apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.558
- Πόντοι
- 456
Εγω δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα ολα στην φορα για σενα Τζο μου !!Θα καούμε και εμείς τα χλωρά μαζί με τα ξερά βρε Τζο;;;
Εγω δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα ολα στην φορα για σενα Τζο μου !!Θα καούμε και εμείς τα χλωρά μαζί με τα ξερά βρε Τζο;;;
ΚΑΥΛΙΑΡΗΗΗΗΗΕγω δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα ολα στην φορα για σενα Τζο μου !!
Σε πόσα έτη φωτός επιστρέφετε στη γη;;;; Θα είμαστε εδώ οι κοινοί θνητοί ή θα έχουμε την τύχη των δεινοσαύρων;;;;;
Προσοχή στις μαύρες τρύπες και στην αντιύλη εκεί μακριά!!!
Τα χαιρετίσματά μου στον Σποκ
ΑρρώστιαΚαλη συνέχεια σε όλους εχω αρκετή δουλειά!
Λατρεία εσυ....Αρρώστια
Βυζι φυσικό ματάκια ..!Ωχ !!! αυτο ειναι βυζι 25αρας , θα μας τρελανεις ( ειμαι Πυλο και δεν εχει αεροπλανο ) !!!!!!
Η καλύτερη ευχή για αυτό το σκ του Αυγούστου είναι "Καλά γαμησακια"Καλη συνέχεια σε όλους εχω αρκετή δουλειά!
...ετσι ακριβώς!Η καλύτερη ευχή για αυτό το σκ του Αυγούστου είναι "Καλά γαμησακια"
Αυτη η φωτογραφια με το μαλλι ετσι παιζει να ειναι η πιο καυλιαρικη και προστυχη που εχεις βαλει εδω μεσα.Καλη συνέχεια σε όλους εχω αρκετή δουλειά!
Ευχαριστώ πολύ!!Αυτη η φωτογραφια με το μαλλι ετσι παιζει να ειναι η πιο καυλιαρικη και προστυχη που εχεις βαλει εδω μεσα.
Στο δίνω ΤζόανΚαληνύχτα μας..
Να σαι καλα αγορι..ναι,καμία φορά και το ερωτικό αντί πρόστυχου, καυλα είναι...!Καλό βράδυ μωράκι!Στο δίνω Τζόαν
Καβλιαρα φουλ ερωτική χωρίς ίχνος προστυχιας,την αγάπη μου καλό βράδυ
Καλά χύσια μας!Καληνύχτα μας..
....μέχρι να με δεις,μετα ολα πάνω μου...!Καλά χύσια μας!
Ώπα!....μέχρι να με δεις,μετα ολα πάνω μου...!
εννοειται γλυκια μου ! ο χρονος ειναι χρημα ! ολα αλλωστε για το χρημα γινονται !Ακριβώς γι αυτο επιλέγω πλέον άτομα που γνωρίζω ηδη και ελάχιστα νέα ...υπό προϋποθέσεις..για να μην μου τρώνε τον χρόνο μου ασκοπα αγόρι
one hell of a beautiful body
Καληνύχτα μας..
Βάψαμε τους τοίχους βραδιάτικα