psolarmenistiz
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 1.200
- Πόντοι
- 206
η πιο σέξι φωτο που έχεις βάλει...εβερΚαλη συνέχεια σε όλους εχω αρκετή δουλειά!
Σού πάει απίστευτα το σπαστό
η πιο σέξι φωτο που έχεις βάλει...εβερΚαλη συνέχεια σε όλους εχω αρκετή δουλειά!
Αρεσε πάρα πολύ αυτή η φωτο...η εντελώς χύμα αυθόρμητη!!Ότι είχα βγει από ντουζ με μισό βρεγμένο μαλλι!η πιο σέξι φωτο που έχεις βάλει...εβερ
Σού πάει απίστευτα το σπαστό
Μην τα ξαναισωσεις...πουεΑρεσε πάρα πολύ αυτή η φωτο...η εντελώς χύμα αυθόρμητη!!Ότι είχα βγει από ντουζ με μισό βρεγμένο μαλλι!
Ε άμα σας αρέσει τόσο μωρο,να τ αφήνω έτσι!!Μην τα ξαναισωσεις...πουε
Όταν ο θεός είχε κέφια γεννήθηκες εσύ μπουμπούκι μου!Καλη συνέχεια σε όλους εχω αρκετή δουλειά!
Γειά σου ΕΡΩΤΑ μου!!Όταν ο θεός είχε κέφια γεννήθηκες εσύ μπουμπούκι μου!
Κ λίγο λές...Ε άμα σας αρέσει τόσο μωρο,να τ αφήνω έτσι!!
Σε φιλώ γλυκά ΑΙΘΕΡΙΑ μου ύπαρξη!!!Γειά σου ΕΡΩΤΑ μου!!
Καλημέρα καυλομιλφοΤζό!!!Καλημερούδια!
Καλημέρα κουκλάκι μου!!Καλημέρα καυλομιλφοΤζό!!!
Ετσι τζο. Βάλ'τους λιγο χερι....ειπα θα επιλέγω αυστηρά και θα "βάζω" δικλείδες ασφαλείας..
Δυστυχώς ,φτάνει η στιγμή που κουραζομαστε κάποιες(που είμαστε καιρό στον χωρο)από τον κάθε τυχαίο ψυχακια, και προτιμούμε την ασφάλεια του σταθερού..
Ε δεν πρέπει...αρκετά ελαστικη και βολική ήμουν..θα γίνω αυστηρή (ασε που μπορεί να τους αρέσει χεχεχεχε!!)Ετσι τζο. Βάλ'τους λιγο χερι.
Jo βαλε μας σε ταξη και σταξε μας.Ε δεν πρέπει...αρκετά ελαστικη και βολική ήμουν..
...αχ θα καυλωσουμε παλι αν αρχίσω τιμωρίες...καλημέρα αγόρι!!!Jo βαλε μας σε ταξη και σταξε μας.
Καλημερα
Σωστα. Βαλ'τους λιγο δάχτυλο τοτε. Τα καθίκιαΕ δεν πρέπει...αρκετά ελαστικη και βολική ήμουν..θα γίνω αυστηρή (ασε που μπορεί να τους αρέσει χεχεχεχε!!)
Το θα δεν υπαρχει....αχ θα καυλωσουμε παλι αν αρχίσω τιμωρίες...καλημέρα αγόρι!!!
Και γλώσσα ....και οτι θέλουν.. αχ...Σωστα. Βαλ'τους λιγο δάχτυλο τοτε. Τα καθίκια
..κι εγώ μονίμως καυλωμενη για σας...Το θα δεν υπαρχει.
Μονιμα καυλωμενοι με τη παρτι σου