gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.284
- Πόντοι
- 2.256
Φοράω αυτές με τις βεντουζίτσες από κάτω για να έχω καλά κρατήματα!!!...γλυστραν κι οι καλτσες, αστα!
Φοράω αυτές με τις βεντουζίτσες από κάτω για να έχω καλά κρατήματα!!!...γλυστραν κι οι καλτσες, αστα!
Αυτες ειναι καλτσοπαντοφλες , μην κλεβειςΦοράω αυτές με τις βεντουζίτσες από κάτω για να έχω καλά κρατήματα!!!
Εσυ κι αν είσαι πρώτος πρώτος στη λίστα του Σιντλερ..οι άλλοι ακολουθούν χαχαχχαχχαχα!!....μπααααα!!!! Για μενα θα λεει που της γκρινιαζω συνεχεια να παρει αλλο κινητο με σωστη καμερα
Α μπράβο, αυτό είναι τελικά,βρήκαμε τον ένοχο χεχεχε!!!Το κινητό καλό είναι!!! Απλά τρέμουν τα χέρια από την καύλα!!!
Ποσο καυλα αυτη η φωτογραφιαΜωρο μου όσες φορές έχω βρεθεί μσζι σου,απόλαυση ειναι...!
Το δε σημερινο ραντεβού..10 φορες παραπάνω σε καυλα...δεν πίστευα ότι έχει και παραπάνω!!!
Ευχαριστώ..για ολα!
Οντος...είχα καλο φωτογράφο!Ποσο καυλα αυτη η φωτογραφια
Εσυ κι αν είσαι πρώτος πρώτος στη λίστα του Σιντλερ..οι άλλοι ακολουθούν χαχαχχαχχαχα!!
...καλα, επειδή σ αγαπώ θα σε βάλω τελευταίο στην λίστα...
Καλησπέρα δεσποινίς μήπως έχετε (κλέψει) τον κύριο Μπλιτζ?Καλημέρα ομορφε ..καλη δουλίτσα!
...και τον έχω βάλει στο βρακάκι μου..λετε;!για να ψάξω...Καλησπέρα δεσποινίς μήπως έχετε (κλέψει) τον κύριο Μπλιτζ?
Το ξερω, σ εχω παραμελήσει ,Με νευρίαζεις που κ που κι εσύ χαχαχαχα!!
Ε ναι..γιατι κλαίω και πολύ και άγαρμπα..Το ξερω, σ εχω παραμελήσει ,
Αυριο μετα το μουσακά θα σε κοπλιμεντιάσω κανα δυο φορες.
Ανέμενε
Σε εκεινο με το άνοιγμα θα ναι, το μαυρο....και τον έχω βάλει στο βρακάκι μου..λετε;!για να ψάξω...
Εχω κρύψει εγω σ αυτο το βρακι..δεν μπορείς να φανταστείς!!Σε εκεινο με το άνοιγμα θα ναι, το μαυρο.
Ισχύει απόλυτα.Το κινητό καλό είναι!!! Απλά τρέμουν τα χέρια από την καύλα!!!
Και ευθυγράμμισηΚαλιμπραρισμα και ογκομετρηση
Αχ καυλιαρη εσυ.. αχ!!Ισχύει απόλυτα.
Ρε βάλτους στο Άουσβιτς και ας τους να βγουν απ την καμινάδα....καλα, επειδή σ αγαπώ θα σε βάλω τελευταίο στην λίστα...
....καπετανιο, σου'τυχε ναυλος για τον νοτο!!! Ειναι αγρια τα κουμαντα εκει "κατω"
Γι αυτό δοκίμασα της πίεσης του ριμουλκου....καπετανιο, σου'τυχε ναυλος για τον νοτο!!! Ειναι αγρια τα κουμαντα εκει "κατω"
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!Γι αυτό δοκίμασα της πίεσης του ριμουλκου
Τραβάει όλα μπροσο γερό καλα το ανάποδο πας χερετας το χάρο και γυρνάς
..τιμωρία θα είναι να μην μπω 1 εβδομάδα εδω..που έχουν καλομάθει με συζήτηση και τσόντες..αλλα ξέρουν ότι τους έχω αδυναμία, και με κάνουν ότι θέλουν..Ρε βάλτους στο Άουσβιτς και ας τους να βγουν απ την καμινάδα.