Odin_
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 32
- Like
- 28.458
- Πόντοι
- 8.346
...επαιζε κ φιδακι συγχρονως κ δν του εφτανε η μνημηΟ τύπος τι κινητό έχει ?
Nokia 3310 ?
...επαιζε κ φιδακι συγχρονως κ δν του εφτανε η μνημηΟ τύπος τι κινητό έχει ?
Nokia 3310 ?
Δεν το κατάλαβα τ αστείο σορυ..θα φταίει το ξανθό...Ο τύπος τι κινητό έχει ?
Nokia 3310 ?
...;!τι λέτε ρε σεις;!χαμπάρι δεν παίρνω.....επαιζε κ φιδακι συγχρονως κ δν του εφτανε η μνημη
Ρε συ , η φωτογραφία που σχολιάζουμε είναι τραβηγμένη από καθρέπτη και φαίνεται σαν χάλια ανάλυση .Δεν το κατάλαβα τ αστείο σορυ..θα φταίει το ξανθό...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...;!τι λέτε ρε σεις;!χαμπάρι δεν παίρνω..
Ααααααα,οχι ρε συ καμία σχέση χαχαχαχαχαχαχαχα!!Ρε συ , η φωτογραφία που σχολιάζουμε είναι τραβηγμένη από καθρέπτη και φαίνεται σαν χάλια ανάλυση .
Nokia 3310 είναι αυτό
Ααααααα,οχι ρε συ καμία σχέση χαχαχαχαχαχαχαχα!!
Εγω πήγα να κανω αλλοίωση εικόνας κ τα έκανα σκ@τα ως συνήθως!
Τι φοβερή εξέλιξη είναι τα smart phone!!!! Όποιος είχε τέτοιο ( εγώ το 3330 ) καταλαβαινει τι έκαναν οι τύποι ....πήραν τον υπολογιστή ( κομπιούτερ για τους μπαρμπαδες ) και το έβαλαν στην τσέπηΡε συ , η φωτογραφία που σχολιάζουμε είναι τραβηγμένη από καθρέπτη και φαίνεται σαν χάλια ανάλυση .
Nokia 3310 είναι αυτό
Όντως αδελφέ, και καλό είναι, αλλά τώρα το ζήτημα που προκύπτει είναι ότι τώρα το smartphone ξέρει τι έχουμε στην τσέπη μας και γύρω από αυτήν και μάλιστα καλύτερα από μας. Ας το 'χουμε υπόψιν.Τι φοβερή εξέλιξη είναι τα smart phone!!!! Όποιος είχε τέτοιο ( εγώ το 3330 ) καταλαβαινει τι έκαναν οι τύποι ....πήραν τον υπολογιστή ( κομπιούτερ για τους μπαρμπαδες ) και το έβαλαν στην τσέπη
Έχω χάσει κ εγώ τα κλειδιά μου.... Μπορείς να με βοηθήσεις??....ψάχναμε τα κλειδιά του που έπεσαν.. χαχαχαχα!!!
Είπαμε όμως... Μας καυλώνεις που μας καυλώνεις, κανε το πιο σωστά.... Πάρε καλύτερο κινητό, είναι απαίτηση όλων!!!! ΧαχαχαχαχαΣήμερα δουλεύω, αλλα ειμαι μέχρι 9 το βράδυ κλεισμενη,μετά τέλος.
Αύριο ίσως κάτσω να ξεκουραστώ, θα δω αναλόγως πως θα είμαι αγοράκια μου..
Συμφωνώ για την " παρακολούθηση " αλλά τυπε αυτή δεν είναι όπως την έχεις στο μυαλό σου ...δεν είναι εξατομικευμένη ( δεν τους νοιαζεις ως άτομο) σαν δεδομένο μιας ευρύτερης ομάδας σε βλέπουν , σαν καταναλωτή κλπ .... κατανοώ πως καθένας αντιλαμβάνεται τον εαυτό του και τον μικρόκοσμο του ως σημαντικό αλλά αυτοι που " παρακολουθούν " δεν δίνουν δεκάρα πέρα από την καταναλωτική σου συμπεριφορά και τις προοπτικές που έχουν να σε εκμεταλλευτούν οικονομικάΌντως αδελφέ, και καλό είναι, αλλά τώρα το ζήτημα που προκύπτει είναι ότι τώρα το smartphone ξέρει τι έχουμε στην τσέπη μας και γύρω από αυτήν και μάλιστα καλύτερα από μας. Ας το 'χουμε υπόψιν.
Αν και σπαμάρουμε το νήμα της Joanna, ναι έτσι είναι αν κάποιος είναι ασήμαντος, αν για κάποιο λόγο αποκτήσει σημασία ύστερα να δεις τι θα γίνει.ΑυτάΣυμφωνώ για την " παρακολούθηση " αλλά τυπε αυτή δεν είναι όπως την έχεις στο μυαλό σου ...δεν είναι εξατομικευμένη ( δεν τους νοιαζεις ως άτομο) σαν δεδομένο μιας ευρύτερης ομάδας σε βλέπουν , σαν καταναλωτή κλπ .... κατανοώ πως καθένας αντιλαμβάνεται τον εαυτό του και τον μικρόκοσμο του ως σημαντικό αλλά αυτοι που " παρακολουθούν " δεν δίνουν δεκάρα πέρα από την καταναλωτική σου συμπεριφορά και τις προοπτικές που έχουν να σε εκμεταλλευτούν οικονομικά
Δεν σπαμαρεις μωρο ,δημόσιο νημα είναι..!Γράψτε ότι γουσταρετεΑν και σπαμάρουμε το νήμα της Joanna, ναι έτσι είναι αν κάποιος είναι ασήμαντος, αν για κάποιο λόγο αποκτήσει σημασία ύστερα να δεις τι θα γίνει.Αυτά
Πωπω..γκρίνια ..ααα σ όποιον δεν αρέσει οτι βγάζω,να μην τα βλέπει,αυτα μπορώ αυτα κάνω,3 χρ κάθε μέρα υλικο σας βάζω εχω δεν εχω ορεξη η χρόνο..θα το αραίωσω πλεον για να μην έχετε να γκρινιάζετε...παω να ξεκουραστώ, καλό βράδυ αγόρια!Είπαμε όμως... Μας καυλώνεις που μας καυλώνεις, κανε το πιο σωστά.... Πάρε καλύτερο κινητό, είναι απαίτηση όλων!!!! Χαχαχαχαχα
Καλημέρα έρωτα...ετοιμάσου να σε φάω ολόκληρο σε λιγο..Καλημέρα και καλή βδομάδα Jo
Jo πόσες φορές εχουμε βρεθεί, εχω χασει το μέτρημαΚαλημέρα έρωτα...ετοιμάσου να σε φάω ολόκληρο σε λιγο..
deliciousΚαλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!
Κάπως έτσι ήταν όμως το ραντεβού μας μωράκι, εκτός το χτύπημα στο κομοδίνο χαχαχαχα...!!Μήπως πρέπει να γίνει επαναληπτικό;!!Χθες το βράδυ περίμενα ξαπλωμένος. Κάποια στιγμή χτυπάει η πόρτα. Λέω "ήρθε η Τζο". Ανοίγω και τη βλέπω με το απλό κάζουαλ αλλά σέξι ντύσιμο. Δεν πέρασαν λίγα δευτερόλεπτα και αρχίσαμε το χαμούρεμα. Κατεβαίνει και αρχίζει μια γαμάτη πίπα! Τρέλα! Έχω καβλώσει τόσο που ανοίγω τα χέρια, λέω "τι κάβλα" και το αριστερό χέρι χτυπάει στο κομοδίνο και ξύπνησα...
Τελικά αντί για ραντεβού με τη Τζο, θα κλείσω με τον ορθοπεδικό
Ευχαριστώ αγορακι μου..!delicious