Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.333
...κι απο κοντα ερωτα μου σας παω στον ουρανό..!!!Αυτά μας ανεβάζεις και μας στέλνεις!!!
...κι απο κοντα ερωτα μου σας παω στον ουρανό..!!!Αυτά μας ανεβάζεις και μας στέλνεις!!!
Στον έβδομο ουρανό μας στέλνεις!!!...κι απο κοντα ερωτα μου σας παω στον ουρανό..!!!
Διχτυα βλεπω. Ωχ!Έβαλα τα κόκκινα μου να τιμήσω την ομάδα...
Καληνύχτα boys!
Τι ψάρια ψαρευουν με κόκκινα διχτυα;Διχτυα βλεπω. Ωχ!
Είναι ειδικά για τά κοκκινοψαρα δεν ξέρεις εσύΤι ψάρια ψαρευουν με κόκκινα διχτυα;
Εσυ θα ξερεις
Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλε kontolagnos .Το ότι λες μια καλή κουβέντα σε κάποιων που αγαπάς και εχεις χρόνια οικογενειακή σχέση και του εύχεσαι να πέραση καλά σε ότι και αν κάνει ειναι πολύ φυσικό, αλλά ποτέ δεν ειναι σίγουρο ότι θα γίνει..Το ότι περνάει κάποιος καλά με την δουλειά του μπορεί ναι ,αφού την αγαπάει... Αλλά να είχες τόση αγωνία το τι κάνει, η το τι θα κάνει, η και πως το κάνει, δεν το περίμενα ..Αυτό ειναι πραγματικό ενδιαφέρον και με συγκινείς αφάνταστα ..Και εχουμε αγωνια για το τι θα κάνει
Ετοιμάσου να σ αρπάξω ξανά στα δίχτυα μου!!Διχτυα βλεπω. Ωχ!
Κάτι ξέρει, εχει πάρει μεζε απο Τζο αδυναμία μου χαχαχαχα!Είναι ειδικά για τά κοκκινοψαρα δεν ξέρεις εσύ
Αγαπημένε και καυλιαρη κουμπάρε,τα φιλιά μου!Καλημέρα και καλή εβδομάδα κουμπαρούλα μου ...Μια όμορφη μέρα να εχεις..
Σπέσιαλ μεζέ νά τά λέμε και αυτάΚάτι ξέρει, εχει πάρει μεζε απο Τζο αδυναμία μου χαχαχαχα!
Αχ εσυ...αχ..!!Σπέσιαλ μεζέ νά τά λέμε και αυτά
Σπέσιαλ μεζέ νά τά λέμε και αυτά
ΏπΑχ εσυ...αχ..!!
Ετοιμάσου να σ αρπάξω ξανά στα δίχτυα μου!!
ΑδυναμίεςΏπ
Τι έχουμε εδώ ?
Χελιδονοψαρο θα γινω να ερθω πετωντας!Ετοιμάσου να σ αρπάξω ξανά στα δίχτυα μου!!
Μέχρι και το ασανσέρ σε...καυλώνει! Η ρώγα "επαναστάτησε"!Τα φιλιά μου απο το ασανσέρ της αμαρτίας...!
Φωτιά είσαι, μωρό μου, στα κόκκινα!Καλησπέρα στ αγόρια!
Μωρο μου εσυ!!!Θα ντυθώ με σφολιάτα και θα σου έρθω να με φας ολόκληρη!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λουτσους δεν είδα στο μενού χαχαχαχα!!
Μπαρμπούνια και κουτσομούρεςΤι ψάρια ψαρευουν με κόκκινα διχτυα;
Εσυ θα ξερεις
...καψούρα..ειναι το νημα της καψούρας -περαν της τσόντας χαχαχαχα!!!Ώπ
Τι έχουμε εδώ ?
...σε θέλω πυροσβέστη μωρο...!!Φωτιά είσαι, μωρό μου, στα κόκκινα!