kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.980
- Πόντοι
- 6.256
Γενική απεργία αυριο
Καύλα μου ανέβασε και τα ποδαράκια σου για εμάς τους λίγουςΤην καλημέρα μου σ όλους!
Σκέψου το να γυρίσεις τσόντα θα είσαι η καλύτερη με διαφορά. Είσαι κορυφή. ΤρένοΤην καλημέρα μου σ όλους!
Ευχαριστώ πολυ με τιμά αρχικά ότι έγραψες;και δεύτερον τιμή κσι δική μου ένας τόσο αξιόλογος άνδρας/πελάτης!!ΚΥΡΙΑ με ολα Κεφαλαια ειναι η Κοριτσαρα!!!!!
Μου έχει γίνει πρόταση 2 φορές !!!Εννοείται ότι το σκέφτομαι!!Σκέψου το να γυρίσεις τσόντα θα είσαι η καλύτερη με διαφορά. Είσαι κορυφή. Τρένο
Βγηκε ειδηση.Ευχαριστώ πολυ με τιμά αρχικά ότι έγραψες;και δεύτερον τιμή κσι δική μου ένας τόσο αξιόλογος άνδρας/πελάτης!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μου έχει γίνει πρόταση 2 φορές !!!Εννοείται ότι το σκέφτομαι!!
Εννοείται σε θέλω για παρτενέρ μου!Βγηκε ειδηση.
Να ερθω για γυρισμα;
Ναι αλλα θα παίξεις κιόλας γιατί μ αρέσεις κι εσύ κι ο λουτσος σου καυλιαρη!!Εγώ να γράψω το σενάριο?
Το σενάριο θα αναλάβω γιατί έχω τελειώσει και το δημοτικό...θα παίξουμε τα 2 μας χωρίς κάμερες..Ναι αλλα θα παίξεις κιόλας γιατί μ αρέσεις κι εσύ κι ο λουτσος σου καυλιαρη!!
Αλλος γαμαει.αλλος κερναει.Αγάπες τώρα τελείωσα το τελευταίο ραντεβού,απο το πρωι με πηγε σερι(για να μην γκρινιάζετε είδα αρκετούς σήμερα χαχαχαχα!!),αύριο πάλι γιατί όντος την άκουσα στερεοφωνικα!
Σταματώ & πάω για ξεκούραση!
*επίσης κάτι που μου ανέφερε η ιδιοκτήτρια του χοτελ ,όποιος έχει ραντεβού μαζί μου θα κερναει οτι πάρετε η διεύθυνση, λόγω οτι ειμαι σταθερη πελάτισσα και παω παντα με αξιόλογα άτομα!!Χάρηκα που πραγματικά η εικόνα που δινω και δίνετε είναι αξιοπρεπής!
Μπορω να ερθω να φαω δηλαδη?Αγάπες τώρα τελείωσα το τελευταίο ραντεβού,απο το πρωι με πηγε σερι(για να μην γκρινιάζετε είδα αρκετούς σήμερα χαχαχαχα!!),αύριο πάλι γιατί όντος την άκουσα στερεοφωνικα!
*επίσης κάτι που μου ανέφερε η ιδιοκτήτρια του χοτελ ,όποιος έχει ραντεβού μαζί μου θα κερναει οτι πάρετε η διεύθυνση, λόγω οτι ειμαι σταθερη πελάτισσα και παω παντα με αξιόλογα άτομα!!Χάρηκα που πραγματικά η εικόνα που δινω και δίνετε είναι αξιοπρεπής!
Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα!!!Αλλος γαμαει.αλλος κερναει.
Γυναικα σε αντρα:τι θα φας?δεν εχει τιποτα σπιτι.Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα!!!
Γεια σου Trifonbakatsoulias ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΣ ΑΤΑΚΑΔΟΡΟΣ,στο λέω συνέχεια!!!!
Ωραία, την επόμενη φορά θα παραγγείλω rib eye.Αγάπες τώρα τελείωσα το τελευταίο ραντεβού,απο το πρωι με πηγε σερι(για να μην γκρινιάζετε είδα αρκετούς σήμερα χαχαχαχα!!),αύριο πάλι γιατί όντος την άκουσα στερεοφωνικα!
...για σενα κερνάω τα πάντα στο χοτελ!!!Ωραία, την επόμενη φορά θα παραγγείλω rib eye.
Αφού κερνάει η δ/νση,όλα καλά!!!
....άμα βλέπω αγοράκια να "παίζουν" στο νημα καυλώνω πάλι...χαχαχαχα!!!Τόσο καύλα που όλο λέει να φύγει η Κυρία Τζο και όλο εδώ είναι
εσύ φταις....άμα βλέπω αγοράκια να "παίζουν" στο νημα καυλώνω πάλι...χαχαχαχα!!!
Πάμε νάνι τώρα. Έχουμε αγώνα (στο σεξ)παλι αύριο !