Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.259
Σου άρεσε ε;;Μμμμμμμμ
Όσο και να το παίζεις αδιάφορος σε κόβω για μεγάλο καυλιαρη εσένα χαχαχχαχχαχα!!!
Σου άρεσε ε;;Μμμμμμμμ
Ε, εχω και γω το παρελθον μου, βεβαρημένο... Φυσικά.Σου άρεσε ε;;
Όσο και να το παίζεις αδιάφορος σε κόβω για μεγάλο καυλιαρη εσένα χαχαχχαχχαχα!!!
Κωλαρα!!!Εφτασεεεε Χαχαχχαχχα!
Καυλιαρικο μου αγορι εσυ..!Κωλαρα!!!
Ωραία πόζα!Εφτασεεεε Χαχαχχαχχα!
Εφτασεεεε Χαχαχχαχχα!
Καλησπέρα καυλιαρη κουμπάρε!Καλημέρα στη πιο καυλιάρα κουμπάρα που υπάρχει ...ΑΑΑ ρε κούμαρα ...
Τι ειναι το GIF ??Καλησπέρα με καυλιαρικο χθεσινο GIF ..!
Μορφη επεξεργασίας βίντεο (αν το θέτω σωστά)Τι ειναι το GIF ??
τι gif,mov,wmv,mp4 ολα καυλιαρικα τα φτιαχνεις !!!!!Καλησπέρα με καυλιαρικο χθεσινο GIF ..!
Εχω και καυλιαριδες παρτενέρ, εσας τ αγόρια μου όμως!!τι gif,mov,wmv,mp4 ολα καυλιαρικα τα φτιαχνεις !!!!!
εεεε καλοι ειμαστε κι εμεις χαχαχαχαχαχχαχαχΕχω και καυλιαριδες παρτενέρ, εσας τ αγόρια μου όμως!!
Ποοουυ το ξέρεις κουμπάρα και το μολαγας ???? Τ α λέτε με τη κουμπάρα σου τι της κάνω???Καλησπέρα καυλιαρη κουμπάρε!
Εφτασεεεε Χαχαχχαχχα!
Γαλακτομπούρεκο κερνά???? ή εστω κρεμ πατισερι για να .... ???Αγάπες τώρα τελείωσα το τελευταίο ραντεβού,απο το πρωι με πηγε σερι(για να μην γκρινιάζετε είδα αρκετούς σήμερα χαχαχαχα!!),αύριο πάλι γιατί όντος την άκουσα στερεοφωνικα!
Σταματώ & πάω για ξεκούραση!
*επίσης κάτι που μου ανέφερε η ιδιοκτήτρια του χοτελ ,όποιος έχει ραντεβού μαζί μου θα κερναει οτι πάρετε η διεύθυνση, λόγω οτι ειμαι σταθερη πελάτισσα και παω παντα με αξιόλογα άτομα!!Χάρηκα που πραγματικά η εικόνα που δινω και δίνετε είναι αξιοπρεπής!
Τα πάντα όλα Λεο μου!!Γαλακτομπούρεκο κερνά???? ή εστω κρεμ πατισερι για να .... ???