kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.140
- Πόντοι
- 6.256
Την αλλη βδομαδα θα παω οφθαλμιατρο, θα μου ριξεις και συ μια ματιά;...εσυ κανόνισε,από κοντά να στα πετάξω τα μάτια έξω...!
Την αλλη βδομαδα θα παω οφθαλμιατρο, θα μου ριξεις και συ μια ματιά;...εσυ κανόνισε,από κοντά να στα πετάξω τα μάτια έξω...!
Αυτές είναι δηλώσεις!!!!...εσυ κανόνισε,από κοντά να στα πετάξω τα μάτια έξω...!
Παλι ανασκελα υπνος αποψε.Ας ειναι....Καυλιαρικες καληνύχτες...
Χαχαχαχαχα!!Έτσι, με καύλες στο φουλ!!Παλι ανασκελα υπνος αποψε.Ας ειναι....
Καταγμα θα παθει το εργαλειο,δεν θα προκαμω να σε παρω,θα δω τα αστερια γιουλμπασι και τον Χριστο φανταρο..Χαχαχαχαχα!!Έτσι, με καύλες στο φουλ!!
Ολο απειλές ειναι τελευταία .Αυτές είναι δηλώσεις!!!!
Το νου μαςΟλο απειλές ειναι τελευταία .
Επίσης αγάπη !Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε κουμπάρα...
Ρε τον ανώμαλο που σε παίρνει από μπροστά....Καυλιαρικες καληνύχτες...
Και ελεγα μονο εγω ειμαι κωλακιας χαχαχαχαΡε τον ανώμαλο που σε παίρνει από μπροστά....
Ήμαστε πολλοί.....Και ελεγα μονο εγω ειμαι κωλακιας χαχαχαχα
Έχω βάλει GIF που εννοείται ότι παίρνει ΚΑΙ κωλο!!!Ρε τον ανώμαλο που σε παίρνει από μπροστά....
..εσυ απο παντού με παίρνεις ατακτε!!Και ελεγα μονο εγω ειμαι κωλακιας χαχαχαχα
Άξιος τότε, αν και κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να παίρνει ΜΟΝΟ κώλο...Έχω βάλει βίντεο που εννοείται ότι παίρνει ΚΑΙ κωλο!!!
Με ξέρεις μωρο οτι τον δινω απλόχερα δεν είμαι γκρινιάρα ποτέ & τον έχω στην πένα γιατι γουστάρω αναλ..!!!!Άξιος τότε, αν και κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να παίρνει ΜΟΝΟ κώλο...
Λες ψέματα, γίνεσαι λίγο γκρινιάρα όταν ΔΕΝ σου ζητάνε κώλοΜε ξέρεις μωρο οτι τον δινω απλόχερα δεν είμαι γκρινιάρα ποτέ & τον έχω στην πένα ..!!!!
...χθες έκανα μούτρα σ έναν,μου λεει δεν είμαι φαν του κώλου μονο μουνακι ,και του λέω γιατί;;!!! ΙΕΡΟΣΥΛΊΑ τέτοιο κωλι να μην το πάρεις!!χαχαχαχαχα!!Λες ψέματα, γίνεσαι λίγο γκρινιάρα όταν ΔΕΝ σου ζητάνε κώλο