Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 176.754
Μωρο μου..!αγάπη...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
λατρεία
Μωρο μου..!αγάπη...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
λατρεία
Γυναικάρα όμορφη αύριο που έχεις γενέθλια(βλέπεις δεν τα ξεχνώ) σκέφτομαι να σου κάνω ενα όμορφο δωράκι.
Καλημερα Κοριτσαρα!!Εχε χάρη που σε γουστάρω ρε καυλιαρικο και δεν σου χαλω χατήρι.. παρε κωλαρακι!
![]()
...όλους σας γουστάρω ρε κουκλι,εννοείται!!Γι αυτό κι εχω βρεθεί μαζι σας κι έχουμε περάσει φινα!Καλημερα Κοριτσαρα!!
Ευτυχως που γουσταρεις μονο τον συγκεκριμενο Αντρα-πελατη!!!!
Αφου ολα τα παλικαρια τα εχεις αδυναμια!![]()
Γυναικαρααα ελα κρητηηΕχε χάρη που σε γουστάρω ρε καυλιαρικο και δεν σου χαλω χατήρι.. παρε κωλαρακι!
![]()
Να σε πειραξω θελω Κοριτσαρα!!!!...όλους σας γουστάρω ρε κουκλι,εννοείται!!Γι αυτό κι εχω βρεθεί μαζι σας κι έχουμε περάσει φινα!
Απλά προσπαθώ ν απαντώ ξεχωριστά στον καθένα όταν γράφει κάτι (το θεωρώ ευγενικό από το να μην απαντώ καν!)
...αυτο θα κάνω ,ν αλλάξω τον αέρα μου και να δοκιμάσω νέους λουτσους χααχαχα!!Γυναικαρααα ελα κρητηη
πρεπει να παρεις βαν και να γυρισεις ολη την Ελλαδα
φιλακια φιλακια!Εις το επανειδιν...αυτο θα κάνω ,ν αλλάξω τον αέρα μου και να δοκιμάσω νέους λουτσους χααχαχα!!
Προς το παρών παω να συναντήσω έναν συναγωνιστη σας...!
Φιλακια στ αγοράκια μου!
Πως μπορείς να αντισταθείς σε τέτοιο άνοιγμα;;; βουτιά με το κεφάλι κατευθείανΝα βάλω κάτι "φρέσκο" πριν βγω!
![]()
ΑΑΑΑ ρε καυλιάρα κουμπάρα πότε θα σε στριμώξω σπίτι όταν θα ερθεις να δεις τι κουμπάρα σου και αυτή θα λείπει και θα σου πάρω από παντού και θα μου λες όχι κουμπάρε δεν κάνει ... Να δω πότε θα μου γυρίσει το μάτι με αυτά που ανεβάζεις εδώ..Εχε χάρη που σε γουστάρω ρε καυλιαρικο και δεν σου χαλω χατήρι.. παρε κωλαρακι!
![]()
Ετσι καυλιαρικο μου...ξέρεις εσυ!!Πως μπορείς να αντισταθείς σε τέτοιο άνοιγμα;;; βουτιά με το κεφάλι κατευθείαν
...δεν θα ζοριστείς και πολύ να με στριμώξεις, ειμαι βολικό κορίτσι χααχαχα!!!ΑΑΑΑ ρε καυλιάρα κουμπάρα πότε θα σε στριμώξω σπίτι όταν θα ερθεις να δεις τι κουμπάρα σου και αυτή θα λείπει και θα σου πάρω από παντού και θα μου λες όχι κουμπάρε δεν κάνει ... Να δω πότε θα μου γυρίσει το μάτι με αυτά που ανεβάζεις εδώ..
...έχουμε φρέσκο στην μνήμη το γαμησακι μας..κατάλαβες τι λυσσαρα ειμαι!Σιγά μη σου πει όχι μη....χωσε και τις μπάλες μέσα θα σου πει να δέσει για τα καλά η κουμπαρια..
Δεν τα λες καλά...σκυλογαμιολα είσαι...το λυσσαρα είναι λίγο.....έχουμε φρέσκο στην μνήμη το γαμησακι μας..κατάλαβες τι λυσσαρα ειμαι!
Δεν τα λες καλά...σκυλογαμιολα είσαι...το λυσσαρα είναι λίγο..
Υπερθεαμα!Εχε χάρη που σε γουστάρω ρε καυλιαρικο και δεν σου χαλω χατήρι.. παρε κωλαρακι!
![]()
...κατσε να ρίξω διχτυα να σε πιάσω παλι..!!Υπερθεαμα!
Τι θελω και μιλαω...κατσε να ρίξω διχτυα να σε πιάσω παλι..!!
Πόσα ξέρει ο κώλος σου κουμπάρα....Με γλεντάς καλά ......δεν θα ζοριστείς και πολύ να με στριμώξεις, ειμαι βολικό κορίτσι χααχαχα!!!