Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.413
- Πόντοι
- 456
Σε φιλώ γλυκά ΑΙΘΕΡΙΑ μου ύπαρξη!!!Γειά σου ΕΡΩΤΑ μου!!
Σε φιλώ γλυκά ΑΙΘΕΡΙΑ μου ύπαρξη!!!Γειά σου ΕΡΩΤΑ μου!!
Καλημέρα καυλομιλφοΤζό!!!Καλημερούδια!
![]()
Καλημέρα κουκλάκι μου!!Καλημέρα καυλομιλφοΤζό!!!![]()
Ετσι τζο. Βάλ'τους λιγο χερι....ειπα θα επιλέγω αυστηρά και θα "βάζω" δικλείδες ασφαλείας..
Δυστυχώς ,φτάνει η στιγμή που κουραζομαστε κάποιες(που είμαστε καιρό στον χωρο)από τον κάθε τυχαίο ψυχακια, και προτιμούμε την ασφάλεια του σταθερού..
Ε δεν πρέπει...αρκετά ελαστικη και βολική ήμουν..θα γίνω αυστηρή (ασε που μπορεί να τους αρέσει χεχεχεχε!!)Ετσι τζο. Βάλ'τους λιγο χερι.
Jo βαλε μας σε ταξη και σταξε μας.Ε δεν πρέπει...αρκετά ελαστικη και βολική ήμουν..
...αχ θα καυλωσουμε παλι αν αρχίσω τιμωρίες...καλημέρα αγόρι!!!Jo βαλε μας σε ταξη και σταξε μας.
Καλημερα
Σωστα. Βαλ'τους λιγο δάχτυλο τοτε. Τα καθίκιαΕ δεν πρέπει...αρκετά ελαστικη και βολική ήμουν..θα γίνω αυστηρή (ασε που μπορεί να τους αρέσει χεχεχεχε!!)
Το θα δεν υπαρχει....αχ θα καυλωσουμε παλι αν αρχίσω τιμωρίες...καλημέρα αγόρι!!!
Και γλώσσα ....και οτι θέλουν.. αχ...Σωστα. Βαλ'τους λιγο δάχτυλο τοτε. Τα καθίκια
..κι εγώ μονίμως καυλωμενη για σας...Το θα δεν υπαρχει.
Μονιμα καυλωμενοι με τη παρτι σου
....διακοπές;!!Αν εχει φαι και σεξ ,εύκολα χαχαχα!!Jo σε καμπινγκ ερχεσαι;
Απολα εχει ο μπαξες....διακοπές;!!Αν εχει φαι και σεξ ,εύκολα χαχαχα!!
....classy!!!!Καλημερούδια!
![]()
Αυστηρή μιλφαρα domina τιμωρεί με τα ποδια της άτακτα αγόρια…ωραίος τίτλος θα ήτανΕ δεν πρέπει...αρκετά ελαστικη και βολική ήμουν..θα γίνω αυστηρή (ασε που μπορεί να τους αρέσει χεχεχεχε!!)
Όμορφε μου εσυ..ευχαριστώ!....classy!!!!
Εξακολουθούν να μ ενοχλούν αργόσχολοι καυλαντες,αλλα ευτυχώς τους παίρνω γραμμή αμέσως και τρωνε μπλοκ αγόρι..αυτη είναι καλύτερη τιμωρία..τα ποδαράκια μου τα εχω να τιμωρήσω αλλα αγόρια άτακτα ...Αυστηρή μιλφαρα domina τιμωρεί με τα ποδια της άτακτα αγόρια…ωραίος τίτλος θα ήταν![]()