montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.067
- Πόντοι
- 1.056
και αυτη ομως .....παντα κοκκετα.....Μαλλι κομμωτηριου....Πολυ την γουσταρα την Μάνι Πενι στα παλιά Τζέμης Μποντ....
και αυτη ομως .....παντα κοκκετα.....Μαλλι κομμωτηριου....Πολυ την γουσταρα την Μάνι Πενι στα παλιά Τζέμης Μποντ....
και αυτη ομως .....παντα κοκκετα.....Μαλλι κομμωτηριου....
ελααααααααααα......!!!!πες την αληθεια......πες οτι μπηκες να κανεις το ''Ματι σου"........Ειπα σήμερα να μην δώσω το παρών να σας λείψω λιγάκι, αλλα σας έχω αδυναμία γαμοτω..!!
Παω για ντουζακι και δρόμο για καφεδάκι (@kontolagnos θα ερθει κ ο φίλος ορθοπεδικος)
![]()
Έρχομαι . Θα ναι και ο γυναικολόγος μαζι να φερω και την κυρά;Ειπα σήμερα να μην δώσω το παρών να σας λείψω λιγάκι, αλλα σας έχω αδυναμία γαμοτω..!!
Παω για ντουζακι και δρόμο για καφεδάκι (@kontolagnos θα ερθει κ ο φίλος ορθοπεδικος)
![]()
Μας παρακολουθεί ρε, οπως ο κούλης ,ελααααααααααα......!!!!πες την αληθεια......πες οτι μπηκες να κανεις το ''Ματι σου"........
Χαχαχαχαχαχαχαχα τι λέτε βρε,περιμένατε πως και πως να μπει κανα κορίτσι σήμερα που αράζετε σπίτι μεν ,αλλά εμείς οι κυρίες ρεπαρουμε και σας την σκασαμε!!
Μας ενοχλει ρε φίλεελααααααααααα......!!!!πες την αληθεια......πες οτι μπηκες να κανεις το ''Ματι σου"........
περιμενω .....Απειλη η υπόσχεση;Τι λέει η νηματοθετρια;
..........???????Τρώει πινει τωρα εξω και μεις ξεροσταλιαζουμε εδώ στο κρύο.
..........???????
Με ζητας σε γάμο;Μόλις τα φτιάξαμε καλε..
Θα βρέξει αυριοΜε ζητας σε γάμο;Μόλις τα φτιάξαμε καλε..![]()
...ο κοντολαγνος μου δίνει λουλούδια και κανει ερωτική εξομολόγηση,εσυ βαζεις γαμήλιο τραγούδι, και ο δικος μου έχει κλασει στα γέλια, μου τον πνιξατε μ αυτα που γράφετε
Εννοείται σας έχω βάλει κοριο..ολα τα βλέπω.. ολα...!!ελααααααααααα......!!!!πες την αληθεια......πες οτι μπηκες να κανεις το ''Ματι σου"........
Ποιο μέλος είναι;;;;περιμενω .....
Πάνε στο τροχοφόρο του @enduro να πιεις λίγο σαλέπι να το ενισχύσεις το παιδί....Τρώει πινει τωρα εξω και μεις ξεροσταλιαζουμε εδώ στο κρύο.
Ο εικονιζόμενος που μόλις πήρε το χαρτζηλικι πήγε να το ...επενδύσει!!!Ποιος ματια μου;
Είμαι τέρμα καράφλας, τι να πω εγώ;;;Που ειναι ο αρκουδας να τοποθετηθει για το θεμα μαλλιά, θα ξερει πολλα αυτος
Μανάρι σε κούρασα τόσο πολύ εχθές που πήρες ρεπό σήμερα? χαχαχαΚαλη Κυριακή με καυλες...και ρεπο για μενα αλλά είπα να μην σας αφήσω έτσι τ αγόρια μου...
![]()
![]()
Αρκούδα δικός μου είσαι εσύ? Γυαλιζομαστε στον ίδιο κομμωτή?Είμαι τέρμα καράφλας, τι να πω εγώ;;;