Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 177.479
Σας αφήνω όμως τώρα να δείξω λίγη ιππασια σ έναν κύριο κι επίσης κλαρίνο (παραδίδω κι εκεί μαθήματα 
)

Μέχρι τι ώρα δέχεστε ραντεβού κυρία Τζο?? Γιατί σε κάποιους μας σηκώνεται μόνο αργά το βράδι.Καλημερουδια ,αγόρια μου όμορφα 12 και μετα ξεκινώ συνήθως, τ οτι μου τηλ 7 το πρωι που κοιμάμαι, δεν εξυπηρετεί σε κατι..αν μια μέρα ξεκινήσω λίγο νωρίτερα ενημερώνω πάντα..
![]()
Μμμμμ.Καλημερουδια ,αγόρια μου όμορφα 12 και μετα ξεκινώ συνήθως, τ οτι μου τηλ 7 το πρωι που κοιμάμαι, δεν εξυπηρετεί σε κατι..αν μια μέρα ξεκινήσω λίγο νωρίτερα ενημερώνω πάντα..
![]()
Αγορι είναι ανάλογα οι μέρες, δλδ τι κουραση /δουλειά θα έχω, σημερα πχ μεχρι 9, 30 βράδυ έχω κλείσει σερι σχεδόν ,με μικρά διαλείμματα για να ετοιμάζομαι στα ενδιάμεσα,ξέρω γω..να το παω 11,12..Μέχρι τι ώρα δέχεστε ραντεβού κυρία Τζο?? Γιατί σε κάποιους μας σηκώνεται μόνο αργά το βράδι.
Αθλητικό στυλ..Μμμμμ.
Ωραιο βρακυ
Χρειάζομαι ιδιαίτερα!!!Σας αφήνω όμως τώρα να δείξω λίγη ιππασια σ έναν κύριο κι επίσης κλαρίνο (παραδίδω κι εκεί μαθήματα)
Να μας έρθετε παλι για επανάληψηΧρειάζομαι ιδιαίτερα!!!
Η Δίαιτα της ιππασίας. ΠΡΩΙΝΟ: 3 φέτες ψωμί με άφθονο βούτυρο και μαρμελάδα. Δύο τηγανιτά αυγά με μπέικον. 1 ποτήρι γάλα, 1 ποτήρι πορτοκαλάδα και ένα φλιτζάνι καφέ.Σας αφήνω όμως τώρα να δείξω λίγη ιππασια σ έναν κύριο κι επίσης κλαρίνο (παραδίδω κι εκεί μαθήματα)
Χαχαχαχαχαχα!!!!Η Δίαιτα της ιππασίας. ΠΡΩΙΝΟ: 3 φέτες ψωμί με άφθονο βούτυρο και μαρμελάδα. Δύο τηγανιτά αυγά με μπέικον. 1 ποτήρι γάλα, 1 ποτήρι πορτοκαλάδα και ένα φλιτζάνι καφέ.
Μετά 45 λεπτά ιππασία.
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: 2 πιάτα της αρεσκείας σας, σαλάτα με μπόλικο λάδι, τηγανιτές πατάτες, μπουγιουρντί, γλυκό και άφθονη κόκα κόλα ή μπύρα.
Μετά 1.30 ώρα ιππασία.
ΚΟΛΑΤΣΙΟ: 4 μπάλες παγωτό, 2 πάστες, μισό κιλό φράουλες.
Μετά 45 λεπτά ιππασία.
ΒΡΑΔΙΝΟ: 2 πίτσες απ όλα με έξτρα τυρί και 1,5 λίτρο κόκα κόλα.
Μετά 2 ώρες ιππασία.
Η δίαιτα έχει καταπληκτικά αποτέλεσμα Η Δίαιτα της ιππασίας. ΠΡΩΙΝΟ: 3 φέτες ψωμί με άφθονο βούτυρο και μαρμελάδα. Δύο τηγανιτά αυγά με μπέικον. 1 ποτήρι γάλα, 1 ποτήρι πορτοκαλάδα και ένα φλιτζάνι καφέ.
Μετά 45 λεπτά ιππασία.
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: 2 πιάτα της αρεσκείας σας, σαλάτα με μπόλικο λάδι, τηγανιτές πατάτες, μπουγιουρντί, γλυκό και άφθονη κόκα κόλα ή μπύρα.
Μετά 1.30 ώρα ιππασία.
ΚΟΛΑΤΣΙΟ: 4 μπάλες παγωτό, 2 πάστες, μισό κιλό φράουλες.
Μετά 45 λεπτά ιππασία.
ΒΡΑΔΙΝΟ: 2 πίτσες απ όλα με έξτρα τυρί και 1,5 λίτρο κόκα κόλα.
Μετά 2 ώρες ιππασία.
Η δίαιτα έχει καταπληκτικά αποτελέσματα. Σε 20 μέρες το άλογο θα έχει χάσει τουλάχιστον 15 κιλά!!!!
Πας για 88 ?Να βάλω κάτι να υπάρχει απο Τζο ,μέχρι να μπω παλι...![]()
Τι 88 μωρο;Πας για 88 ?
Η κωλαρα σουουουΚαλημερουδια ,αγόρια μου όμορφα 12 και μετα ξεκινώ συνήθως, τ οτι μου τηλ 7 το πρωι που κοιμάμαι, δεν εξυπηρετεί σε κατι..αν μια μέρα ξεκινήσω λίγο νωρίτερα ενημερώνω πάντα..
![]()
Ε ναι ρε συ ποιο παστίτσιο;πίπα και πάλι πιπαΕ ναι ρε αγάπη, ξέρω να κάνω πιπες,κανείς πελάτης δεν μου ζητησε ποτε ,ασε ρε τζο την πίπα και πιασε ένα παστίτσιο χαχαχαχα!!!
Ε ναι ρε μωρο..το θέμα είναι να πετύχει η πιπα!!Ε ναι ρε συ ποιο παστίτσιο;πίπα και πάλι πιπα
Only dt!Ε ναι ρε μωρο..το θέμα είναι να πετύχει η πιπα!!
![]()
Έλα τρέλανε μας βραδιάτικα.....ορίστε!
![]()
Οτι μπορώ κάνω αγόρι!!Έλα τρέλανε μας βραδιάτικα