Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 3.109
- Πόντοι
- 456
Δεν μας έφταναν όλα αυτά που κάνεις τώρα θα μας το παίζεις και με τα πόδια;;; Τι άλλο θα βρεις να μας καυλωσεις πια;;;
Δεν μας έφταναν όλα αυτά που κάνεις τώρα θα μας το παίζεις και με τα πόδια;;; Τι άλλο θα βρεις να μας καυλωσεις πια;;;
Φοβερό footjob…ανεβάστε και το κανονικό βίντεο ( με λιγη διαρκειαα) να τρελλαθούμε
Αχχχχχ αυτό ειναι να σε σκέφτεται ο άνθρωπός σου κουμπάρα...Εφαγες τίποτις σήμερα;
Μου αδυνάτισες το ξέρεις;
Μέχρι σκουλαρίκι απ τη μύτη θα της βγάλωΑχχχχχ αυτό ειναι να σε σκέφτεται ο άνθρωπός σου κουμπάρα...
Ποτέ δεν συγκρίνω κανέναν κ τπτ φάτσα μου..
Πάντως γενναίααα προσόντα τ αγόρι..αυτο μονο εχω να πω χεχεχε !!
Βρε αφήστε τα μεγέθη,για λίγες γυναίκες παίζουν ρόλο, το θέμα είναι να γίνεται καλό παιχνίδι..ειπε η έμπειρη Τζο,τέλος!
....π'τσοκουβεντεςΕσυ καρφωθηκες για μεγεθη. Γενικα , ολιστικα εννουσα . Αν ηταν για μεγεθη θα ελεγα cm οχι βαθμους
Κανόνισε κουμπάρε να μην σε βάλει να ξυρίσεις το μουστάκι εεε...Μέχρι σκουλαρίκι απ τη μύτη θα της βγάλω
Γλυκε μου, ανταποδίδω τις ευχές για μια όμορφη ημέρα!!Καλήμερα κουμπάρα μια όμορφη και ήρεμη μέρα να έχεις με πολλά χαμόγελα...
..με ξέρεις είμαι άτακτη αγαπη..Δεν μας έφταναν όλα αυτά που κάνεις τώρα θα μας το παίζεις και με τα πόδια;;; Τι άλλο θα βρεις να μας καυλωσεις πια;;;
Μμμ κάτι θα κάνω!!Φοβερό footjob…ανεβάστε και το κανονικό βίντεο ( με λιγη διαρκειαα) να τρελλαθούμε
Ρε ατακτα αγορια τι κανατε στην Τζο μας.. τοσο υλικο καθε μερα ουτε μουσειο να ηταν. Μονο 40λεπτη τσοντα δεν μας εχει ανεβασει και πεσαμε να την φαμε??? Απορω πως μπορεσα και εγραψα ολο αυτο με το υπεροχο "πορτρετο" παραπανω..Καλημέρα αγορια μου,τρέχω από το πρωι γιατί δουλεύω κανονικά με ραντεβού σήμερα,επικοινωνία μόνο τηλεφωνικά και 1,2 ώρες νωρίτερα..
Προχθές σας την ψιλό ειπα ,που γκρινιάζετε για οτι βάλω απο υλικο ,μια το θέλετε ετσι ,μια αλλιώς,μια το ένα ξινιζει μια βρωμάει...λοιπόν πλέον 1 φωτο μόνο κάθε πρωί, που και πάλι δεν είμαι υποχρεωμένη να βαζω, επειδή το γουστάρω το κάνω τόσο καιρό, αλλά με κούρασε η γκρίνια-αχαριστία μερικών, εξου και κομμένο το πολύ υλικό.
Φιλάκια στ αγοράκια!
Ειμαι γυναικα και δεν μπορώ την γκρίνια φαντάσου..και υπάρχουν ανδρες που γκρινιάζουν συνεχώς..χαχαχαχα!!Ρε ατακτα αγορια τι κανατε στην Τζο μας.. τοσο υλικο καθε μερα ουτε μουσειο να ηταν. Μονο 40λεπτη τσοντα δεν μας εχει ανεβασει και πεσαμε να την φαμε??? Απορω πως μπορεσα και εγραψα ολο αυτο με το υπεροχο "πορτρετο" παραπανω..
Καλημερα κοριτσακι.Καλημέρα αγορια μου,τρέχω από το πρωι γιατί δουλεύω κανονικά με ραντεβού σήμερα,επικοινωνία μόνο τηλεφωνικά και 1,2 ώρες νωρίτερα..
Προχθές σας την ψιλό ειπα ,που γκρινιάζετε για οτι βάλω απο υλικο ,μια το θέλετε ετσι ,μια αλλιώς,μια το ένα ξινιζει μια βρωμάει...λοιπόν πλέον 1 φωτο μόνο κάθε πρωί, που και πάλι δεν είμαι υποχρεωμένη να βαζω, επειδή το γουστάρω το κάνω τόσο καιρό, αλλά με κούρασε η γκρίνια-αχαριστία μερικών, εξου και κομμένο το πολύ υλικό.
Φιλάκια στ αγοράκια!
Shock! Δεν υπάρχει αυτή η γυναίκα...Καλημέρα αγορια μου,τρέχω από το πρωι γιατί δουλεύω κανονικά με ραντεβού σήμερα,επικοινωνία μόνο τηλεφωνικά και 1,2 ώρες νωρίτερα..
Φιλάκια στ αγοράκια!
Δεν νευριάζω μωρο, καμία σχέση απλά ξενέρωσα με κάποιους..Καλημερα κοριτσακι.
Ποιος σε πειραξε γλυκια μας Jo;
Εσυ οτι και να βγαλεις,συγνωμη βαλεις()εισαι θεα.
Οτι γουαταρεις κανεις και μν νευριαζεις!
Φιλια πολλα
Αγαπημένος πελάτης,πάντα ευγενικός μωρο..!Shock! Δεν υπάρχει αυτή η γυναίκα...
Μα τι Κύριος !!!Γλυκε μου, ανταποδίδω τις ευχές για μια όμορφη ημέρα!!
Για μένα θα λέειΚαλημερα κοριτσακι.
Ποιος σε πειραξε γλυκια μας Jo;
Εσυ οτι και να βγαλεις,συγνωμη βαλεις()εισαι θεα.
Οτι γουαταρεις κανεις και μν νευριαζεις!
Φιλια πολλα
Καύλα!!!!Jo πόσες φορές εχουμε βρεθεί, εχω χασει το μέτρημα
Το σημερινό μας ήταν απολαυστικό όπως πάντα και με την αδειά σου ανεβάζω τη φωτο