Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.660
Μωρο μου εσυ....!!Καλησπέρα ομορφιά μας!!!
Μωρο μου εσυ....!!Καλησπέρα ομορφιά μας!!!
Μοντέλο... Άνοιξε τα να χαρούμεΓι αύριο μόνο, 7απογευμα με 10βραδυ δεν θα είμαι διαθέσιμη,αυτο το 3ωρο δλδ.
Αρα 12 μεσημέρι μέχρι 7 διαθέσιμη και ίσως κάποια το βράδυ ραντεβού εάν δεν είμαι κουρασμένη.
Καληνύχτα boys...
Για γλυψιμο τρελό και ατελείωτο είναι αυτό το μουνακι!!!!!!Αφου το ζήτησες μωρο...
Το πιο καυλιάρικο πουτανακι είσαι καύλα...Περιποιημένα νύχια ,,,κορμί ,,μουνί ..Όλα σε ένα πακέτο ,,τα δίνεις όλα και γαμιέσαι ασύστολα .Αφου το ζήτησες μωρο...
..το λιώνεις καθε φορά στο γλυψιμο μωρο...αχ ....Για γλυψιμο τρελό και ατελείωτο είναι αυτό το μουνακι!!!!!!
Κάθε γυναίκα οφείλει στην εαυτό της πάνω απ όλα να είναι περιποιημένη, και μετα για τον εκάστοτε παρτενέρ baby!Το πιο καυλιάρικο πουτανακι είσαι καύλα...Περιποιημένα νύχια ,,,κορμί ,,μουνί ..Όλα σε ένα πακέτο ,,τα δίνεις όλα και γαμιέσαι ασύστολα .
Απαπα !! ουτε μια στις 1000 !!! εσυ ποτε ...απαπα εγωίστρια....
....φήμες χαχαχαχαχα!!!!Απαπα !! ουτε μια στις 1000 !!! εσυ ποτε .
Φυσικα και εκει ειναι η ΟΛΗ σου επιτυχια - εξυπναδα ( η καθαριωτης ειναι ολοκληρη αρχοντια )!!!Κάθε γυναίκα οφείλει στην εαυτό της πάνω απ όλα να είναι περιποιημένη, και μετα για τον εκάστοτε παρτενέρ baby!
Αφου το ζήτησες μωρο...
εσυ δε θα μπορουσες να μην εισαι δυναμικό ζώδιο...απαπα εγωίστρια....
Θεία Μαρία; ποια είναι αυτή;...ελα να παίξουμε θεία-ανηψιος τοτε χαχαχα!!
..ε ναι ,νομίζω κάνει μπαμ οτι είμαι δυναμική ετσι κι αλλιώς...εσυ δε θα μπορουσες να μην εισαι δυναμικό ζώδιο.
Καλή ξεκούραση…]Αύριο δεν θα κάνω ραντεβού..ειμαι off ,πρεπει να ξεκουραστώ..!
Παρασκευή να είμαστε καλά παλι
Καληνύχτα boys!
Ευχαριστώ πολυ!!!Καλή ξεκούραση…
Αυτό δεν είναι μουνι.. Κήπος με λουλούδια είναιΑφου το ζήτησες μωρο...
Καλημερα .....Πάρα πολύ σωστά τα λες και πάρα πολύ καλά κάνεις και γιαυτό εχεις το κοινό σου καύλα ....Κάθε γυναίκα οφείλει στην εαυτό της πάνω απ όλα να είναι περιποιημένη, και μετα για τον εκάστοτε παρτενέρ baby!
Αχ εσυ.. Καυλιαρικο αγόρι!Αυτό δεν είναι μουνι.. Κήπος με λουλούδια είναι