Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.969
- Πόντοι
- 2.586
οχι βρε ..οχι βρεΑυτό ακριβώς θελω βρε κι εγώ!!!
Μιλα μου γλυκα να γινω χαλι να με πατησεις
να γινω μουσι να με ξυρισεις
οχι βρε ..οχι βρεΑυτό ακριβώς θελω βρε κι εγώ!!!
Αίσχος κ ντροπή αλλα αυτό θέλω!!...δικιο εχει ο γεροντας! Μην τους ακους, να σε γαμησουν θελουν, το νου σου!!!!!
Ειμαι τσαούσα δεν μπορώ να γίνω γλυκιά....οχι βρε ..οχι βρε
...οπως λεει κ ο θυμοσοφος λαος μας. "τα θελει ο κωλος σου"Αίσχος κ ντροπή αλλα αυτό θέλω!!
Μήπως να λέγαμε στην κυρία να την (απαγαγουμε) για όσο... είς την εξοχικην μού κατοικιαν ??οχι βρε ..οχι βρε
αχ τι καλα ..δεν μπορω τις γλυκαναλατες καταστασειςΕιμαι τσαούσα δεν μπορώ να γίνω γλυκιά....
πας καλα ρε νεος ? θα μας κατσικωθει ο νηματοθετης και θα μας πρηξει τα @@ με τα πενομαι και τα φευ ....Μήπως να λέγαμε στην κυρία να την (απαγαγουμε) για όσο... είς την εξοχικην μού κατοικιαν ??
Εκτιμώμεν επίσης και τον μέγιστον κ. Ανδρέαν Εμπειρίκον ο οποίος ήτο συν τοις άλλοις και συναγωνιστής τω καιρώ εκείνω....οπως το πατε, σε λιγο θα αναρτουμε Ροϊδη!!!!
Την καλημερα μου!
Δεν θα καταλάβει τίποτα ο γραμμικός χάρτης μετά την ανάγνωση θα καεί με αναπτήραπας καλα ρε νεος ? θα μας κατσικωθει ο νηματοθετης και θα μας πρηξει τα @@ με τα πενομαι και τα φευ ....
....ποιος θα μου το'λεγε οτι θα εβλεπα joanna πιπα-κωλο-εμπλοκη με αποσπασματα Εμπειρικου και Ροϊδη απο κατω?!?!!?!?Εκτιμώμεν επίσης και τον μέγιστον κ. Ανδρέαν Εμπειρίκον ο οποίος ήτο συν τοις άλλοις και συναγωνιστής τω καιρώ εκείνω.
με αυτές τις βροχές, εκτός από βρακάκια, πάρε και 1-2 βαρκάκιαΤελειώνω μαλλί και παω να πάρω 2 βρακάκια, χειμωνιαζει και ακόμα ξεβρακωτη γυρνώ χαχαχαχα!!
Μακια αγοράκια!
Αγαπημένο χρώμα αλλά πιο πολύ αγαπάω τις πεταχτες σου σκληρές ρωγεςΒροχερες καλημέρες..!
Αυτό θα πει τέχνηΚαλημέρα μας!!
Δεν θα ειμαι διαθέσιμη πριν το μεσημέρι αγόρια!
Ε τότε πες της να σκύψει της ευλογημένηςΚάνει αμαρτωλό κρεβάτι
Περιμενουμε φωτο απο τα ψωνια!! χιχιΤελειώνω μαλλί και παω να πάρω 2 βρακάκια, χειμωνιαζει και ακόμα ξεβρακωτη γυρνώ χαχαχαχα!!
Μακια αγοράκια!
Περιμένω τον καφέ που μου έχεις υποσχεθεί!Περιμενουμε φωτο απο τα ψωνια!! χιχι
...τον οποίο στον ειχα τάξει όταν ισιώσεις...!!!!!Αυτά είναι!!!Περιμένω τον καφέ που μου έχεις υποσχεθεί!
Φάτσα μου ομορφη εσυ!!!Αγαπημένο χρώμα αλλά πιο πολύ αγαπάω τις πεταχτες σου σκληρές ρωγες
Είναι σπιτικά εσώρουχα καλε..να τα βάζω κι αυτα φωτο;!χαχαχαχα!!Περιμενουμε φωτο απο τα ψωνια!! χιχι