Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 169.039
....διακοπές;!!Αν εχει φαι και σεξ ,εύκολα χαχαχα!!Jo σε καμπινγκ ερχεσαι;
....διακοπές;!!Αν εχει φαι και σεξ ,εύκολα χαχαχα!!Jo σε καμπινγκ ερχεσαι;
Απολα εχει ο μπαξες....διακοπές;!!Αν εχει φαι και σεξ ,εύκολα χαχαχα!!
....classy!!!!Καλημερούδια!
Αυστηρή μιλφαρα domina τιμωρεί με τα ποδια της άτακτα αγόρια…ωραίος τίτλος θα ήτανΕ δεν πρέπει...αρκετά ελαστικη και βολική ήμουν..θα γίνω αυστηρή (ασε που μπορεί να τους αρέσει χεχεχεχε!!)
Όμορφε μου εσυ..ευχαριστώ!....classy!!!!
Εξακολουθούν να μ ενοχλούν αργόσχολοι καυλαντες,αλλα ευτυχώς τους παίρνω γραμμή αμέσως και τρωνε μπλοκ αγόρι..αυτη είναι καλύτερη τιμωρία..τα ποδαράκια μου τα εχω να τιμωρήσω αλλα αγόρια άτακτα ...Αυστηρή μιλφαρα domina τιμωρεί με τα ποδια της άτακτα αγόρια…ωραίος τίτλος θα ήταν
Jo θα σταματησεις για διακοπες η οχι;
Συγχωρα με αν το εχεις αναφερει
Φιλε μου καλημερα , εαν μου επιτρεπεις μια διορθωση "το καυλο καντο υπερκαυλο " οσο για το μιλφ με τοση ενεργεια -ζωντανια - ορεξη - προσπαθεια να ικανοποιηση και τον πιο περιεργο η απαιτητικο πελατη και το βασικοτερο την εμφανηση εγω δεν θα το γραψω ποτε ,γιατι το αποδεικνυουν αυτα που εγραψα πιο πανω !!Καλημέρα καυλομιλφοΤζό!!!
Φιλε μου καλημερα , εαν μου επιτρεπεις μια διορθωση "το καυλο καντο υπερκαυλο " οσο για το μιλφ με τοση ενεργεια -ζωντανια - ορεξη - προσπαθεια να ικανοποιηση και τον πιο περιεργο η απαιτητικο πελατη και το βασικοτερο την εμφανηση εγω δεν θα το γραψω ποτε ,γιατι το αποδεικνυουν αυτα που εγραψα πιο πανω !!
Τα ποδαρακια σου είναι για να τα προσκυνήσουμεΕξακολουθούν να μ ενοχλούν αργόσχολοι καυλαντες,αλλα ευτυχώς τους παίρνω γραμμή αμέσως και τρωνε μπλοκ αγόρι..αυτη είναι καλύτερη τιμωρία..τα ποδαράκια μου τα εχω να τιμωρήσω αλλα αγόρια άτακτα ...
Τα ποδαρακια σου είναι για να τα προσκυνήσουμε
Τι πανέμορφη θέα ….
Δωρο γιατί ξέρω αδυναμία σου...
(Και σε πολλα αλλα αγόρια μου..)
Μωρο μου εσυ ...!!!Τι πανέμορφη θέα ….
Γλυφιτζουρι οι ποδαρες σου.
Δωρο γιατί ξέρω αδυναμία σου...
(Και σε πολλα αλλα αγόρια μου..)
...κάθομαι να τις γλύφεις με τις ώρες μωρο ...!!Γλυφιτζουρι οι ποδαρες σου.
Το θεμα δεν ειναι μονο αν καθεσαι να στις γλυψω....κάθομαι να τις γλύφεις με τις ώρες μωρο ...!!
Κάθομαι γενικώς...όσα αγόρια μ έχουν δει,έχουν γράψει ότι δεν γκρινιάζω ΠΟΤΕ στο σεξ χαχαχαχα!!Το θεμα δεν ειναι μονο αν καθεσαι να στις γλυψω.
Το θεμα ειναι να καυλωνεις τρελα και να τελειωνεις ετσι.Κάθομαι γενικώς...όσα αγόρια μ έχουν δει,έχουν γράψει ότι δεν γκρινιάζω ΠΟΤΕ στο σεξ χαχαχαχα!!
Καλησπέρα καύλα μας!!!!Καλημερούδια!