Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.493
....εγω πάντως δεν κοροϊδεύω κανένα φετίχ/γούστο.. σοβαρά στο λέω..!Μου ετυχε είπα, δε μ αρεσει φυσικά.
....εγω πάντως δεν κοροϊδεύω κανένα φετίχ/γούστο.. σοβαρά στο λέω..!Μου ετυχε είπα, δε μ αρεσει φυσικά.
Τα παπούτσια, ξέρω..κι είναι κυριλε πανάθεμα σε ...χαχαχαχαα!Μου ετυχε είπα, δε μ αρεσει φυσικά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δε μ αρέσουν,
Μακαρι καποια στιγμη να βρεθουμε για να σου περιγραψω τα πάντα σχετικα με το βαμβακερο βρακάκι που μου ετυχε για λιγες μέρες.....εγω πάντως δεν κοροϊδεύω κανένα φετίχ/γούστο.. σοβαρά στο λέω..!
Α ωραία, όταν βρεθούμε αντί να κάνουμε σεξ θα λέμε για βρακάκια..Μακαρι καποια στιγμη να βρεθουμε για να σου περιγραψω τα πάντα σχετικα με το βαμβακερο βρακάκι που μου ετυχε για λιγες μέρες.
ΠόσοΤα παπούτσια, ξέρω..κι είναι κυριλε πανάθεμα σε ...χαχαχαχαα!
Εσενα σε ξερω ρε, τα παπουτσια εβλεπα πρώτη φορα.Αντι να κοιτάς στη φωτο την κορμάρα μου, τα παπούτσια κοιτάς;!Ανωμαλαρα ...
τα φετίχ είναι φαντασία, είναι ερωτισμός σε κάθε μορφή και αφορμή....εγω πάντως δεν κοροϊδεύω κανένα φετίχ/γούστο.. σοβαρά στο λέω..!
Ακριβώς ...εχω αγόρια/πελάτες με φετίχ...απολαυστικά...και για τους 2 μας!!!τα φετίχ είναι φαντασία, είναι ερωτισμός σε κάθε μορφή και αφορμή
Αν βρεθουμε εκτος βρε,Α ωραία, όταν βρεθούμε αντί να κάνουμε σεξ θα λέμε για βρακάκια..
αυτό είναι το νόημαΑκριβώς ...εχω αγόρια/πελάτες με φετίχ...απολαυστικά...και για τους 2 μας!!!
ξεκουρασου μαναρα μας!Παω να ξεκουραστώ αγοράκια μου..καλο κι ομορφο βράδυ Παρασκευής!
Κοίτα ..εγω,ξεκαθαρα...
...ε ναι απο το πρωι πηγα Μάντισον 5..φορες ,κουράστηκα ..!!ξεκουρασου μαναρα μας!
Μα που με βρήκες παλι;;!!!χαχαχχαχχαχχαχα!!!
Κουμπάρε σε παρακαλώ να κρατάς επίπεδο,,, εγώ τα προνόμια με τη κουμπάρα και εσύ το χρήμα ....... Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο να εχεις..
Κουμπάρα καλήμερα πρόσεχε με τον κουμπάρο μου,, σε παρακαλώ μην του δημιουργείς τραύματα ...Ειπαμε θα σε πάρει με παπά και με κουμπάρο έμενα ..Χα χα χα χα χα χα ......Πόσο
Εσενα σε ξερω ρε, τα παπουτσια εβλεπα πρώτη φορα.
Καλημέρα κουκλι μου....Καλημέρα κουκλάρα Jo
Μου κάνει τον σκληρό...μέχρι να του περάσω την κουλουρα χαχαχχαχα!Κουμπάρα καλήμερα πρόσεχε με τον κουμπάρο μου,, σε παρακαλώ μην του δημιουργείς τραύματα ...Ειπαμε θα σε πάρει με παπά και με κουμπάρο έμενα ..Χα χα χα χα χα χα ......
Ετσι μάτια μου...!!Ανταποδίδω τις ευχές!Ένα όμορφο σαββατοκύριακο jo με ηρεμία και πολλά χαμόγελα