Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.333
Μια όμορφη και καυλιαρικη εβδομάδα σε όλους!
Από άλλο πλανήτη αυτή η θέα. Ναός για προσκύνημαΜια όμορφη και καυλιαρικη εβδομάδα σε όλους!
Κουκλί μου εσυ..!!Από άλλο πλανήτη αυτή η θέα. Ναός για προσκύνημα
Ισχύει...Από άλλο πλανήτη αυτή η θέα. Ναός για προσκύνημα
καλη εβδομάδα..Μια όμορφη και καυλιαρικη εβδομάδα σε όλους!
Η (πίσω) θύρα του παραδείσου...Μια όμορφη και καυλιαρικη εβδομάδα σε όλους!
Καλη εβδομαδα καυλιαρη μου..!καλη εβδομάδα..
....την οποία απολαμβάνω κι εγώ μαζί σας..Η (πίσω) θύρα του παραδείσου...
Λες και ψέμματα....κι απο κοντα ερωτα μου σας παω στον ουρανό..!!!
Μαρτυριαρη!!Λες και ψέμματα.
Στο Madison τους πας
ακομα και οταν δε σε επισκεπτομαι και σε βλεπω απο εδω καυλωνω απιστευτα,,,,,ανυπομονω....Να βάλω κάτι "φρέσκο" πριν βγω!
Τζο ωραίο ψαλίδι αυτό. Επειδή μου τον έκανες πέτρα να έρθω να παίξουμε πέτρα ψαλίδι;Να βάλω κάτι "φρέσκο" πριν βγω!
Και λάιτ είναι τ ανοίγματα αυτά για μένα καθότι χρόνια αθλήτρια.. σε περιμένω λοιπόν να κάνουμε προπόνηση μαζί..Τζο ωραίο ψαλίδι αυτό. Επειδή μου τον έκανες πέτρα να έρθω να παίξουμε πέτρα ψαλίδι;
....νομίζω πρέπει να βρεθούμε σύντομα παλι..ατελείωτο μωρο!!ακομα και οταν δε σε επισκεπτομαι και σε βλεπω απο εδω καυλωνω απιστευτα,,,,,ανυπομονω....
Ποσο ρουφηγμα θελει αυτο το υπεροχο μουνακιΝα βάλω κάτι "φρέσκο" πριν βγω!
Εγώ πάλι χρόνια αγύμναστος. Το μόνο όργανο που γυμνάζω τακτικά είναιΚαι λάιτ είναι τ ανοίγματα αυτά για μένα καθότι χρόνια αθλήτρια.. σε περιμένω λοιπόν να κάνουμε προπόνηση μαζί..
Ετοιμάσου εσυ baby....Ποσο ρουφηγμα θελει αυτο το υπεροχο μουνακι
...ετσι μπράβο για να το βρίσκω εγω ετοιμοπόλεμο!!!Εγώ πάλι χρόνια αγύμναστος. Το μόνο όργανο που γυμνάζω τακτικά είναι
Κυρία Ιωαννα! Ανυπομονώ να σας δω πάλι και να παίξετε μαζί μου οπως μόνο εσείς ξέρετε..Προσκυνω τη μεγαλειοτητα σας!
Ανοιξαμε και σας περιμενουμε!Να βάλω κάτι "φρέσκο" πριν βγω!