Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.582
Η κακουργα χαχαχαχα!!Sorry φίλε μου αστοχία λόγω συνθηκών !! Μας έχει κάψει τα κύτταρα του εγκεφάλου Τζοάννα και κάνουμε μαλακίες ...
Η κακουργα χαχαχαχα!!Sorry φίλε μου αστοχία λόγω συνθηκών !! Μας έχει κάψει τα κύτταρα του εγκεφάλου Τζοάννα και κάνουμε μαλακίες ...
Είσαι άτιμη.Τι κωλάρα είναι αυτή;και ασπρόμαυρη φωτό που έβαλες εγώ πολύχρωμα τα βλέπω από την καύλα που έχω τώρα με την πάρτι σου.Η κακουργα χαχαχαχα!!
...καυλιαρικο μου εσυ..Είσαι άτιμη.Τι κωλάρα είναι αυτή;και ασπρόμαυρη φωτό που έβαλες εγώ πολύχρωμα τα βλέπω από την καύλα που έχω τώρα με την πάρτι σου.
Υπέροχη καλλιτεχνική φωτογραφία!!!Να σας βάλω μια balck&white που ειχα βγάλει προχθές φωτο !!
Έλιωσα...κυριολεκτικά,έλιωσα με οτι έγραψες..!!Ξέρετε...
Όταν κάποιος συναντά μια γυναίκα ξανά και ξανά, δεν είναι μόνο η ομορφιά της.
Είναι το Something για το οποίο οι Beatles πρώτοι τραγούδησαν.
Και αυτή η γυναίκα έχει αυτό το Something.
Αφιερώστε της το τραγούδι αυτό πριν την συναντήσετε. Το αξίζει!
Αγάπη μου εσυ...ξέρεις ότι όλες οι φωτο μου είναι της στιγμής και αυθόρμητες!!Υπέροχη καλλιτεχνική φωτογραφία!!!
...αχ σήμερα με κάνετε τ αγόρια μου και γίνομαι λιώμα.. τι όμορφα μου γράφετε !Είναι από τις εξαιρέσεις που πας πρώτη φορά με πλήρη άγνοια και μετά την πρώτη συνάντηση νομίζεις ότι έπιασες το ΤΖΟΚΕΡ.Τσιμπάς τον εαυτό σου γιατί δεν μπορείς να το πιστέψεις.
Χρόνια το κάνω μάτια μου,με φτιάχνει να με παίρνετε μάτι..μ εξιταρει!!Παλαβοσε μας με τις πολύ τεχνικές φωτογραφίες κουκλάρα Τζο απεχτη
Από εδώ που γράφω, δεν μπορώ να ανεβάσω τραγούδι.
Ας ανεβάσει κάποιος το Something των Beatles..
Αυτή η γυναίκα το αξίζει.
Ευχαριστούμε αγόρι!!
Ευτυχώς που υπάρχουν και τα μέλη των παππούληδων!
Θα μπω να σας πω μια καληνύχτα εχω καιρό να περάσω από τ αγόρια μου εκεί..Ευτυχώς που υπάρχουν και τα μέλη των παππούληδων!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ, κυρία!
Καληνύχτα γυναικάραΘα σας καληνυχτίσω εδω..και να γράψω μια σκέψη.. πραγματικά δεν περίμενα ποτέ ότι θα παρω τόσο σεβασμό κι αγάπη από τους πελάτες και τ αγόρια μου γενικά,επιλέγοντας αυτή την ενασχόληση (βίζιτα)
Σας ευχαριστώ πολυ όλους..προσπαθώ χρόνια και το πετυχαίνω(απ οτι γράφετε όλοι)να σας ανταποδίδω οτι καλό μου δίνετε!Αυτο με χαροποιεί ίσως και παραπάνω κι από το χρηματικό (δεν παλεύω για την επιβίωση εξάλλου ,αρα δεν με νοιάζει τόσο πλέον)
Καυλες να έχουμε και υπέροχες στιγμές μεταξύ μας,όπως έχουμε τόσα χρόνια!
Σας φιλώ γλυκά & πονηρά
Καληνύχτα κουκλι!!Καληνύχτα γυναικάρα
Φταίει που είσαι κι εσύ καταπληκτικό κορίτσι με χαμόγελο και πάντα καλή διάθεση!!!Θα σας καληνυχτίσω εδω..και να γράψω μια σκέψη.. πραγματικά δεν περίμενα ποτέ ότι θα παρω τόσο σεβασμό κι αγάπη από τους πελάτες και τ αγόρια μου γενικά,επιλέγοντας αυτή την ενασχόληση (βίζιτα)
Σας ευχαριστώ πολυ όλους..προσπαθώ χρόνια και το πετυχαίνω(απ οτι γράφετε όλοι)να σας ανταποδίδω οτι καλό μου δίνετε!Αυτο με χαροποιεί ίσως και παραπάνω κι από το χρηματικό (δεν παλεύω για την επιβίωση εξάλλου ,αρα δεν με νοιάζει τόσο πλέον)
Καυλες να έχουμε και υπέροχες στιγμές μεταξύ μας,όπως έχουμε τόσα χρόνια!
Σας φιλώ γλυκά & πονηρά