Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 175.789
Μόνο αλήθειες λεω!!Τόσα καλά λόγια που μου λες με κάνεις να ντρέπομαι.ΕΓΩ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μωράκι.![]()
Εχω χασει το μετρημα πόσες φορές έχω χυσει μαζί σου..χαχαχαχα!!!
Μόνο αλήθειες λεω!!Τόσα καλά λόγια που μου λες με κάνεις να ντρέπομαι.ΕΓΩ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μωράκι.![]()
ναι ε ? και σε μας τους παππουληδες το παιζει αγνη παρθεναΜόνο αλήθειες λεω!!
Εχω χασει το μετρημα πόσες φορές έχω χυσει μαζί σου..χαχαχαχα!!!
Χαχαχαχαχα, τις πομπές μας να του πεις !!!!ναι ε ? και σε μας τους παππουληδες το παιζει αγνη παρθενα
Ασε θα στον φτιαξω μια χαρα ....
Θα τον καρφωσω στον νηματοθετη μας τον πολυχρονεμένο
μα αγαπητη κυρια ...Χαχαχαχαχα, τις πομπές μου να του πεις !!!!
Προσέξατε κύριε την τελευταίαν μου ανάρτησιν εις το νήμα που αναφέρεστε. Καθαρός Ουρανός αστραπές δεν φοβάταιναι ε ? και σε μας τους παππουληδες το παιζει αγνη παρθενα
Ασε θα στον φτιαξω μια χαρα ....
Θα τον καρφωσω στον νηματοθετη μας τον πολυχρονεμένο
ενταξει ..θα σε γραψουμε και σενα στη λιστα για φωτοστεφανα ...Προσέξατε κύριε την τελευταίαν μου ανάρτησιν εις το νήμα που αναφέρεστε. Καθαρός Ουρανός αστραπές δεν φοβάται![]()
Καλή εβδομάδα θεάρα...Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!
![]()
Επίσης γλυκο μου αγορι!!Καλή εβδομάδα θεάρα...
Το βιντεο ειναι μουφα γιατι στη Σκωτια η βρεχει η χιονιζειΑμε ολο το 24ωρο ,τι να σου πω χαχαχα!!...ασχετο,ρε συ,θελω πολυ κάποτε να τους πετύχω σε κάποιο δρομάκι της Σκωτίας.. ακου τις γκάιντες να πάθεις πλάκα..!!Τους είδε φίλος και ζήλεψα φουλ...!
(Τους ξέρω καιρό σαν μπάντα)
Εγώ δεν έφταιγα
Η Κυρία Τζοάννα λοιπόν....
Της το είχα τάξει, όπως και στον εαυτό μου ότι θα υπάρξει η συνάντηση προϊόντος του χρόνου και με την κατάλληλη ευκαιρία. Απλά έπρεπε να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή, διάθεση και δυνατότητα για να διαπιστώσω τι κρύβεται πίσω από το προφίλ που ενώ ξεκίνησε με εντάσεις στο παρόν νήμα στη συνέχεια εξελίχθηκε σε δυνατό χαρτί με χιούμορ, απίστευτη διάθεση και άπειρο υλικό για τους σταθερούς αλλά και περιστασιακούς περαστικούς από το νήμα της. Και με τις εμπειρίες των μελών να γίνονται όλο και περισσότερες όλο και πιο διθυραμβικές όλο και πιο δυναμικές σε σχέση με τις συναντήσεις και τις υπηρεσίες που λαμβάνανε.
Μια των προηγούμενων ημερών λοιπόν και αφού είχαν τακτοποιηθεί διάφορες εκκρεμότητες ήρθε η ώρα για το γνωστό πορνοξενοδοχειο της περιοχής της και μετά από εύκολη συνεννόηση κανονίστηκε το ραντεβού με την κυρία.
ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Ανοίγω την πόρτα και εμφανίζεται η κυρία με την κορμάρα, το λαμπερό χαμόγελο και τη μόνιμα θετική διάθεση που την χαρακτηρίζει. Σώμα που προδίδει την ενασχόληση με τη γυμναστική και γενικότερα μια ΓΥΝΑΙΚΑ που δείχνει ότι προσέχει και περιποιείται τον εαυτό της. Ντουζακι είχε ήδη προηγηθεί, τα απαραιτητα σοσιαλ και χαιρετούρες όποτε περάσαμε στα ενδότερα όπου απευθείας ήθελε να με παίξει, να εξερευνήσει και γενικά να προχωρήσουμε στο παρασύνθημα, η γυναίκα γεννήθηκε με καυλες, τι να λέμε τώρα. Ξέρει πως να σε παίξει, ξέρει πως να σε κάνει τουρμπο, ξέρει και εκξεινη τι θέλει όποτε η επιτυχία της συνάντησης είναι δεδομένη. Στα του αγώνα, το σώμα συναγωνίζεται πολύ μικρότερες ηλικίες, η διάθεση στα ύψη, η περιποίηση και η φροντίδα να περάσεις καλά απεριόριστη και τελικώς έχεις μια δυναμική μηχανή του σεξ στο κρεβάτι σου. Εξαιρετικό στοματικό όλης της περιοχής, εξαιρετική αίσθηση και στενότητα η μπρος όψη, αχόρταγη και ανθεκτικότατη η πίσω. Μέχρι τελικής πτώσης.
Χαίρομαι πολύ που δε με διέψευσε η αίσθηση μου από τα γραφόμενα της ίδιας αλλά και των συναγωνιστών και εύχομαι Κυρία Τζοάννα να συνεχίσετε έτσι για όσο καιρό το θελήσετε και το αποφασίσετε εσείς.
Υγεία να υπάρχει και να περνάμε καλά όσο γίνεται.
Στο Odinομετρο με βαση το 20 , ποσους βαθμους πιανει το παλικαρι ???Από τις πρώτες μέρες που μπήκα εδώ,σε ξεχώρισα..νομίζω το είχα πει και δημόσια...ειχες μια ευγένεια και μια καλη κουβέντα για εργαζόμενες..εν αντίθεση με άλλους τότε!!
Χαίρομαι που κατάφερα να σε δω ρε αγορι..επιτέλους..!!
Επιβεβαιώθηκα οτι εισαι ένας σεξυ άνδρας, με χιούμορ κι αντοχές τρελές..ακόμη πονάει το κωλαράκι μου ρε καυλιαρη χαχαχαχα!!Έδωσες πονο..!!
Σ ευχαριστώ πολυ για όλα.. και πραγματικά εύχομαι να σε ξαναδώ κάποτε..
Να προσέχεις..σε φιλω,παντού..ξανα..!
Ποτέ δεν συγκρίνω κανέναν κ τπτ φάτσα μου..Στο Odinομετρο με βαση το 20 , ποσους βαθμους πιανει το παλικαρι ???![]()
Εσυ καρφωθηκες για μεγεθη. Γενικα , ολιστικα εννουσα . Αν ηταν για μεγεθη θα ελεγα cm οχι βαθμουςΠοτέ δεν συγκρίνω κανέναν κ τπτ φάτσα μου..
Πάντως γενναίααα προσόντα τ αγόρι..αυτο μονο εχω να πω χεχεχε !!
Βρε αφήστε τα μεγέθη,για λίγες γυναίκες παίζουν ρόλο, το θέμα είναι να γίνεται καλό παιχνίδι..ειπε η έμπειρη Τζο,τέλος!
Άμα είναι και λίγο offside το δεύτερο δάχτυλο= φουλ καυλωτικο .....βέβαια εδώ για να μην φανεί το πρόσωπο του κυρίου έχει παιχτεί λάθος γωνία λήψης δεν βολευει η στάση για ποδομαλακια σωστή
Δεν μας έφταναν όλα αυτά που κάνεις τώρα θα μας το παίζεις και με τα πόδια;;; Τι άλλο θα βρεις να μας καυλωσεις πια;;;
Φοβερό footjob…ανεβάστε και το κανονικό βίντεο ( με λιγη διαρκειαα) να τρελλαθούμε