Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.493
Γειά σου γλυκε μου!!!!Τι να μας πει και το grand canyon μπροστά σε αυτήν τη χαράδρα!
Γειά σου γλυκε μου!!!!Τι να μας πει και το grand canyon μπροστά σε αυτήν τη χαράδρα!
Μου χει τύχει,....για κάποιους φετιχιστες μπορεί κ να είναι.....
....να γουστάρεις γκομενα με βρακάκι καρτούν;!Μου χει τύχει,
Θα ψάξω στο αρχειο.
Ο Εμπειρίκος ήταν άρρωστος με το μουνι ( κυριολεκτικά) ....του άρεσε να τα φωτογραφίζει και είχε μια μεγάλη συλλογή από λευκώματα με φωτό μουνιωνΕκτιμώμεν επίσης και τον μέγιστον κ. Ανδρέαν Εμπειρίκον ο οποίος ήτο συν τοις άλλοις και συναγωνιστής τω καιρώ εκείνω.
Καλημέρα ομορφε ..καλη δουλίτσα!Going to work.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ JOANNA
Αρε jo τι μας κάνεις με τη υπέροχη πατούρα σου ....Ααααααχχχχχχχχχχχχχ..Θα πέσουμε για ύπνο και θα βλέπουμε όνειρα περίεργα..Καλό βράδυ αγοράκια μου γλυκα..
Αγορι μου όμορφο εσυ...!!!!Ευχαριστουμε ΤΖοαννα που μας γεμιζεις τη μερα με καυλα
Κουμπάρε μου καλημέρα!!Αρε jo τι μας κάνεις με τη υπέροχη πατούρα σου ....Ααααααχχχχχχχχχχχχχ..Θα πέσουμε για ύπνο και θα βλέπουμε όνειρα περίεργα..
Καλήμερα στη πιο καυλιάρα κουμπάρα μου ...Καλημέρα μας!!
Δεν θα ειμαι διαθέσιμη πριν το μεσημέρι αγόρια!
Κι εσύ δεν πας πίσω καυλιαρη μου..!Καλήμερα στη πιο καυλιάρα κουμπάρα μου ...
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ...Κι εσύ δεν πας πίσω καυλιαρη μου..!
Κουμπάρα το κερνώ εγώ αυτόν τον καφέ.........τον οποίο στον ειχα τάξει όταν ισιώσεις...!!!!!Αυτά είναι!!!
Οποτε γουστάρεις κι είσαι Αθήνα να τον πιούμε!!!!
Οταν ειμαι προς τα μέρη σου ..εχεις τον λογο μου θα ερθω,στο εχω τάξει!Κουμπάρα το κερνώ εγώ αυτόν τον καφέ......
..καλο παιδί αλλα κανει μούτρα χαχαχχαχχαχχαχα!!Και την καλήμερα στον κουμπάρο μου kontolagnos..
Τι δεν έκανες και γιαυτό το λόγο σου κράτα τα μούτρα???....Εεεε μολόγα...Χα χα χα..καλο παιδί αλλα κανει μούτρα χαχαχχαχχαχχαχα!!