georgek91
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 124
- Πόντοι
- 0
Έχω ξεμείνει πλέον από λόγια. Ελπίζω να ξεμεινω και από σάλιο
Δωρο γιατί ξέρω αδυναμία σου...
(Και σε πολλα αλλα αγόρια μου..)
Έχω ξεμείνει πλέον από λόγια. Ελπίζω να ξεμεινω και από σάλιο
Δωρο γιατί ξέρω αδυναμία σου...
(Και σε πολλα αλλα αγόρια μου..)
Καλησπέρα ομορφιά μου!!!!Καλησπέρα καύλα μας!!!!
...επειδή βλέπω πλέον επιλεκτικά νέα άτομα,και σήμερα έχω δει εναν καινούργιο, οι άλλοι είναι σταθεροι,εχω καταλάβει ποιος αγορι εισαι(δεν ζητώ νικ εξάλλου )Πρώτη συνάντηση με την Joanna σήμερα. Μπορώ κ γω να επιβεβαιώσω όλα τα καλά που έχουν γραφτεί για το συγκεκριμένο κορίτσι.
Επικοινωνιακή, καθαρή, ακριβώς αυτό που βλέπεις στις φωτό, στο πρόγραμμα/υπηρεσίες της αστέρι, μία ώρα μέσα στη καύλα, το χαίρεται η ίδια αλλά πάνω απ' όλα θέλει να το χαρείς εσύ. Από το τηλέφωνο που έκλεισα ραντεβού μέχρι κ το τελευταίο λεπτό που πέρασα μαζί της, μου έδωσε την εντύπωση ότι μιλάμε για ένα κορίτσι που δεν έχει κόμπλεξ και δεν είναι καθόλου δήθεν. Joanna θα τα ξαναπούμε σίγουρα!
Τελικά η γη είναι στρογγυλή... Εγκεφαλικά μοιράζει η κυρίαΆλλη μια φρέσκια φωτο για τ αγόρια μου και παω σιγά σιγά να ετοιμαστώ...
αυτη ειναι η αδυναμια μου εμενα !!!Άλλη μια φρέσκια φωτο για τ αγόρια μου και παω σιγά σιγά να ετοιμαστώ...
αξιζει να τις γευτεις και με το παραπανωΓλυφιτζουρι οι ποδαρες σου.
...Γειά σου καυλιαρη μου!!Τελικά η γη είναι στρογγυλή... Εγκεφαλικά μοιράζει η κυρία
Ω ναι,μετα απο τοσα ραντεβού, το έχω καταλάβει χαχαχα!!αυτη ειναι η αδυναμια μου εμενα !!!
...να και τ αλλο τ όμορφο αγορι μου...!!αξιζει να τις γευτεις και με το παραπανω
Έχουμε και φωτό μονο για μας απ αυτή την φαση μωράκι...!!πολυ περιποιημενα ποδια πεντακαθαρα και με απαλο πελμα. ακομα θυμαμαι την αισθηση οταν τα ειχα εφαρμοσει στο προσωπο μου και τα γευομουν
Κωλαρακι για πολλά γούσταΆλλη μια φρέσκια φωτο για τ αγόρια μου και παω σιγά σιγά να ετοιμαστώ...
....κι αντέχει!!!Κωλαρακι για πολλά γούστα
Άψογη η φωτό σου όπως πάντα!Άλλη μια φρέσκια φωτο για τ αγόρια μου και παω σιγά σιγά να ετοιμαστώ...
Ευχαριστώ πολύ!!!Άψογη η φωτό σου όπως πάντα!
Αυτό αντέχει...το θέμα είναι να αντέξω κ γω.......κι αντέχει!!!
Ξέχασα να αναφέρω επίσης, ότι ήσουν απόλυτα τυπικός αν και νέος προς εμένα πελάτης, στο κλείσιμο ραντεβού τ οποίο εκτίμησα αφάνταστα!!Πρώτη συνάντηση με την Joanna σήμερα. Μπορώ κ γω να επιβεβαιώσω όλα τα καλά που έχουν γραφτεί για το συγκεκριμένο κορίτσι.
Επικοινωνιακή, καθαρή, ακριβώς αυτό που βλέπεις στις φωτό, στο πρόγραμμα/υπηρεσίες της αστέρι, μία ώρα μέσα στη καύλα, το χαίρεται η ίδια αλλά πάνω απ' όλα θέλει να το χαρείς εσύ. Από το τηλέφωνο που έκλεισα ραντεβού μέχρι κ το τελευταίο λεπτό που πέρασα μαζί της, μου έδωσε την εντύπωση ότι μιλάμε για ένα κορίτσι που δεν έχει κόμπλεξ και δεν είναι καθόλου δήθεν. Joanna θα τα ξαναπούμε σίγουρα!
...βασικον!....κι αντέχει!!!
Να αυτό ακριβώς σου έλεγα...κ έχω πέσει 1000 τα εκατό μέσαBoys μου..τελευταία φορά ειχα μετρήσει πριν από μήνες τις κριτικες σας στο νήμα στις 1000κατι..έχει αυξηθεί πια ο αριθμός κατά πολυυυυυ από τοτε (σταμάτησα να μετρω, γιατί το έχασα πια χαχαχα!), όμως όταν γυρίσω από διακοπές θα κάνω παλι δωρακι στα παιδιά που εχω δει ηδη,(το προηγούμενο δωρο το είχε κερδίσει ατομο που δεν με είχε δει ξανά)
Τα δώρα τα κάνω γιατί είμαι large γενικά ως άτομο ,κι ανταποδίδω κατι απ οτι μου έχετε προσφέρει κι εσείς,δεν έχω ουδεμία ανάγκη διαφήμισης(ούτε βιοποριστικα πλεον)δουλεύω με γνώμονα μονο τις καυλες μου κι ευχαριστιεμαι κάθε ραντεβού μαζί σας!!
Σας ευχαριστώ ακόμη μια φορά όλους...!
...αφου αντεξε εσένα χεχεχεχε!!!!...βασικον!
Να αυτό ακριβώς σου έλεγα...κ έχω πέσει 1000 τα εκατό μέσα
[/QUOTE
Ναι, .για την ποιότητα χαρακτήρα μου μωρο..επεσες μεσα!!!!