Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.785
Θα τον βρούμε τον κοινό χρονο μας baby,ξερω πόσο θες να με δεις..καληνύχτα!Που θα πάει θα τα καταφέρουμε να βρεθούμε ουυυυφφφφ βραδυάτικο
Θα τον βρούμε τον κοινό χρονο μας baby,ξερω πόσο θες να με δεις..καληνύχτα!Που θα πάει θα τα καταφέρουμε να βρεθούμε ουυυυφφφφ βραδυάτικο
Έχω ήδη ξαπλώσει και σας χαζεύω λιγο boys μου.. αλλα ηδη κλείνουν τα μάτια μου.. νάνι τώρα..Ξύπνια τέτοια ώρα;
Θα σε μαλώσω
Καληνύχτα boys...
Ααααχχχχ κουμπάρα ..Αναρωτιέμαι και απορώ του κω....λου η τρύπα ,,αφού δεν έχει ζάχαρη πως έχει τόση γλύκα????????...Καληνύχτα boys...
Ααααχχχχ κουμπάρα ..Αναρωτιέμαι και απορώ του κω....λου η τρύπα ,,αφού δεν έχει ζάχαρη πως έχει τόση γλύκα????????...
Καλημέρα γλυκα μου!!Καλημέρα κουμπαρούλα μου με το καυλιάρικο κορμάκι σου ...
...νεο αγορι στο νημα..κι εκδηλωτικο!
Μια όμορφη και ήρεμη εργασία να εχεις ματάκια μου..Καλημέρα γλυκα μου!!
Καλημέρα γλυκα μου!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...νεο αγορι στο νημα..κι εκδηλωτικο!
Την καλημέρα μου σ όλους!
Καλημέρα αγορακι!!Καλημερααα γυναικαραα …
Καλημερούδια άτακτε!Καλημερα Θεα!
Καλημέρα κυρία ΤζοΤην καλημέρα μου σ όλους!
Μαρεσει το κυρία Τζο έτσι θα της μιλάω όταν καταφέρουμε νε βρεθουμεΚαλημέρα κυρία Τζο
Αγορι μου εσυ...τι κάνεις;;καιρο εχω να σε δω!!Καλημέρα κυρία Τζο
Έχω βρεθεί με τον νεαρό...και η έκφραση "κυρία Τζο",ξέρει ότι με καυλωνει!!Μαρεσει το κυρία Τζο έτσι θα της μιλάω όταν καταφέρουμε νε βρεθουμε
Well noted Κυρία Τζό σε αυτό ήθελα να ακούσωΑγορι μου εσυ...τι κάνεις;;καιρο εχω να σε δω!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχω βρεθεί με τον νεαρό...και η έκφραση "κυρία Τζο",ξέρει ότι με καυλωνει!!
ΚΥΡΙΑ με ολα Κεφαλαια ειναι η Κοριτσαρα!!!!!Μαρεσει το κυρία Τζο έτσι θα της μιλάω όταν καταφέρουμε νε βρεθουμε