Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 175.138
Καλό μήνα αγάπη μου..σε λίγες ώρες.. τα λέμε..Καλό μήνα κάβλα μας
Τα λέμε
Τελευταία τροποποίηση:
Καλό μήνα αγάπη μου..σε λίγες ώρες.. τα λέμε..Καλό μήνα κάβλα μας
Τα λέμε
ΚαυλακιιιιΧαλάρωση τώρα..
![]()
Καλώς τ αγόρι μου!Καυλακιιιι
Άμα είσαι ετσι πιστόλι άβαφτη τότε βαμμένη πως γίνεσαι μάτια μου;; on fireΧαλάρωση τώρα..
![]()
..να σου πω δεν το εχω με το πολυ βάψιμο & δεν μου πάει κιόλας,προτιμώ το διακριτικό..κι επίσης προσέχω το προσωπο μου παω δερματολόγο συχνά,για να παραμένει καθαρό κι υγιές (δεν εχω κανει τπτ επεμβατικο,ουτε καν μποτοξ,μόνο μη επεμβατικες θεραπείες)Άμα είσαι ετσι πιστόλι άβαφτη τότε βαμμένη πως γίνεσαι μάτια μου;; on fire
Δες λίγο τα πμ σου..να σου πω δεν το εχω με το πολυ βάψιμο & δεν μου πάει κιόλας,προτιμώ το διακριτικό..κι επίσης προσέχω το προσωπο μου παω δερματολόγο συχνά,για να παραμένει καθαρό κι υγιές (δεν εχω κανει τπτ επεμβατικο,ουτε καν μποτοξ,μόνο μη επεμβατικες θεραπείες)
Ευχαριστώ πολύ για το κομπλιμέντο!
Υπέροχο προσωπάκι, που θα γινόταν ακόμα πιο υπέροχο, αν άφηνες να σε χύσουμε εκεί...Χαλάρωση τώρα..
![]()
Άτακτο αγορι μου...αχ θα δω ανάλογα κέφια και καύλες baby...Υπέροχο προσωπάκι, που θα γινόταν ακόμα πιο υπέροχο, αν άφηνες να σε χύσουμε εκεί...
ΜΟΥ ΦΥΓΑΝ ΤΑ ΧΥΣΑΚΙΑΆτακτο αγορι μου...αχ θα δω ανάλογα κέφια και καύλες baby...
Είδες τπτ δεν κρύβει η Τζο,όσοι έρχεστε ΞΕΡΕΤΕ ακριβώς τι θα δείτε τι θα πάρετε από υπηρεσίες..ΜΟΥ ΦΥΓΑΝ ΤΑ ΧΥΣΑΚΙΑ
Αγάπη δεν χρειαζόταν τόση ανάλυση χαχαχαχα..να σου πω δεν το εχω με το πολυ βάψιμο & δεν μου πάει κιόλας,προτιμώ το διακριτικό..κι επίσης προσέχω το προσωπο μου παω δερματολόγο συχνά,για να παραμένει καθαρό κι υγιές (δεν εχω κανει τπτ επεμβατικο,ουτε καν μποτοξ,μόνο μη επεμβατικες θεραπείες)
Ευχαριστώ πολύ για το κομπλιμέντο!
Ρώτησες απάντησα λεπτομερώς ,ήμουν άριστη στην έκθεση εξάλλου, χαχαχαχαχαχαχαχα!!Αγάπη δεν χρειαζόταν τόση ανάλυση χαχαχαχα
Πάντως μπράβο σου για όλα!
Μία χάρη μόνο σου ζητώ.. Μη βγάλεις τις κάλτσεςΚαλο μηνα να έχουμε !
![]()
...μονο το νυχτικο, ετσι κι αλλιώς ξεβρακωτη ειμαι από μέσα....χεχεχε!!Μία χάρη μόνο σου ζητώ.. Μη βγάλεις τις κάλτσες
Ούτε το νυχτικο τώρα που το βλέπω.. Απλά θα το σηκώσουμε...μονο το νυχτικο, ετσι κι αλλιώς ξεβρακωτη ειμαι από μέσα....χεχεχε!!
Από τη λογοτεχνία στα τερέν!! Γαμαει….Ρώτησες απάντησα λεπτομερώς ,ήμουν άριστη στην έκθεση εξάλλου, χαχαχαχαχαχαχαχα!!
Χαντακώνεσαι με τις φωτογραφίες δηλαδήΕίδες τπτ δεν κρύβει η Τζο,όσοι έρχεστε ΞΕΡΕΤΕ ακριβώς τι θα δείτε τι θα πάρετε από υπηρεσίες..
Εντωμεταξύ οσοι με βλέπουν από κοντά μου λένε, ρε συ είσαι καλύτερη απο φωτο, τι στο καλό βγάζεις;!χαχαχαχαχαχαχα!!
Στο γάμο του καραγκιόζη βγάζω χαχαχαχα!Χαντακώνεσαι με τις φωτογραφίες δηλαδή