Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.321
Καλησπέρα στ αγόρια!
τέλεια! σερβίρουν προβατίνα;;;Αγάπες τώρα τελείωσα το τελευταίο ραντεβού,απο το πρωι με πηγε σερι(για να μην γκρινιάζετε είδα αρκετούς σήμερα χαχαχαχα!!),αύριο πάλι γιατί όντος την άκουσα στερεοφωνικα!
Σταματώ & πάω για ξεκούραση!
*επίσης κάτι που μου ανέφερε η ιδιοκτήτρια του χοτελ ,όποιος έχει ραντεβού μαζί μου θα κερναει οτι πάρετε η διεύθυνση, λόγω οτι ειμαι σταθερη πελάτισσα και παω παντα με αξιόλογα άτομα!!Χάρηκα που πραγματικά η εικόνα που δινω και δίνετε είναι αξιοπρεπής!
Δεν ξέρω.. πάντως πιτσα παραγγείλαμε με πελάτη μου που κάνει διανυκτέρευση συχνά εκει ,και φάγαμε..!τέλεια! σερβίρουν προβατίνα;;;
Φωτιά στα κόκκινα κουμπάρα.....Αχ και να ήμουν ο πυροσβέστης σου...Καλησπέρα στ αγόρια!
Καλημέρα Καύλα ατελείωτη!!!!Καλησπέρα στ αγόρια!
Την καλημέρα και την αγάπη μου !!Καλημέρα κουμπάρα μου και μια όμορφη Παρασκευή να εχεις..
Και ξανά προς την δόξα τραβάΕυχαριστώ που μου τηλεφωνείτε
,αλλα σήμερα δεν δουλεύω,χρειάζομαι ξεκούραση.
Αύριο πάλι ,όπως ενημέρωσα και χθες αγοράκια μου !
Καλησπέρα αγορι!!!Καλημέρα Καύλα ατελείωτη!!!!
Καλημέρα στη πιο καυλιάρα κουμπάρα μου....Άρε κουμπάρα πόσες φορές μου εχεις κάνει τη πουτσα κάγκελο με αυτά που βάζεις εδώ .. Και άλλες τόσες που κατά λάθος ακουμπάω τη υπεροχή κολάρα σου όταν είμαστε όλοι μαζί και την έχει πλήρωση η κουμπάρα σου ...ΑΑΑΑΧΧΧΧΧΚαλησπέρα στ αγόρια μου!!
Καλημέρα στη πιο καυλιάρα κουμπάρα μου....Άρε κουμπάρα πόσες φορές μου εχεις κάνει τη πουτσα κάγκελο με αυτά που βάζεις εδώ .. Και άλλες τόσες που κατά λάθος ακουμπάω τη υπεροχή κολάρα σου όταν είμαστε όλοι μαζί και την έχει πλήρωση η κουμπάρα σου ...ΑΑΑΑΧΧΧΧΧ
Καλημερα Κοριτσαρα!!
Καλημέρα μωρο!!Καλημερα Κοριτσαρα!!
Μπηκα-θαυμασα-φευγω.
Για τα δωράκια που μας κάνει η βασίλισσά μας πρέπει κι εμείς να της κάνουμε κάτι που να της αρέσει. Ορίστε λοιπόν:
«Εκεί που καθόμασταν και είχαμε στήσει κουβέντα και πίναμε μπίρες, λέει κάποιος: "Βρε σεις, δείτε ποιος μπήκε μέσα!". Ήταν ο καθηγητής Τόλκιν, και παραλίγο να πέσω κάτω απ’ την καρέκλα μου. Δεν ήξερα καν ότι ήταν ζωντανός. Ήταν ένας καλοκάγαθος τύπος, που κάπνιζε πίπα και μπήκε μέσα, ένας Εγγλέζος επαρχιώτης με χώμα κάτω απ’ τα πόδια του. Και ήταν μια ιδιοφυΐα, ένας άνθρωπος με απίστευτες πνευματικές γνώσεις. Τον γνώριζε κάποιος από την ομάδα μας. Ο φίλος από την ομάδα άρχισε να λέει: "Ω! Κύριε καθηγητά, κύριε καθηγητά...". Κι εκείνος πλησίασε. Και ο καθένας από εμάς, που λέτε… εγώ φυσικά γονάτισα, κι ο καθένας από εμάς άρχισε να λέει: "Πώς είστε;". Κι εγώ το μόνο που μπορούσαν να ψελλίσω ήταν: "Πώς…; Πώς …; Πώς…;"»
Ο Κρίστοφερ Λη θυμάται πώς συνάντησε τον Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν
Στη φωτογραφία: ο Κρίστοφερ Λη στο σετ του γυρίσματος της ταινίας "Το Σπίτι που έσταζε αίμα" (The House That Dripped Blood) του 1971.
Οι προσεκτικοί θα παρατηρήσουν ότι έχει στα χέρια του και διαβάζει (όχι το "Χόμπιτ", όπως λέει η λεζάντα, αλλά) τον "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" στη μνημειώδη επίτομη έκδοση του 1968 (2η φωτογραφία)