Είσαι το ναρκωτικό μου !!!Τι βυζάρες είναι αυτές! Ιδανικές για ταξίδι στην... Ισπανία!
Αχ αυτά τα υπέροχα χείλη σου ......Τι βυζάρες είναι αυτές! Ιδανικές για ταξίδι στην... Ισπανία!
Είσαι το ναρκωτικό μου !!!Τι βυζάρες είναι αυτές! Ιδανικές για ταξίδι στην... Ισπανία!
Αχ αυτά τα υπέροχα χείλη σου ......Τι βυζάρες είναι αυτές! Ιδανικές για ταξίδι στην... Ισπανία!
Αυτό με καυλωσε περισσότεροΚαλημέρα!
Τα φιλια μου από αλλο αμαρτωλό ασανσέρ του st george lycabettus χαχαχα!!
...καυλιαρικο μου αγόρι!Είσαι το ναρκωτικό μου !!!
Αχ αυτά τα υπέροχα χείλη σου ......
Ετσι ....φετίχ με τ ασανσέρ baby!Αυτό με καυλωσε περισσότερο
Και έλεγα γιατί στο γραφείο μου έκανε ζέστη, τελικά ήσουν εντός 900μ μακρυά κορμάραΚαλημέρα!
Τα φιλια μου από αλλο αμαρτωλό ασανσέρ του st george lycabettus χαχαχα!!
Αχ εσυ μωρο!!Και έλεγα γιατί στο γραφείο μου έκανε ζέστη, τελικά ήσουν εντός 900μ μακρυά κορμάρα
...και δικαίως!Μου αρέσει αυτή η φωτο μου πολύ!
Χειλάκια πετροκέρασο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τι βυζάρες είναι αυτές! Ιδανικές για ταξίδι στην... Ισπανία!
Λοιπόν μία κριτική που χρωστάω στην Τζο και είναι αστείο γιατί έτσι και αλλιώς χρωστάμε με αυτά που μας κάνει με τόση όρεξη, είμαστε τυχεροί (αν και έχουμε και αχάριστους που μας της χαλάνε την ώρα)
Πρίν πολύ καιρό μόλις γύρισα από στρατό (καταλαβαίνετε), ήθελα να κάνω κάτι άμεσα αλλά φοβόμουν κιόλας γιατί ήταν η πρώτη φορά που θα ας πούμε θα αγόραζα αυτή την ικανοποίηση και μετά από ψάξιμο μην πάθω τίποτα χαχαχαχαχ έπεσα σε αυτόν τον ξανθό άγγελο με παρουσία καυτή σαν κόλαση εγώ από την μία στερημένος από την άλλη αγχωμενος φοβόμουν την απόδοση... Μέχρι που την αντίκρισα, μία καλοντυμένη κομψή και σέξυ γυναικάρα με υπέροχο αέρα με έκανε να τα ξεχάσω όλα, στοματικό; Ίσως το καλύτερο μόνο κ που το έγραψα φτιάχτηκα χαχαχαχαχ στησίματα; Σεμινάρια έπρεπε να δίνει σε πανεπιστήμιο, αλλά αλήθεια ανέβασε τον πήχη του σεξ μία για πάντα για εμένα ελπίζω να τα πούμε σύντομα...
...ολα τα τρώει η Τζο..μικρά& μεγάλα αρκει να έχουν πουλάκι χαχαχαχα!Πάλι αρνάκι γάλακτος είχε το μενού και το ξεκοκαλησες ??
Τέτοια λες και γαργαλιέται το πουλάκι μας.Και μετά δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να στο παραδώσουμε υπό τον έλεγχό σου....ολα τα τρώει η Τζο..μικρά& μεγάλα αρκει να έχουν πουλάκι χαχαχαχα!
Καλημέρα όλη μέρα αγάπη!!Την πιο γλυκιά μου καλημέρα στη πιο καυλιάρα γυναίκα που μπορούσε καποιος άνθρωπος να έχει για κουμπάρα .....Καλημέρα Jooooooooooooooooooo
Πες τα ρε φιλε.Ομορφιά μου !!!
Πωωω τι μας έκανες τώρα!!!!Είχε 40 βαθμούς εσύ τους έκανες 100 τώρα!!!!!Καήκαμε!!!!Καλημερούδια με καυλες φυσικά..
Τέτοια ειμαι..άτακτη και καυλωμενη!!Πωωω τι μας έκανες τώρα!!!!Είχε 40 βαθμούς εσύ τους έκανες 100 τώρα!!!!!Καήκαμε!!!!