kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.546
- Πόντοι
- 6.256
Τόσες τσόντες, εσυ θαύμασες που ειμαι ντυμένη..
Love u ρε συ χαχαχαχα!!!
Τόσες τσόντες, εσυ θαύμασες που ειμαι ντυμένη..
Love u ρε συ χαχαχαχα!!!
Τι να θαυμασω καλέ. Κάποιον να μαμάει;Τόσες τσόντες, εσυ θαύμασες που ειμαι ντυμένη..
Love u ρε συ χαχαχαχα!!!
δικιο εχει ο ανθρωπος.Καλησπέρα στ αγόρια μου!!
![]()
Και εχουμε αγωνια για το τι θα κάνειΚαλή Κυριακή καυλιάρα κουμπάρα και καλά να περάσεις σήμερα σε ότι και αν κάνεις...
Όλα έχουν την χάρη τους και την καύλα τους αγορι,εξου και βαζω για ολα τα γούστα υλικό!δικιο εχει ο ανθρωπος.
κι εγω εδω κανω like.
αλλιως ειναι το ντυμενο.
πιο σεξουαλικο![]()
...για να μην έχεις αγωνία λοιπόν,θα σου πω..θα κανω πιτ(π)ες!Και εχουμε αγωνια για το τι θα κάνει![]()
...θα βρούμε τον χρόνο μας κι εμείς αγορι..!Αυτό το μωρό θέλω να το ξεσκίσω.. ειδικά στην πίπα λαρύγγατη
Το ελπίζω!...θα βρούμε τον χρόνο μας κι εμείς αγορι..!
Τα κατάπιες καυλο Τζο,,,,ζηλεύω πολύ.Καλη Κυριακή και με καυλες!
Vid part 2
![]()
one more..
![]()
Ατέλειωτη γυναικάρα.Καλημέρα στ αγοράκια μου!
![]()
![]()
Να έρθεις πάλι να σε ρουφήξω καυλιαρικο μου αγορι!Τα κατάπιες καυλο Τζο,,,,ζηλεύω πολύ.
Θα έρθω κοπελαρα μου με ποσότητα και ποιότητα φιλιά πολλαΝα έρθεις πάλι να σε ρουφήξω καυλιαρικο μου αγορι!
Έτσι μπράβο ..είσαι ιδιαίτερος για μένα και το ξέρεις..σε φιλώ παντού!Θα έρθω κοπελαρα μου με ποσότητα και ποιότητα φιλιά πολλα
...για να μην έχεις αγωνία λοιπόν,θα σου πω..θα κανω πιτ(π)ες!
Εγώ θέλω σπανακόπιτα...για να μην έχεις αγωνία λοιπόν,θα σου πω..θα κανω πιτ(π)ες!
Πριν ξεκινησει σημερα τις pipes μαγείρεψε κατι στα γρήγοραΕγώ θέλω σπανακόπιτα![]()
Πώς να μήν κάνουν ουρές όι γαμπροί μετάΠριν ξεκινησει σημερα τις pipes μαγείρεψε κατι στα γρήγορα
Μωρο μου εσυ!!!Θα ντυθώ με σφολιάτα και θα σου έρθω να με φας ολόκληρη!!!Εγώ θέλω σπανακόπιτα![]()
Λουτσους δεν είδα στο μενού χαχαχαχα!!Πριν ξεκινησει σημερα τις pipes μαγείρεψε κατι στα γρήγορα
Περιμενει εμενα να πάρω τη σύνταξη, θα κλεφτούμε.Πώς να μήν κάνουν ουρές όι γαμπροί μετά![]()