Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.493
Θα βάλω φωτο απο ένα ωραίο που είχα και έπεσε ηρωικά στον αγώνα
Θα βάλω φωτο απο ένα ωραίο που είχα και έπεσε ηρωικά στον αγώνα
Αχ
Αχχχχ τρελαίνομαι για το κορμί αυτής της γυναίκαςΘα βάλω φωτο απο ένα ωραίο που είχα και έπεσε ηρωικά στον αγώνα
Δεν είναι σεξουλιαρικα αυτάΕγώ νόμιζα εννοούσες κάτι τέτοιο
Βρακι περιόδου χαχαχα!!!!Εγώ νόμιζα εννοούσες κάτι τέτοιο
....για κάποιους φετιχιστες μπορεί κ να είναι.....Δεν είναι σεξουλιαρικα αυτά
Τελειώνω μαλλί και παω να πάρω 2 βρακάκια, χειμωνιαζει και ακόμα ξεβρακωτη γυρνώ χαχαχαχα!!
Μακια αγ
Αφού αγοράζεις από αυτά γι αυτό τα πετας αν ήταν σανελ θα τα εβαζες σε ειδικές περιπτώσειςΘα βάλω φωτο απο ένα ωραίο που είχα και έπεσε ηρωικά στον αγώνα
Μωρακι μου εσυ...Αχχχχ τρελαίνομαι για το κορμί αυτής της γυναίκας
Ποιος σου είπε ότι είναι φθηνα απο sex shop..?ισα ίσα.. κοστίζουν.. !!Αφού αγοράζεις από αυτά γι αυτό τα πετας αν ήταν σανελ θα τα εβαζες σε ειδικές περιπτώσεις
Ποιος σου είπε ότι είναι φθηνα απο sex shop..?ισα ίσα.. κοστίζουν.. Του σεξ σοπ ειναι μιάς χρήσης μετά το πετάς
αξιο αξιο χαχαχχαΘα βάλω φωτο απο ένα ωραίο που είχα και έπεσε ηρωικά στον αγώνα
ααα εγω τον εκοψα τον καφε !!!! χαχαχαχΠεριμένω τον καφέ που μου έχεις υποσχεθεί!
Κρίμα!ααα εγω τον εκοψα τον καφε !!!! χαχαχαχ
Να πάτε για τσάι, που είναι αριστοκρατικο..καφέ πίνει κι η κουτσή Μαρία!!Κρίμα!
Χάθηκε και η τελευταία πιθανότητα να βρεθούμε
..απο ποτε καλε;!εχω καιρό να σε δω ,εχω χάσει επεισόδια;!ααα εγω τον εκοψα τον καφε !!!! χαχαχαχ
Το καφέ έκοψα λέμε όχι τη jo χαχαχΝα πάτε για τσάι, που είναι αριστοκρατικο..καφέ πίνει κι η κουτσή Μαρία!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
..απο ποτε καλε;!εχω καιρό να σε δω ,εχω χάσει επεισόδια;!
...τον κωλο της Τζο να λες....Χαχαχαχα!!Το καφέ έκοψα λέμε όχι τη jo χαχαχ
Ολόκληρη...τον κωλο της Τζο να λες....Χαχαχαχα!!
Εντάξει τη θέλω το παραδέχομαι χαχαχα... ας καληνυχτίσω με κωλαρακι...
....την απολαμβάνεις..συχνά φάτσα μου...Εντάξει τη θέλω το παραδέχομαι χαχαχα
Τι να μας πει και το grand canyon μπροστά σε αυτήν τη χαράδρα!Καλό βράδυ αγοράκια μου γλυκα..