Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.493
Ευχαριστώ αγάπη!Υπέροχη !!!
Ευχαριστώ αγάπη!Υπέροχη !!!
Καλησπερα Κοριτσαρα!...μου θυμίζει την ταινία " Ο κύκλος των χαμένων ποιητών"!!
Ά γειά σου!!!Έτσι ακριβώς!! Μονίμως καυλωμενη εγω μονίμως καυλωμενα τ αγόρια μου χαχαχαχα!!Καλησπερα Κοριτσαρα!
Εγω θα το ελεγα ο "κυκλος των καυλωμενων ιπποτων"
Tα αγορια ειναι πολλα,αλλα δν βλεπω την Πριγκιπισσα να μνμπορει να την κανει καποιος καλα!Ά γειά σου!!!Έτσι ακριβώς!! Μονίμως καυλωμενη εγω μονίμως καυλωμενα τ αγόρια μου χαχαχαχα!!
Ελπίζω να περάσεις όμορφα και να ξεκουραστείς αυτές τις 2 μέρες πανέμορφη γυναικάρα μαςΑυριο & μεθαύριο δεν θα είμαι διαθέσιμη
Φιλακια!
Να σαι καλά κουκλι μου!Ελπίζω να περάσεις όμορφα και να ξεκουραστείς αυτές τις 2 μέρες πανέμορφη γυναικάρα μας
Μόνο και μόνο που μου γράφεις κάτι τέτοιο εσύ ανάβω χεχεΝα σαι καλά κουκλι μου!
Καλημεεερρρρρρρρρρααααααααααααααααααααααααααααααααα.....
Καλημέρα στον πιο όμορφο χαρακτήρα που υπάρχει εδώ μέσα .Καλημέρα!
Τα φιλια μου από αλλο αμαρτωλό ασανσέρ του st george lycabettus χαχαχα!!
Τα φιλιά και την αγάπη μου όμορφο αγορι μου!!!Καλημέρα στον πιο όμορφο χαρακτήρα που υπάρχει εδώ μέσα .
Κοριτσάρα πολλά πολλά φιλιά από Θεσσαλονίκη. Ξέρεις εσύ
Τι βυζάρες είναι αυτές! Ιδανικές για ταξίδι στην... Ισπανία!Καλη & καυλιαρικη Κυριακή..
Χαχαχαχαχα!!!Oποτε θες baby!!Τι βυζάρες είναι αυτές! Ιδανικές για ταξίδι στην... Ισπανία!
Φοβερή φωτογραφία, σεξουαλική αλλά και καλλιτεχνική, από αυτές τις οποίες τις κάνεις πόστερ στο δωμάτιο σου! Τέλειο μαλλί, φοβερό στήθος, θεϊκό κορμί. Πολύ όμορφη λεπτομέρεια το λευκό ρολόι που κάνει χρωματική αντίθεση. Πολλά συγχαρητήρια στο μοντέλο αλλά και στον φωτογράφο. Joanna μου αδύνατο να δω αυτή τη φώτο και να μη μου σηκωθεί!Αυριο & μεθαύριο δεν θα είμαι διαθέσιμη
Φιλακια!
....καυλιαρη μου εσυ..κάθε φορά που βρισκόμαστε,όρθιος είναι και σκληρός!!Φοβερή φωτογραφία, σεξουαλική αλλά και καλλιτεχνική, από αυτές τις οποίες τις κάνεις πόστερ στο δωμάτιο σου! Τέλειο μαλλί, φοβερό στήθος, θεϊκό κορμί. Πολύ όμορφη λεπτομέρεια το λευκό ρολόι που κάνει χρωματική αντίθεση. Πολλά συγχαρητήρια στο μοντέλο αλλά και στον φωτογράφο. Joanna μου αδύνατο να δω αυτή τη φώτο και να μη μου σηκωθεί!
Αν και είμαι κωλο-χαρακτηρας θα σου ευχηθώ καλές βουτιές...Καλημέρα!
Οι αναμαρτητοι ας πανε απο τις σκαλες!Καλημέρα!
Ελα να σε πάρω μαζί μου!Αν και είμαι κωλο-χαρακτηρας θα σου ευχηθώ καλές βουτιές...
Ετσι έρωτα μου!!!Οι αναμαρτητοι ας πανε απο τις σκαλες!
Φέρνω το αντηλιακόΕλα να σε πάρω μαζί μου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ετσι έρωτα μου!!!
Ομορφιά μου !!!Οι αναμαρτητοι ας πανε απο τις σκαλες!