gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.284
- Πόντοι
- 2.256
Εννοείται!!! Κόκκινη είναι η γωνία μου!!!...στο χρωστώ...απλα είναι γούρικη η μπλε γωνία για μένα να ξέρεις..αρα θα πάρεις την κόκκινη χαχαχαχα!!
Εννοείται!!! Κόκκινη είναι η γωνία μου!!!...στο χρωστώ...απλα είναι γούρικη η μπλε γωνία για μένα να ξέρεις..αρα θα πάρεις την κόκκινη χαχαχαχα!!
Τα παιχνίδια κυριαρχίας δεν είναι τα αγαπημένα μου αλλά αυτό που έχω να καταθέσω είναι πως στο θέμα σεξ, ό,τι μα ό,τι κι αν προκύψει (με σοβαρό άνθρωπο) η Jo δίνει τα πάντα ώστε να περάσεις καλά!!! Στα πλαίσια πάντα του ερωτισμού και της καύλας!!!Αν και δεν έχω βρεθεί με την Τζο από την εδώ παρουσία αλλά και γενικά από το παρουσιαστικό της ( κοντό ξανθό καρρέ , γωνίες προσώπου και εναν ελαφρύ προγναθισμο κάτω γνάθου ) νομίζω θα της πήγαινε το στυλ της αφεντρας που θα σε ξευτυλισει θα σε κάνει να νιώσεις σκουλίκι θα σε πατήσει με τις πατουσαρες της θα σε φτύσει και μετά θα σε δειρει και ελαφρώς ......το σεξ νομίζω θα χαλαγε το κλίμα κυριαρχίας ..
Νομίζω έχει ένα ψεγάδι όμως ....έχει γραφτεί εδώ ή στο άλλο φόρουμ ( δεν ειμαι σίγουρος) πως αποφεύγει τα φιλιά .....οκ σεβαστό ....αλλά για ορισμένους είναι απαραίτητη προϋπόθεση για ένα καλό ραντεβούΤα παιχνίδια κυριαρχίας δεν είναι τα αγαπημένα μου αλλά αυτό που έχω να καταθέσω είναι πως στο θέμα σεξ, ό,τι μα ό,τι κι αν προκύψει (με σοβαρό άνθρωπο) η Jo δίνει τα πάντα ώστε να περάσεις καλά!!! Στα πλαίσια πάντα του ερωτισμού και της καύλας!!!
Δεν το λες ψεγάδι αυτό. Είναι επαγγελματικός κώδικας! Κάνω αυτό κι αυτό κι εκείνο. Δεν κάνω το άλλο το τρίτο κλπ. Διαλέγεις και πας.Νομίζω έχει ένα ψεγάδι όμως ....έχει γραφτεί εδώ ή στο άλλο φόρουμ ( δεν ειμαι σίγουρος) πως αποφεύγει τα φιλιά .....οκ σεβαστό ....αλλά για ορισμένους είναι απαραίτητη προϋπόθεση για ένα καλό ραντεβού
Λάθος.. μονο μανιώδη καπνιστή και που μου μυρίζει το στομα, ΔΕΝ θα φιλήσω..η σνομπ ατομο..Νομίζω έχει ένα ψεγάδι όμως ....έχει γραφτεί εδώ ή στο άλλο φόρουμ ( δεν ειμαι σίγουρος) πως αποφεύγει τα φιλιά .....οκ σεβαστό ....αλλά για ορισμένους είναι απαραίτητη προϋπόθεση για ένα καλό ραντεβού
Για αυτό σου έγραψα για ορισμένους πελάτες που το έχουν όρο για ένα ραντεβούΔεν το λες ψεγάδι αυτό. Είναι επαγγελματικός κώδικας! Κάνω αυτό κι αυτό κι εκείνο. Δεν κάνω το άλλο το τρίτο κλπ. Διαλέγεις και πας.
δεν υπάρχεις λέμε,Το περίμενα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα!!Έχει ζουμί εκεί!!!
Αντε, πείτε τα, παω να μαζευτώ κι εγώ..να βάλω και μια κρέμα που πήρα 80€ να δω αν θα ξυπνήσω 25 ετών που λέει...
Είχε γραφτεί εδώ νομίζω πως δεν φιλάς με γλώσσα ....αλλά οκ αφού το διευκρινίσες .....mea culpaΛάθος.. μονο μανιώδη καπνιστή και μου μυρίζει το στομα, ΔΕΝ θα φιλήσω..η σνομπ ατομο..δινω φιλιά..μάλλον δεν διαβάζετε καλά κριτικές μου .
...είχα επηρεαστεί με κορονα,και δεν εδινα τότε..δεν δούλευα φυσικά αλλά όταν ξεκίνησα μετα τους εμβολιασμούς μου,είχα ένα κόλλημα..μου έφυγε όμως εν καιρώ ..Είχε γραφτεί εδώ νομίζω πως δεν φιλάς με γλώσσα ....αλλά οκ αφού το διευκρινίσες .....mea culpa
...μακια αγορακι..!δεν υπάρχεις λέμε,
καλο ύπνο να χεις
Αν δεν με γλυψουν.. κάνω μούτρα.. κι έκανες εσύ την αρχή χαχαχαχαχα!!!Καλά, κάποτε (παλιά) δεν ευχαριστιόταν και το γλειφομούνι!!! Έπρεπε να βρεθούν κάποιοι *μάστορες ώστε να την ξεκλειδώσουν!!!
Για ρωτήστε την τώρα!!!
Εγω ποτε θα πάω να βάλω τις κρέμες μου;!!Ολο επισκέπτες δέχομαι...τελείωσαν και τα Φοντάν να κεράσω!!Για να κάτσω και λίγο εδώ,καιρό έχω να έρθω
Για λυσε μου την απορια που ξερεις απο αφεντρεςΝομίζω έχει ένα ψεγάδι όμως ....έχει γραφτεί εδώ ή στο άλλο φόρουμ ( δεν ειμαι σίγουρος) πως αποφεύγει τα φιλιά .....οκ σεβαστό ....αλλά για ορισμένους είναι απαραίτητη προϋπόθεση για ένα καλό ραντεβού
Καλώς σας βρήκαΕγω ποτε θα πάω να βάλω τις κρέμες μου;!!Ολο επισκέπτες δέχομαι...τελείωσαν και τα Φοντάν να κεράσω!!
Καλώς ήρθατε κύριε μου..
...αν και σπάνια κάνεις εμφανίσεις πάντα χαίρομαι να σε "βλέπω "..Καλώς σας βρήκα