Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 171.436
Καλημέρα,να έχουμε ένα όμορφο Σάββατο!
Να μια ωραία καλημέρα. Thank's JoΚαλημέρα,να έχουμε ένα όμορφο Σάββατο!
Αδυναμία μου εσυ...Να μια ωραία καλημέρα. Thank's Jo
Καλημερα κορμαρα μας!Καλημέρα,να έχουμε ένα όμορφο Σάββατο!
Δεν χρειάζεται υπόδειξης ξέρει τη κάνει μόνη της και το πως να σε κάνει να χτυπάς τα κάγκελα της κολάσεωςΕ τότε πες της να σκύψει της ευλογημένης
Εντάξει χριστο.Κουμπάρα καλήμερα πρόσεχε με τον κουμπάρο μου,, σε παρακαλώ μην του δημιουργείς τραύματα ...Ειπαμε θα σε πάρει με παπά και με κουμπάρο έμενα ..Χα χα χα χα χα χα ......
Μόνη σε αφήσανε;;; Ντροπή τους. Ούτε λεπτό αγαμητο τέτοιο μουνιΚαλημέρα,να έχουμε ένα όμορφο Σάββατο!
Γειά σου αγοράκι μου!!Καλημερα κορμαρα μας!
..είχε πάει για ντουζ τ αγορι εκείνη την στιγμή κι έβγαζα φωτο εγω χααχαχα!!Μόνη σε αφήσανε;;; Ντροπή τους. Ούτε λεπτό αγαμητο τέτοιο μουνι
Κολασμένο αγορι..!!!Αχ!!Δεν χρειάζεται υπόδειξης ξέρει τη κάνει μόνη της και το πως να σε κάνει να χτυπάς τα κάγκελα της κολάσεως
Ο νους σου σε μας ε;..είχε πάει για ντουζ τ αγορι εκείνη την στιγμή κι έβγαζα φωτο εγω χααχαχα!!
Χα χα.Είναι σπιτικά εσώρουχα καλε..να τα βάζω κι αυτα φωτο;!χαχαχαχα!!
Αμε ολο το 24ωρο ,τι να σου πω χαχαχα!!...ασχετο,ρε συ,θελω πολυ κάποτε να τους πετύχω σε κάποιο δρομάκι της Σκωτίας.. ακου τις γκάιντες να πάθεις πλάκα..!!Τους είδε φίλος και ζήλεψα φουλ...!Ο νους σου σε μας ε;
Πάντα αδύνατη ήμουν βρε...οκ απο 60_61κ πήγα 56-57κ ..δεν είναι τραγικό..Εφαγες τίποτις σήμερα;
Μου αδυνάτισες το ξέρεις;
ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ!Καλημέρα,να έχουμε ένα όμορφο Σάββατο!
Που σαι ρε άτακτε;!ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ!
αλκοολ δεν πινω ολα τα αλλα οτι θελει η γυναικα της καρδιας μαςΚοίτα ..εγω,ξεκαθαρα...
Ωραια,εσυ βαλε 3 δάχτυλα τότε!!αλκοολ δεν πινω ολα τα αλλα οτι θελει η γυναικα της καρδιας μας
χαχα χα καλα τα δαχτυλα αλλα τη γυναικα αν δεν τη γευτεις πρωτα δεν γινεται σωστη δουλεια ,επομενως γλυψιμο ..γλυψιμο α και μηπως ξεχασα να πω γλυψιμο ?Ωραια,εσυ βαλε 3 δάχτυλα τότε!!
Ωραιοι οι τυποι!Αμε ολο το 24ωρο ,τι να σου πω χαχαχα!!...ασχετο,ρε συ,θελω πολυ κάποτε να τους πετύχω σε κάποιο δρομάκι της Σκωτίας.. ακου τις γκάιντες να πάθεις πλάκα..!!Τους είδε φίλος και ζήλεψα φουλ...!
(Τους ξέρω καιρό σαν μπάντα)