρρρρρρρααααααααααααααααααααααααααααααααα.....![]()
Καλημέρα στον πιο όμορφο χαρακτήρα που υπάρχει εδώ μέσα .Καλημέρα!
Τα φιλια μου από αλλο αμαρτωλό ασανσέρ του st george lycabettus χαχαχα!!
![]()
Τα φιλιά και την αγάπη μου όμορφο αγορι μου!!!Καλημέρα στον πιο όμορφο χαρακτήρα που υπάρχει εδώ μέσα .
Κοριτσάρα πολλά πολλά φιλιά από Θεσσαλονίκη. Ξέρεις εσύ
Τι βυζάρες είναι αυτές! Ιδανικές για ταξίδι στην... Ισπανία!Καλη & καυλιαρικη Κυριακή..
![]()
![]()
Χαχαχαχαχα!!!Oποτε θες baby!!Τι βυζάρες είναι αυτές! Ιδανικές για ταξίδι στην... Ισπανία!