Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 172.894
...ναναι καλα το παλικάρι εδώ, που μου κάνει μασάζ στην μέση.. χεχεχεχε!!
Οχι για παρτουζα πάντως χαχαχαχα!Ωραιοι οι τυποι!
Α λ λ ααααα εσυ για ποιο σκοπο θες να τους πετυχεις ατιμουτσικο;
Χαχαχαχα
Το θέμα καυλιάρα Jo είναι τι του κάνεις εσύ???...ναναι καλα το παλικάρι εδώ, που μου κάνει μασάζ στην μέση.. χεχεχεχε!!
....ψάχναμε τα κλειδιά του που έπεσαν.. χαχαχαχα!!!Το θέμα καυλιάρα Jo είναι τι του κάνεις εσύ???
Κυρία Τζοάννα μου θυμίζει ο σωματοτυπός σας μια καθηγητριά που μου έκανε ιδιαίτερα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάναμε μάθημα παρέα.Αργοπορημένες καλημέρες...
Αχα..γιατι οχι καλε μου..γουστάρω τέτοια πονηρά παιχνιδάκια !!Κυρία Τζοάννα μου θυμίζει ο σωματοτυπός σας μια καθηγητριά που μου έκανε ιδιαίτερα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάναμε μάθημα παρέα.
Στη τρυπουλα σου κανει μασαζ......ναναι καλα το παλικάρι εδώ, που μου κάνει μασάζ στην μέση.. χεχεχεχε!!
Χαχαχαχαχα ναι και στις δυο έκανε!!Στη τρυπουλα σου κανει μασαζ...
Καλή Κυριακή, καλό μήνα JoΑργοπορημένες καλημέρες...
12 15 καλό μηνα που είχες πάλι ξεπορτήσει όταν η καλημερα ειναι 12 07Χαχαχαχαχα ναι και στις δυο έκανε!!
...ειμαι άτακτη χαχαχαχα!!12 15 καλό μηνα που είχες πάλι ξεπορτήσει όταν η καλημερα ειναι 12 07
Ευχαριστώ ματάκια μου !!!Καλή Κυριακή, καλό μήνα Jo
Μια υπέροχη φώτο μιας υπέροχης γυναίκας.
Mes compliments madame
Μπααα. Ιδεα σου θα ναι...ειμαι άτακτη χαχαχαχα!!
...σου 'χω καλυτερο! Παρε μια δυνατη διασκευη απο 3 κοκωνεςΑμε ολο το 24ωρο ,τι να σου πω χαχαχα!!...ασχετο,ρε συ,θελω πολυ κάποτε να τους πετύχω σε κάποιο δρομάκι της Σκωτίας.. ακου τις γκάιντες να πάθεις πλάκα..!!Τους είδε φίλος και ζήλεψα φουλ...!
(Τους ξέρω καιρό σαν μπάντα)
Πολυ καλές ρε συ!!Καλά εγω όταν άκουσα γκάιντα, λιώνω!!...σου 'χω καλυτερο! Παρε μια δυνατη διασκευη απο 3 κοκωνες
....οσο πατάει η γάτα άτακτη είμαι χεχεχε!Μπααα. Ιδεα σου θα ναι
Ο τύπος τι κινητό έχει ?Σήμερα δουλεύω, αλλα ειμαι μέχρι 9 το βράδυ κλεισμενη,μετά τέλος.
Αύριο ίσως κάτσω να ξεκουραστώ, θα δω αναλόγως πως θα είμαι αγοράκια μου..