Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.402
Κι εγώ..τρέχοντας!!!Πάω για δουλειά ...Τα λέμε ....
Φιλια!
Κι εγώ..τρέχοντας!!!Πάω για δουλειά ...Τα λέμε ....
Καλή δουλίτσα babyΚι εγώ..τρέχοντας!!!
Φιλια!
Ευχαριστώ μωρό μου!!Καλή δουλίτσα baby
Σκέτη τρελα τα χειλάκια σουΝα βάλω κ κάτι μικρό απο φρέσκια τσοντα..με την καλημέρα μου μαζι!
Υπέροχη όπως πάντα.Τίποτα διαθέσιμο σήμερα, τα εχω ηδη κλείσει τα ραντεβού μου αγόρια
Fully booked Που λένε και στο χωριό σουΤίποτα διαθέσιμο σήμερα, τα εχω ηδη κλείσει τα ραντεβού μου αγόρια
Δεν είμαι μασατζου αγόρι..εάν κλείσουμε ένα ραντεβού τάντρα η με μουσική ηλεκτρονική progressive/psy/techno/trance dark είσαι μέσα?
Κουκλι μου εσυ ..!Σκέτη τρελα τα χειλάκια σου
Ευχαριστώ καρδιά μου..Υπέροχη όπως πάντα.
Οι σταθεροι παραμένουν χρόνια και χρόνια.. !!Υπάρχει αυξημένη ζήτηση απο νέους πελάτες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ..!!Fully booked Που λένε και στο χωριό σου
ωωωωω η καύλα
Μωρο μου εσυ...ωωωωω η καύλα
σε ονειρευομαι μεσα στο ασανσερ σουΜωρο μου εσυ...
Brava, Jo κουκλαρα και κυρία όπως πάντα
Σ έχω δει αρκετές φορές.. με τιμά πολυ οτι λες,διοτι εισαι αξιοπρεπής & σέξυ ανδρας....!!Brava, Jo κουκλαρα και κυρία όπως πάντα
...στο ασανσερ του Madison ειμαι εδω..μέχρι να πάει στο 5ο όροφο θα σου κάνω τρελό παιχνίδι χαχαχχαχα!!σε ονειρευομαι μεσα στο ασανσερ σου
καθόλου δεν αμφιβαλλω...στο ασανσερ του Madison ειμαι εδω..μέχρι να πάει στο 5ο όροφο θα σου κάνω τρελό παιχνίδι χαχαχχαχα!!
Μου ετυχε είπα, δε μ αρεσει φυσικά.....να γουστάρεις γκομενα με βρακάκι καρτούν;!
Δε μ αρέσουν,Τίποτα διαθέσιμο σήμερα, τα εχω ηδη κλείσει τα ραντεβού μου αγόρια