Giorg_Apos002
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2020
- Like
- 292
- Πόντοι
- 21
ακομα και οταν δε σε επισκεπτομαι και σε βλεπω απο εδω καυλωνω απιστευτα,,,,,ανυπομονω....Να βάλω κάτι "φρέσκο" πριν βγω!
![]()
ακομα και οταν δε σε επισκεπτομαι και σε βλεπω απο εδω καυλωνω απιστευτα,,,,,ανυπομονω....Να βάλω κάτι "φρέσκο" πριν βγω!
![]()
Τζο ωραίο ψαλίδι αυτό. Επειδή μου τον έκανες πέτρα να έρθω να παίξουμε πέτρα ψαλίδι;Να βάλω κάτι "φρέσκο" πριν βγω!
![]()
Και λάιτ είναι τ ανοίγματα αυτά για μένα καθότι χρόνια αθλήτρια.. σε περιμένω λοιπόν να κάνουμε προπόνηση μαζί..Τζο ωραίο ψαλίδι αυτό. Επειδή μου τον έκανες πέτρα να έρθω να παίξουμε πέτρα ψαλίδι;
....νομίζω πρέπει να βρεθούμε σύντομα παλι..ατελείωτο μωρο!!ακομα και οταν δε σε επισκεπτομαι και σε βλεπω απο εδω καυλωνω απιστευτα,,,,,ανυπομονω....
Ποσο ρουφηγμα θελει αυτο το υπεροχο μουνακιΝα βάλω κάτι "φρέσκο" πριν βγω!
![]()
Εγώ πάλι χρόνια αγύμναστος. Το μόνο όργανο που γυμνάζω τακτικά είναιΚαι λάιτ είναι τ ανοίγματα αυτά για μένα καθότι χρόνια αθλήτρια.. σε περιμένω λοιπόν να κάνουμε προπόνηση μαζί..
Ετοιμάσου εσυ baby....Ποσο ρουφηγμα θελει αυτο το υπεροχο μουνακι
...ετσι μπράβο για να το βρίσκω εγω ετοιμοπόλεμο!!!Εγώ πάλι χρόνια αγύμναστος. Το μόνο όργανο που γυμνάζω τακτικά είναι![]()
Κυρία Ιωαννα! Ανυπομονώ να σας δω πάλι και να παίξετε μαζί μου οπως μόνο εσείς ξέρετε..Προσκυνω τη μεγαλειοτητα σας!
Ανοιξαμε και σας περιμενουμε!Να βάλω κάτι "φρέσκο" πριν βγω!
![]()
Άψογη…!Ανοιξαμε και σας περιμενουμε!
Καλημέρα αγάπη!Δεν μας πτοεί τίποτα!Καλημέρα κουμπάρα μου αν και η μέρα ειναι λίγο περίεργη (καιρικά εννοώ) εγώ σου εύχομαι να ειναι μια υπέροχη μέρα για σένα...
Κάτι θα κάνω μες στο καλοκαίρι αγορι!Α ρε Τζο τι μας κανεις. Εμάς από θεσσαλονικη που μόνο βλέπουμε και δεν τρώμε δε μας σκέφτεσαι καθόλου. Η συμπρωτεύουσα σε περιμένει. Έλα να πάμε εξωτική Χαλκιδική
Και λίγο κωλο μπας και βγει ο ήλιος... ΚαλημέραΤην καλημέρα μου στ αγόρια!
![]()
Η πιο όμορφη Καλημερα από αυτήν την γυναίκα με αυτό το υπέροχο σώμα. Μας κρατάς καυλωμενους όλη μέραΤην καλημέρα μου στ αγόρια!
![]()
Αστέρι μου....................Την καλημέρα μου στ αγόρια!
![]()
Εχε χάρη που σε γουστάρω ρε καυλιαρικο και δεν σου χαλω χατήρι.. παρε κωλαρακι!Και λίγο κωλο μπας και βγει ο ήλιος... Καλημέρα![]()
Αγορι μου εσυ όμορφο.. καλημέρα και τα φιλιά μου !!Η πιο όμορφη Καλημερα από αυτήν την γυναίκα με αυτό το υπέροχο σώμα. Μας κρατάς καυλωμενους όλη μέρα![]()
..να και τ αλλο αγαπημένο καυλιαρικο αγορι μου..!!Αστέρι μου....................
Εχε χάρη που σε γουστάρω ρε καυλιαρικο και δεν σου χαλω χατήρι.. παρε κωλαρακι!
![]()
αγάπη...Την καλημέρα μου στ αγόρια!
![]()
λατρείαΕχε χάρη που σε γουστάρω ρε καυλιαρικο και δεν σου χαλω χατήρι.. παρε κωλαρακι!
![]()