Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 169.215
Ματάκια μου εσυ...Το απόλυτο.!!!!!!!
Ματάκια μου εσυ...Το απόλυτο.!!!!!!!
Black dress & white nails!!!Πρωινο πρωινο το ατακτο κοριτσι
...εχω αίσθηση του στυλ baby...το ξέρεις..Black dress & white nails!!!
Ανεπανάληπτη!!!!!
Την κάτσαμε οι καινούργιοιΚορίτσια έχετε το νου σας ,νρ κιν... 44 6244(τα τελευταία
Νρ του βάζω)αν και πρέπει ολο να το βάλω αλλα ας όψεται ..ο συγκεκριμένος έκλεισε 2 ωρο,ήμουν ήδη στον δρόμο ,μου λεει θ αργήσω 15 λ του λέω καλύτερα να είμαστε τυπικοί στο ωράριο αλλα οκ ,και λιγο πριν φθάσω ακυρώνει..σορυ αλλα τετοιοι τύποι που ΚΟΡΟΪΔΕΎΟΥΝ συστηματικά(επιβεβαίωσε κι άλλη κοπέλα για το συγκεκριμένο νρ οτι είχε παιχτεί το ιδιο), με τον χρόνο μου δεν θα παιζετε ουτε με τ αλλα ραντεβού μου,οσο για καινούργιους ,πλεον θα περνάνε ανάκριση για να βρεθώ, κι εάν βρεθώ...εχει φτάσει στ απροχώρητο με μερικούς πραγματικά..!
Οποια κοπελα θελει πρβ της δίνω αριθμό.
...ειπα θα επιλέγω αυστηρά και θα "βάζω" δικλείδες ασφαλείας..Την κάτσαμε οι καινούργιοι
ΕυλόγησονΚαλημερουδια!
...αχ εσυ....!!Ευλόγησον
Έχεις πμ αγάπη...ειπα θα επιλέγω αυστηρά και θα "βάζω" δικλείδες ασφαλείας..
Δυστυχώς ,φτάνει η στιγμή που κουραζομαστε κάποιες(που είμαστε καιρό στον χωρο)από τον κάθε τυχαίο ψυχακια, και προτιμούμε την ασφάλεια του σταθερού..
Καλησπέρα ομορφιά μας.Καλημερουδια!
...κι από κοντά..αχ καλύτερα,ε;!Καλησπέρα ομορφιά μας.
Κάγκελο πάλι μας τον έκανες με τις φωτό σου.
Μ αρεσουν τα κόκκινα νυχια...εχω αίσθηση του στυλ baby...το ξέρεις..
Για χειμώνα είναι ωραία, το καλοκαίρι θελω χρώματα ζωηρά!πχ τωρα έχω χέρια, ποδια κίτρινα!Μ αρεσουν τα κόκκινα νυχια
Ααααα, εχεις ξεφύγΓια χειμώνα είναι ωραία, το καλοκαίρι θελω χρώματα ζωηρά!πχ τωρα έχω χέρια, ποδια κίτρινα!
...ειμαι νεο και τρεντυ κορίτσι χαχαχαχαχαχα!Ααααα, εχεις ξεφύγ
Που θα μου πας , θα στο βγαλω το κρικακι απ τη μυτη.....ειμαι νεο και τρεντυ κορίτσι χαχαχαχαχαχα!
Γιατι ρε συ;!Παλιομοδιτης εισαι..απαπα!θα τρύπησω ξανα την μύτη να βάλω κι άλλο χαχαχαχα!!!Που θα μου πας , θα στο βγαλω το κρικακι απ τη μυτη..
Ειμαι παλαιάς κοπής αρσενικο, σαν το ΧαϊκάληΓιατι ρε συ;!Παλιομοδιτης εισαι..απαπα!θα τρύπησω ξανα την μύτη να βάλω κι άλλο χαχαχαχα!!!
...που τον έπαιζε από το τηλέφωνο ε;!χαχαχαχαχα, με παίρνουν και μενα κατι τετοιοι !!!Ειμαι παλαιάς κοπής αρσενικο, σαν το Χαϊκάλη